Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ



Να προσέχετε, να ρίξετε καλά λεφτά στο παγκάρι, να πείτε τις προσευχές, να γονατίσετε μετανοιωμένοι και ζητήσετε έλεος για τις αμαρτίες που σας έχουν φορτώσει. Να νοιώσετε πόσο κακοί άνθρωποι είσαστε και να ικετέψετε για λίγο έλεος, γιατί αλλιώς περιμένει το τελευταίο επίπεδο της κόλασης να σας υποδεχτεί.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει εκεί κάτω. Θα βρεθείτε σ΄ενα μέρος που κάποιος θα σας δώσει ένα πακέτο πιστωτικές κάρτες και γύρω σας θα απλώνονται τεράστια εμπορικά κέντρα και οι κάρτες θα είναι άδειες. Θα σας πιάνει παράνοια για να αγοράσετε και δεν θα μπορείτε.

Μετά θα σας περνάνε σ΄ενα τραπέζι γεμάτο από σφαχτά, με τις σάρκες ξεροψημένες, θα τρέχουν τα σάλια σας αλλά το στόμα θα είναι ραμμένο.

Δεν θα τρώτε τίποτα και θα παχαίνετε, θα σας μετράνε και θα σας δείχνουν ξυγκάκια, θα σας βάζουν το καθρέφτη στη μούρη και δεν θα υπάρχει ούτε ένας πλαστικός να κόψει τα περισσέυματα, να στρώσει τις μούρες.

Και μετά θα έρχεται το χειρότερο, θα μπαίνετε σε ένα δωμάτιο γεμάτο σοφούς και θα σας αναγκάσουν να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας. Ναι, υπάρχει κι αυτή η τιμωρία η πιο σκληρή από όλες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάτι που δεν ξέρετε σε τι χρησιμεύει αλλιώς θα υπάρξει η πιο οδυνηρή τιμωρία από όλες.

Θα σας οδηγήσουν σε μια βιβλιοθήκη, είναι ένα κτίριο που έχει σε ράφια κάτι που τα λένε βιβλία, και αλίμονο.. θα σας βάλουν να διαβάσετε και θα σας απαγορέψουν, κρατηθείτε αυτό είναι το τέλος..θα σας απαγορέψουν να δείτε τηλεόραση, μόνο να διαβάζετε.

Πως να αντέξει η ανθρώπινη μιζέρια σας, η κατάντια σας αυτές τις τιμωρίες... Κι άλλες πολλές, θα σας ζητήσουν να μάθετε να αγαπάτε, να ερωτεύεστε κάποιον άλλον εκτός από τη μούρη σας κι εσείς θα ψάχνετε να βρείτε τι σημαίνει η λέξη αγάπη.

Στο τέλος θα σας ανακοινώσουν τη τελική μοιραία κατάληξη. Δεν θα έχετε ποτέ πια λεφτά. Ούτε μια δεκάρα. Δεν θα μπορέσετε πλέον στην αιωνιότητα να αγοράσετε και να καταναλώσετε.

Και τότε θα μετανοιώσετε γιατί δεν ήσασταν υπάκουοι δούλοι αρκετά, γιατί δεν είχατε φιλήσει το πάτωμα, δεν είχατε τάξει στην ενορία της γειτονιάς εκείνο το διαμερισματάκι  όταν θα αποδημήσετε.

Αμνοί, τι θα απογίνετε άραγε?

Τι  θα καώ στη κόλαση εγώ που τα λέω όλα αυτά? Ποια κόλαση? εκείνη με τα διαβολάκια και τα καζάνια ή ετούτη εδώ την ανθρώπινη που έχει μολύνει ολόκληρο το πλανήτη και βγάζει από τις σάρκες της τη βρώμα της ανοησίας, της απληστίας, της ματαιοδοξίας, της ζηλοφθονίας, της λαιμαργίας, της οκνηρίας, της λαγνείας, της οργής και του χωρίς τέλους πόνου σε ότι ζωντανό κινείται από ένα αδηφάγο κτήνος που νομίζει πως είναι πολιτισμένο και κυρίαρχο είδος, το εκλεκτό ενός θεού που ζητάει συνεχώς κι άλλο αίμα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου