Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΠΕΦΤΟΣΥΝΝΕΦΑΚΗΔΕΣ, ΝΕΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΧΥΔΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ PLEASE



Όπου γυρίσεις τα μάτια αυτές τις μέρες το βίντεο με τους μπάτσους που γδύνουν, ξεφτιλίζουν και ξυλοφορτώνουν. Τι λέτε ρε μαλάκες, συμβαίνουν τέτοια πράγματα? Δεν το πιστεύω, πέφτω από τα σύννεφα. Το νέο μεταλλαγμένο είδος, οι πεφτοσυννεφάκηδες, σκίζουν ιμάτια για το κακό που μας έχει βρει. Εδώ σ΄αυτή την άθλια τριτοκοσμική αποικία που αν αφαιρέσεις τραμπούκους, ρουφιάνους, μπατσαριό, λοβοτομημένους εγκεφάλους και χαζοχαρούμενους, παίζει να μείνει καμιά χιλιάρα άτομα που θα μπορούν ακόμη να επεξεργάζονται λιγάκι τις μη καμένες εγκεφαλικές συνάψεις.

Ρε ζωντόβολα του κερατά, ο πλανήτης έχει γίνει ένα απέραντο κωλοχανείο. Λαοί , κράτη αφανίζονται από το χάρτη, εγκληματικότητα, διαφθορά, εκφυλισμός, ανωμαλία, πρεζομένα ανθρωποειδή, δισεκατομμύρια δούλοι κάθε μορφής που σέρνονται σαν ερπετά υποταγμένα σε κάθε παρανοϊκό σχέδιο, κι εμείς ψάχνουμε τη βελόνα στα άχυρα. 

Ζούμε στη μεγαλύτερη παγκόσμια τυραννία που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος, μια τυραννία που νικάει κατά κράτος σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Μια χούφτα τέρατα, χωρίς συνείδηση, χωρίς τίποτα επάνω τους εκτός από μια απόλυτη δίψα κυριαρχίας και απίστευτου μισανθρωπισμού σέρνουν 7 δις ηλίθιων και κάνουν παιχνίδι ανενόχλητοι.

Έχουν καταστρέψει τα πάντα, μας δηλητηριάζουν, έχουν κάψει συνειδήσεις, δυνατότητα σκέψης, μας ποτίζουν σκατά και χαπάκια, επιλέγουν όπως γουστάρουν πως γεννιέσαι, πως τρως, πως ανασαίνεις, πως πρέπει να σκέφτεσαι, να κινείσαι, να υπακούς, να κοιμάσαι, να ξυπνάς , να γαμάς, κι εσύ ρε μαλάκα σκέφτεσαι ακόμα αν κάτι δεν πάει καλά. 

Σου έχουν βάλει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μια συσκευή που παρελάζει κάθε είδους καραγκιόζης, κάθε βλήτο, κάθε καλοπληρωμένη πουτάνα της δήθεν ενημέρωσης, σε έχουν φουσκώσει με πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, ταινίες, σειρές, όλα κατασκευασμένα να σου ξεσκίζουν ανελέητα το μυαλό σου που το έχεις ανάγει σε κωλοτρυπίδα, και εσύ νομίζεις πως είσαι ενήμερος πολίτης, σημαντικός θεατής, άνθρωπος που μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει.

Ξενυχτάνε τα παιδιά σου καλωδιωμένα σε οθόνες, πληκτρολόγια, μικρόφωνα και κάμερες με κοριτσάκια να δείχνουν τους κώλους τους στο πανελλήνιο και μαντράχαλους να τη παίζουν, σε μαθαίνουν σιγά σιγά να ασπαστείς τη καύλα του κάθε ανώμαλου, του κάθε έκφυλου, σαν να είναι φυσική επιλογή και αναπόσπαστο δικαίωμα , σου παρουσιάζουν άτομα που είναι σακιά από άχυρα και πεθαμένα από την ώρα που τα ξέρασε η μάνα τους σαν ινδάλματα, τα πλασάρουν στα παιδιά σου ρε ηλίθιε και δεν έχεις πάρει πρέφα για το έγκλημα.

Μια κοινωνία που δεν ξέρει ιστορία, ούτε γεωγραφία, που δεν έχει μνήμη, δεν μπορεί να κάνει συνειρμούς για ότι συμβαίνει γύρω της, που της παίρνουν σιγά σιγά κομμάτια από σάρκα και αίμα, με απίστευτο θράσος, τράπεζες, πολυεθνικές, ξεπουλημένες κυβερνήσεις, ρουφιάνοι, χαφιέδες, τσογλάνια, αλήτες κάθε είδους που ορίζουν τις τύχες μας, που σχεδιάζουν ένα μέλλον προσαρμοσμένο για κατσαρίδες.

Οι κτηνοβάτες ανοίγουν τα πορνεία τους, οι παιδεραστές κάνουν ταξιδάκια σε μέρη εξωτικά να γαμάνε ανενόχλητοι τα τρυφερούδια, κάθεσαι να δεις μια ταινία και πρέπει υποχρεωτικά πλέον να αντιλαμβάνεσαι σαν φυσιολογικό μια γκόμενα που ξυπνάει το πρωί και της τη φερμάρει μια άλλη γκόμενα με το στραπόν της ,πρέπει να βλέπεις μάγκες που κυκλοφορούν με καλοφτιαγμένους κοιλιακούς κι ένα καλάσνικοφ κι αφού σκοτώσουν γαμάνε καλύτερα. Μαθαίνεις πως ανά δύο σπίτια υπάρχει κάποιος που πηδάει το παιδί του, κάποιος άλλος ξυλοφορτώνει τη γυναίκα του, παραδίπλα κυκλοφορούν νεκρόφιλοι, σαδομαζο, κοπρολάγνοι, κανίβαλλοι, βιαστές, δολοφόνοι, και δεν απορείς καν να προσπαθήσεις να μάθεις, αλλά κάθεσαι κι ακούς σαν χάπατο πάνελ κατασκευασμένα από ψευδοεπιστήμονες και πουλημένα τομάρια που παριστάνουν τους συντονιστές συζητήσεων, που αναλύουν τη φρίκη, την απλοποιούν, τη εξηγούν επιστημονικά και στη πλασάρουν σαν κάτι που συμβαίνει, έτσι ανέμελα. 

Σου λένε κάποια εκατομμύρια σε κάποια χώρα που λέγεται Υεμένη πεθαίνουν από τη πείνα γιατί έτσι γουστάρουν κάποιοι για να κάνουν το παιχνιδάκι τους και στ΄αρχίδια σου, πως αφανίζεται η Συρία και μαζί μ΄αυτήν ένας πανάρχαιο πολιτισμός και στ΄αρχίδια σου, έχουν ρημάξει πανίδα και χλωρίδα και ετοιμάζονται να σε ψήσουν στο φούρνο σε ένα μέλλον που δεν θα έχεις καμμία συμμετοχή και στ΄αρχίδια σου, σου παίρνουν το μισθό, τη σύνταξη, την ασφάλεια, το σπίτι σου, το μέλλον των παιδιών σου, τη πατρίδα σου, την αξιοπρέπεια σου, και στ΄αρχίδια σου. Την ίδια στιγμή σου πλασάρουν ένα καμπαναριό που κάηκε στη Νοτρ Νταμ και βγάζεις αφισούλες ρε μαλάκα, είμαστε όλοι Νοτρ Νταμ, βλήτο, ξύλο απελέκητο, απόλυτο χάπατο στα χέρια του κτήνους να σου γαργαλάει το ανύπαρκτο μυαλουδάκι για να τσιμπολογάει το ξυγκάκι σου.

Σέρνεσαι σε ναούς της ασυδοσίας που ονομάζονται οίκοι του θεού, και πέφτεις στα γόνατα να ζητήσεις έλεος, ρίχνεις στο παγκάρι, προσκυνάς πτώματα μισολυωμένα, σε τρομοκρατούν, σε απειλούν, σε γεμίζουν ενοχές μόνο και μόνο γιατί υπάρχεις, σε γδύνουν σε παγκάρια και τάματα, σε μαθαίνουν να δωροδοκείς ακόμα και το Θεό που πιστεύεις ρε χαμένε και φουκαριάρη, και εσύ θεωρείς πως εκτελείς κάποιο μεγάλο καθήκον, καθήκι. 

Σε μαζεύουν σε γήπεδα, σε κωλάδικα, σε σκυλάδικα, σε πορνεία, σε μοιράζουν σε μαντριά να είσαι έτοιμος για σφάξιμο, κι εσύ νομίζεις πως έναν και μόνο έγδυσαν οι μπάτσοι, ενώ όλη σε όλη τη ζωή σου έχεις καταντήσει μια ολόγυμνη πουτάνα που περιμένει τον επόμενο πελάτη. 

Τρώνε φαΐ και τρως σκατά, κοιμούνται πάνω σε χαρτονομίσματα κι εσύ έχεις κομμένο ρεύμα ρε μαλάκα, είναι φιλαράκια μεταξύ τους, και σου παρουσιάζονται σαν παρατάξεις που έχουν διαφορετικές ιδεολογίες και στόχους. Σου αφαιρούν χρήμα που κερδίζεις με τον ιδρώτα σου, σε κλέβουν ξεδιάντροπα, παίρνουν τα κλεμμένα τα βάζουν στις τραπεζές τους και σου δανείζουν το χρήμα που σου έκλεψαν με τόκο ρε δύσμοιρο μεταλλαγμένο σε ρομποτάκι ανθρωπάκι.

Ο πνευματικός κόσμος λένε πρέπει να μιλήσει. Ποιος πνευματικός κόσμος ρε ζωντόβολο? Οι πορνόγεροι που κυνηγάνε φοιτητριούλες με τα βιάγκρα μέσα στο τσεπάκι? Οι εμμηνπαυσιακές κομπλεξάρες που τραβάνε τις μούρες τους και τους κώλους τους στα σύγχρονα σφαγεία της ανθρώπινης ματαιοδοξίας και μεταφέρουν σε βιβλία την αγαμισιά τους ? Οι τεμπέληδες που περιφέρονται με ένα ουίσκι στο χέρι στα φιλανθρωπικά γκαλά και τα πληρωμένα από τις πολυεθνικές επιστημονικά ΄συνέδρια? Κάθε φωνή που διαφέρει εξαφανίζεται, κάθε επιστήμονας που θα τολμήσει να αποκαλύψει την απάτη γελοιοποιείται, διασύρεται σαν γραφικός, εξαφανίζεται το έργο του, κι αν το παραζορίσει το θέμα εξαφανίζεται κι ο ίδιος και μην τον ξαναείδαμε.

Και όλα αυτά δεν είναι καινούργια, δεν γεννήθηκαν τώρα τα τέρατα, δεν ξεκίνησαν να σε γαμάνε τώρα, είναι η χειρότερη επανάληψη όλων των δεινών που έχει ΗΔΗ υποστεί το ανθρώπινο γένος εδώ και κάτι αιώνες, αλλά επειδή βαριέσαι να διαβάσεις, επειδή δεν μπορείς να αντιληφθείς τίποτα, επειδή έχεις μνήμη χειρότερη και από χρυσόψαρο, επειδή έχουν εξασφαλίσει πως είσαι αμόρφωτος, ακαλλιέργητος, με μηδενικές αντιστάσεις και ανύπαρκτη δυνατότητα να ζήσεις χωρίς να είσαι στα τέσσερα διαθέσιμος να στην φοράνε, πέφτεις από τα σύννεφα μαλάκα.

Είσαι χυδαίος με τον εαυτό σου και τα παιδιά σου, και θα σου μιλάω χυδαία, είσαι ένα φοβιτσιάρικο υποταγμένο ανθρωπάριο που μολύνεσαι και μολύνεις. Είσαι η απόδειξη πως το απόλυτο όργανο που λέγεται εγκέφαλος έχουν βρει το τρόπο να στο βγάζουν έξω από το κρανίο και να το διαμορφώνουν σαν πλαστελίνη χωρίς να παίρνεις πρέφα δυστυχισμένε. Ο τσάμπα μάγκας που αντί να τα βάλει στα ίσια με τον εχθρό στον ακήρυχτο πόλεμο τα βάζει με τα γυναικόπαιδα στα μετόπισθεν. Είσαι ο νοικοκύρης που κύρης είσαι μόνο σε μερικά τετραγωνικά ελάχιστα τετραγωνικά πιο μεγάλα από το τάφο σου αλλά νομίζεις πως είσαι κατακτητής. Είσαι ο καραπαζοεισπράκτορας υπαλληλίσκος, ο εργάτης που σε γαμάνε από παντού, ο συνταξιούχος που μαζεύει τα σάπια στο κλείσιμο της λαϊκής, ο άνεργος που στήνεται στα συσσίτια της εκκλησίας, ο νέος που σου πετάνε τέσσερα κατοστάρικα στη μούρη να δουλεύεις 12ωρα, ο χρεωμένος στη κωλοτράπεζα που θα σε πετάξει στο πεζοδρόμιο, είσαι ο συνεργός σε κάθε έγκλημα, κάθε ανωμαλία, κάθε εκφυλιά που συντελείται γύρω σου και είτε κάνεις πως δεν βλεπεις γιατί νομίζεις πως δεν σε αφορά, είτε συμπράττεις με το να την αποδέχεσαι χωρίς ενοχές. 

Καταλαβαίνεις ρε μαλάκα πως σε κυβερνάνε ανώμαλοι εγκέφαλοι?
Μπορείς ελάχιστα να θυμηθείς τι είναι φυσιολογικό και τι είναι αφύσικο?
Μπορείς να αντιληφθείς το δίκαιο από το άδικο?
Μπορείς να συνειδητοποιήσεις πόσο ευτελή και άνευ καμμίας σημασίας υπολογίζουν τη ζωή σου?
Έχεις καταλάβει πως η βόμβα του νεοσκοταδισμού και της απόλυτης κυριαρχίας των ανθρωποειδών εδώ στην Ευρώπη θα σκάσει πρώτα στη μούρη σου?
Έχεις αντιληφθεί πως η ζωή σου και ζωή των παιδιών σου είναι στα χέρια συμμοριών?
Έχεις αντιληφθεί πως τη περήφανη πατρίδα σου από την ιστορία της οποίας θυμάσαι ένα Λεωνίδα, ένα Κολοκοτρώνη και την Αλβανία, τα δε παιδιά σου δεν ξέρουν ούτε αυτά την θεωρούν τη ζητιάνα της Ευρώπης?
Έχεις κατανοήσει πως δεν μας λένε πλέον ήρωες αλλά κλαψομούνηδες, λαμόγια και ραγιάδες?
Έχεις καταλάβει πως η μόρφωσή σου και η μόρφωση των παιδιών σου ορίζεται από ένα τσούρμο ρουφιάνους, γλυφτρόνια και ανωμαλιάρηδες που σχεδιάζουν τα τηλεοπτικά δρώμενα για σένα και τα δίκτυα κοινωνικής αποχαύνωσης για τα παιδιά σου?
Έχεις αντιληφθεί πως είσαι ένα μηχάνημα που ο κάθε καριόλης πειράζει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και κάνει παιχνιδάκι κι εσύ χοροπηδάς σαν καλοκουρδισμένη μαριονέτα?

Θα σε γαμάνε αλύπητα μέχρι να κάψουν το δίσκο και να κάνουν ρεσταρτ στη νέα εποχή που η μόνη σου χρησιμότητα θα είναι να είσαι ανταλλακτικό σε περίπτωση που θέλουν να ανανεώσουν τη σωματική τους γκαρνταρόμπα, και ανακυκλούμενο υλικό, δηλαδή το μελλοντικό φαΐ σου θα είναι η ίδια η σάρκα σου σε μορφή μπάρας δημητριακών!

Νομίζεις πως όλα αυτά είναι ένα παραλήρημα κάποιου τρελλού που δεν μπορεί να απολαύσει τη χαζοχαρούμενη πραγματικότητα που έχεις υιοθετήσει σαν πραγματική ζωή, η οπτική ενός απαισιόδοξου που δεν μπορεί να χτυπήσει παλαμάκια στη παράσταση των κλόουν στο τσίρκο της μίζερης καθημερινότητάς σου?

Περίμενε ηλίθιε να δεις τι σου έρχεται ολοταχώς, τι σου έχουν ετοιμάσει, για τι σε προορίζουν, και μετά πέσε πάλι από το συννεφάκι με τα ματάκια έκπληκτα να νοιώθεις πως κάτι σε ζορίζει εκεί πίσω αλλά δεν ξέρεις πόσο βαθειά θα σου μπει.

Κι αν μου πεις? Ολα τα καταλαβαίνω αλλα τι να κάνω.

Κλείσε το χαζοκούτι πρώτα από όλα, πέτα το από το παράθυρο. Βγες από τα καλώδια και περπάτα στο πραγματικό κόσμο. Διάβασε , μελέτησε ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΠΩΘΕΙ, έχεις διαθέσιμη όλη τη γνώση του κόσμου ψάξε να βρεις που είναι η μπλοφα. Σταμάτα να αγοράζεις ότι σκουπίδια σου πλασάρουν. Ζήσε με τα απαραίτητα για επιβίωση και αγνόησε τα υπόλοιπα. Ψάξε βρες ανθρώπους που να έχουν κάτι να σου πουν, να μάθεις, να οργανώσεις μαζί τους μικρές κοινότητες που θα λειτουργούν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. Σταμάτα να ψηφίζεις συμμορίες. Σταμάτα να σέρνεσαι σε μαγαζάκια της εκκλησίας ΑΕ και να τρομοκρατήσαι για κάποια υποτιθέμενη αιώνια τιμωρία. Πες στοπ στην εκμετάλλευση στη δουλειά σου έτοιμος να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις συνέπειες. Βγάλε τα καλώδια που σου σιγοψήνουν αργά και στυγνά τον εγκέφαλο σου. Μάθε ιστορία, γεωγραφία ενημερώσου από εναλλακτικές πηγές για τα εγκλήματα που διαπράττονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Βγάλε τη μάσκα που φορά στη καθημερινότητα και ανακάλυψε τι είσαι, τι θέλεις.  Σταμάτα να εγκλωβίζεσαι σε ανόητες και ψυχοφθόρες σκέψεις. Πως να αποκτήσεις κι άλλα. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ. Σταμάτα την ηλίθια κούρσα να κατακτήσεις ένα αύριο ενώ σου έχει γαμηθεί το σήμερα.
Μάζεψε την οικογένειά σου γύρω από το τραπέζι ξανά, συζήτησε με τα παιδιά σου, μαγείρεψε ένα σπιτικό φαγητό και σταμάτα τα ετοιματζίδικα. Βάλε κανόνες ηθικής και αξιοπρέπειας στη καθημερινότητα σου και σε αυτήν των παιδιών σου.  Σταμάτα να παρακολουθείς ανώμαλους εγκεφάλους , μην ακούς καν τη φωνή τους, κλείσε τ΄αυτιά σου, τα μάτια σου, ξεκόλλα από το μέσα σου τα μάτια που σου έδωσε η φύση σου, τα δικά σου που στα έχουν ξεριζώσει από την ώρα που γεννιέσαι, κάπου τα έχουν πετάξει βρες τα.

Ελεος , υπάρχουν τρόποι να ζήσεις από την αρχή. Βγες από τη σάπια μήτρα, απογαλακτίσου. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.  Απαίτησε να ζήσεις ανθρώπινα με την ουσιαστική έννοια κι όχι σαν μια μαριονέτα που της κινούν τα νήματα. ΜΠΟΡΕΙΣ. Βρες κι άλλους που αυτό ζητάνε να ενώσεις δυνάμεις. Να φτιάξεις μαζί τους νέους χάρτες και κανόνες. Δεν γεννήθηκες να είσαι ούτε σκλαβος, ούτε ρουφιάνος, ούτε τραμπούκος, ούτε γλυφτρόνι, ούτε ηλίθιος.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου