Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

65% ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ


Πανούκλα: Ο "μαύρος Θάνατος" που αποδεκάτισε το 1/3 του πληθυσμού ...

Όλοι οι συγγραφείς που οραματίστηκαν δυστοπικά σενάρια για το μέλλον, είχαν κάτι διαφορετικό στη σκέψη τους από αυτά που υπάρχουν στη σκέψη των νέων βασανιστών του ανθρώπινου είδους. Έγραφαν και σκεφτόντουσαν πως αυτά που γράφουν θα είναι ένα καμπανάκι, για τους εύφρονες ανθρώπους. Οι συμμορίες της παρούσας φάσης, έχουν ξεκινήσει να υλοποιούν αυτά τα δυστοπικά σενάρια, με την βεβαιότητα πως απευθύνονται σε άφρονες.

Δεν ξέρει κανείς από που να αρχίσει και που να τελειώσει. Και όχι δεν μιλάω για τον ιο, γιατί δεν είμαι γιατρός, δεν έχω τέτοιες γνώσεις ώστε να κρίνω τι κακό μπορεί να κάνει μια γρίπη και τι όχι.

Μιλάω για το παράπλευρο θέατρο σκιών, που έχει δώσει ρέστα. Τελευταία επινόηση, το ότι εξετάζεται να τρώνε πρόστιμο όσοι μπουν σε μέσα μεταφοράς που βλέπουν πως υπάρχει 65% πληρότητα.... Μπορείτε να κατανοήσετε σε βάθος το μέγεθος της απάτης? Μπορείτε να θυμηθείτε από την αρχή όλα όσα έχετε ακούσει σχετικά με την προφύλαξη από αυτό τον ιό?

Θυμηθείτε το μένουμε στο σπίτι μαζί, αλλά μπαίνουμε στο αυτοκίνητο χωριστά.
Απαγορεύεται η συνάθροιση πέρα 10 ατόμων, και αυτά με μάσκες και απόσταση ασφαλείας
αλλά επιτρέπεται να δουλεύουν σε ένα εργοστάσιο 200-300 άτομα το ένα δίπλα στο άλλο.
Θυμηθείτε την απαγόρευση για κολύμπι και ψάρεμα (ακόμα και με ψαροντούφεκο, κάτω από το νερό)
Την απόσταση κάτω από ένα μέτρο που κολλάει, αλλά πάνω από ένα μέτρο έχουμε προστασία.
Την επικινδυνότητα να καθίσεις στο μετρό ο ένας δίπλα στον άλλον, αλλά την ίδια στιγμή οι όρθιοι
να είναι κολλημένοι σαν σαρδελίτσες μέσα σε κονσέρβα.

Όμως αυτό το 65% πληρότητα... με ξεπερνάει. Η συνειδητοποίηση πως κάποιος μου λέει, θα είσαι στην αποβάθρα στον ηλεκτρικό, θα φθάσει το μετρό, και θα κόψεις κίνηση... είναι κάτω από 65% μέσα? αν δεν κόψω σωστά, θα μου κόψουν 150 ευρώ?

Είναι όμως τελικά απλά γελοιότητα, η καλά μελετημένο σενάριο, που έχει σχεδιαστεί από εκείνους που γνωρίζουν σε απόλυτο βαθμό την ανθρώπινη φύση? Και τον χειρισμό του εκφοβισμού. Γνωρίζουν πως αν οι άνθρωποι τρομοκρατηθούν, αν υποστούν ένα συνεχή βομβαρδισμό τρομολαγνικής ενημέρωσης, αν τους ενδυναμώσεις τον αρχέγονο φόβο του θανάτου, στη συνέχεια μπορείς να τους πλασάρεις οτιδήποτε και να το ανέχονται, γίνονται ευάλωτοι και υπάκουοι,  γιατί χάνουν την ικανότητα λογικής και ψύχραιμης σκέψης.

Λένε πως υπάρχει η πιθανότητα να φορούν μάσκες οι μαθητές στα σχολεία.
Αυτό για εμένα, σημαίνει την τελική ολοκληρωτική υποταγή. Την εκπαίδευση από τα πλέον τρυφερά χρόνια, στην αντίληψη της ανωμαλίας σαν κανονικότητα. Μια εκπαίδευση που θα φανεί απόλυτα φυσιολογική στα παιδιά που θα ξεκινούν τη πορεία τους στη ζωή, όπου το κράτος όχι μόνο δεν θα είναι ο δεσμοφυλακάς τους, αλλά θα είναι ο προστάτης τους, ο μηχανισμός που θα τους κάνει να αισθάνονται σώοι και αβλαβείς από κάθε κακό. Το κράτος-προστάτης, οι πολίτες- εκδιδόμενοι.

Όταν μπορέσεις να εκπαιδεύσεις μια ολόκληρη γενιά, να μεταφράζει το αφύσικο σαν φυσικό, έχεις κερδίσει το παιχνίδι. Και η εκπαίδευση στους νέους σχετικά με το τι είναι φυσικό και τι αφύσικο, η προώθηση σάπιων μοντέλων ύπαρξης, γελοίων και διεστραμμένων ανθρώπων σαν πρότυπα, η επιδερμική αντίληψη της ζωής, και η γενικευμένη πνευματική πανούκλα, έχει ξεκινήσει πολύ πριν από την επέλαση του άγνωστου ιού.

Αυτή η πανούκλα, απλώθηκε στα σπίτια των ανθρώπων με τη τηλεόραση, ενταντικοποιήθηκε με τις κονσόλες, τα έξυπνα τηλέφωνα και τους υπολογιστές, όπου οι κοινωνίες μετατράπηκαν σε μια άλογη, άμορφη μάζα, ένα απόλυτα χειραγωγημένο κοπάδι, που είναι έτοιμο πλέον για τη μελλοντική κοινωνία των μεταλλαγμένων.

Να μάθετε να μετράτε σωστά, πόσο είναι το ένα μέτρο απόσταση, πόσο είναι το 65% πληρότητας, πόσα μέτρα θα είναι το κελί που θα σας αναλογεί στο μαντρί.... Και μην ξεχάσετε, μετά τον πόλεμο, παρακαλείσθε να διατηρήσετε το κόσμο καθαρό, όπως ακριβώς τον βρήκατε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου