Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΝΑΡΚΙΣΣΩΝ...

Δεν υπάρχει  άλλη λύση για τους εναπομείναντες ανθρώπους πάνω στη γη. Πρέπει να δούμε όλο αυτό το συρφετό που ονομάζεται αγορές, ανταγωνισμός, αισχρός πλουτισμός, αρρωστημένος φιλοτομαρισμός, περιφρόνηση κάθε αρχής δικαίου και ηθικής σαν μια εκδήλωση ψυχασθένειας και μάλιστα άκρως επικίνδυνης για το  περιβάλλον.


Αν βγάλει κανείς από τα συρτάρια της αστυνομίας κάποια προφίλ διάσημων σειριακών δολοφόνων, έχω την εντύπωση πως θα βρει ανησυχητικά μεγάλο αριθμό κοινών χαρακτηριστικών, με τις προσωπικότητες των ανθρώπων που αποτελούν την ελίτ της δύναμης και της κυριαρχίας αυτή τη στιγμή στο πλανήτη. Αν δε, ανατρέξει στα διάφορα σύνδρομα από τα οποία υποφέρουν τα θύματα των ψυχασθενών δολοφόνων πιθανότατα θα βρει ανησυχητικές ομοιότητες με τα σύνδρομα τα οποία εμφανίζουν οι αφημένοι στη τύχη των αρπακτικών απλοί άνθρωποι.


Όλο αυτό το πανηγύρι είναι άρρωστο. Πολύ άρρωστο. Οι ιστορίες συνωμοσίας δεν ανθίζουν έτσι κατά τύχη. Είναι τελικά το αποκούμπι σε πράγματα που λόγω της έκτασης και της έντασης της φρίκης δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά με τη κοινή λογική. Δηλαδή να το μεταφράσει κανείς σαν πολιτική ή οικονομική στρατηγική. Παραδοσιακό ανταγωνισμό μεταξύ κρατών για την κυριαρχία. Επιθυμία φατριών να έχουν το πάνω χέρι στα γεγονότα και τον ρου  της ιστορίας. Αυτό που ζούμε σήμερα, έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα στάνταρ των προηγούμενων αιώνων.


Οι άνθρωποι αυτοί φαντασιώνονται τακτικές και στόχους που έχουν να κάνουν με μια ανεξέλεγκτη πλέον λατρεία της σάρκας τους. Είναι η κυνικότητα των ναρκισσων σε όλο της το μεγαλείο χωρίς κανένα πρόσχημα.



Στη παλαιότερη ανθρώπινη ιστορία αυτούς τους ηγέτες οι λαοί τους αντιλαμβανόντουσαν σαν τρελούς βασιλιάδες. Αιμοσταγείς κατακτητές. Βαρβάρους. Σήμερα πρέπει σαν ηλίθιοι να τους αποκαλούμε φιλελεύθερους, ανθρώπους των αγορών, τεχνοκράτες, τρόικες και το κακό συναπάντημα !! Κι η δυσκολία είναι ακόμα πιο μεγάλη γιατί παλαιότερα οι άνθρωποι διαχώριζαν τη θέση τους από το τρελό βασιλιά. Ακόμα κι αν υπό το καθεστώς της τρομοκρατίας, του πολέμου, των μηχανογραφιών και του ανεξέλεγκτου φανατισμού, όπου γινόντουσαν φριχτά πράγματα, οι άνθρωποι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ. Ακόμα και οι παρακαθήμενοι κοντά στον παράφρονα ηγέτη, γνώριζαν τι είναι αλλά το βούλωναν από προσωπικό συμφέρον ή από φόβο ότι θα τους πάρει το κεφάλι κι ερχόταν μια στιγμή που ωρίμαζε το κλίμα για να τον περάσουν από καρμανιόλα, εκτελεστικό απόσπασμα ή κρεμάλα.



Τώρα υπάρχει μια γενικευμένη σύγχυση, επειδή πιθανότατα ο παράφρονας κρατάει στο χέρι του  όχι μια σπάθα που ξεκοιλιάζει αθώους πολίτες, αλλά ένα i-pad!! Κι η κατοχή , η εξαθλίωση των λαών που συμβαίνει λόγω των μεγαλεπήβολων σχεδίων αυτών των ψυχοπαθών, δεν βγάζει μάτι, γιατί συμβαίνει  μέσα από ηλεκτρονικές κονσόλες που πηγαινοέρχεται ο πλούτος και ο εκβιασμός απέναντι στους αδύναμους, με τη μορφή αριθμών. Εννοείται στο δυτικό κόσμο, ακόμα, γιατί επειδή τα όπλα πάντα υπάρχουν και η βία είναι το επιδόρπιο αυτών των ψυχοπαθών, στο λεγόμενο τρίτο κόσμο και στις υπό ανάπτυξη χώρες, τα πράγματα γίνονται ακόμα με το παραδοσιακό τρόπο της συνολικής σφαγής και της ολοφάνερης χωρίς δικαιολογητικά κλοπής. 



Πάντως καλό είναι, οι εναπομείναντες αληθινοί και σοβαροί επιστήμονες να αρχίσουν να μελετάνε πιο έντονα το ψυχιατρικό φαινόμενο που ονομάζεται φιλελεύθερη αγορά, τραπεζικό σύστημα, οικονομική δολοφόνοι, σπρεντ, σουαπς, κουαξ κουαξ και το λουρί της μάνας, γιατί έχει πολύ υλικό για καταγραφή. Για τις επόμενες γενιές. Εκείνες που θα αναπτύξουν την ικανότητα να δουν το εμφανές. Αν γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, γιατί τα κακόμοιρα τα παιδιά που θα γεννηθούν σε πλήρη υποδούλωση στα βίτσια και τις ανωμαλίες αυτών των αρρωστημένων μυαλών, δεν θα ξέρουν ούτε τι είναι υγεία. Σωματική και πνευματική.....

Το μεγάλο στοίχημα τους είναι οι μελλοντικές γενιές να γεννιόνται εν δυνάμει άρρωστες που θα τρέχουν διψασμένες γύρω από τα φάρμακα που θα τους κρεμάνε στη μούρη για να ανακουφίζουν το τρόμο τους. Οι επόμενες γενιές στόχος είναι να γεννιούνται τρομοκρατημένες ή καλύτερα χωρίς καθόλου εγκέφαλο. Κούκλες άψυχες που οι μόδιστροι θα κρεμάνε επάνω τα κουστούμια που γουστάρουν. Αυτό υποθέτω είναι το όνειρο των ψυχοπαθών....

Φυσικοί οι τελευταίοι γνωστικοί υποθέτω θα βρίσκονται έγκλειστοι σε ιδρύματα συμμόρφωσης οργουελικού χαρακτήρα.. σταματήστε τους πριν είναι αργά. Κάποιος να τους πάρει τη μονόπολη από μπροστά τους και να τους δώσει αυτοκινητάκια να παίζουν και βόλους... Σταματήστε να παρακολουθείτε τις ανωμαλίες που πλασσάρουν σαν μόδες γιατί αυτή ακριβώς η παρακολούθηση ακόμα κι αν γίνεται από απλή περιέργεια ή για να βρίσουμε τις σαχλαμάρες, τους δίνει την εντύπωση πως είναι σπουδαίοι.

Ισως η λύση απέναντι σ΄αυτούς τους καραγκιόζηδες θα ήταν απλά το να γυρίσουμε το κεφάλι από την άλλη. Να αρνηθούμε τα δώρα τους. Μια εκπομπή στο χαζοκούτι που είναι γελοία συνεχίζει να παίζει γιατί υπάρχουν γελοίοι που την παρακολουθούν. Ενα ρούχο που είναι μια σαχλαμάρα και κοστίζει μια περιουσία υπάρχει γιατί μια ηλίθια θα το αγοράσει, ένας γελοίο που περνάει μέσα σε ένα λουσάτο αυτοκίνητο και πατάει όποιον βρει μπροστά του, το κάνει γιατί κάποιες χαζογκόμενες τον θεωρούν γ@μάτο. Ετσι πάνε όλα.. Αυτός ο πολιτισμός των μηχανοποιημένων νάρκισων υπάρχει γιατί έχουν κοινό, αγοραστές, θαυμαστές που ονειρεύονται να γίνουν τέτοιοι βλαμένοι. please..

Κοιτάξτε τα νέα είδωλα. Τους νέους τρόπους συμπέριφοράς, το ντύσιμο, το στυλ, τη νοοτροπία μέσα στα ζαβλακωμένα από το διαφημιστικό βομβαρδισμό κεφαλάκια... Ενας λογικός άνθρωπος μια μια ελάχιστη αίσθηση καλαισθησίας δεν διαλέγει τίποτα. Δεν μπορείς να είσαι άνθρωπος κάποιας σοβαρότητας και να έχεις για είδωλα παραφουσκωμένα μπαλόνια... Πρέπει να χάνεις κάπου κι εσύ για να το κάνεις...

Τι να πω, δεν υπάρχουν λόγια.
Εφιάλτη ζω..ξυπνήστε με.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου