Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΕΦΤΕΤΕ? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ?

 


Αλήθεια πέφτετε από τα σύννεφα για το γεγονός πως γύρω μας κυκλοφορούν διάφοροι λιγδιάρηδες που έχουν σαν χόμπι να βγάζουν τη βρώμα τους πάνω σε παιδιά ή εφήβους? Δηλαδή εσείς που ζείτε? Δεν γνωρίζετε πως σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο η εκμετάλλευση και η κακοποίηση παιδιών είναι η μεγαλύτερη και πιο φριχτή αλήθεια για το πολιτισμό της χαβούζας που υπηρετείτε?

Δεν έχετε ακούσει ποτέ για τα ταξίδια που οργανώνονται σε εξωτικούς προορισμούς όπου τα κτήνη βρίσκουν άφθονα και φθηνά θύματα παιδάκια στα κυκλώματα της παιδικής πορνείας που ανθεί? Δεν έχετε ακούσει για τα τεράστια σκάνδαλα στις διάφορες "ιερές εκκλησίες" που βγαίνουν κάθε τόσο στη φόρα κι έχουν θύματα τις περισσότερες φορές ανυπεράσπιστα ορφανά, εγκαταλειμμένα στα νύχια των κορακιών παιδάκια? Δεν διαβάζετε στατιστικές για την παιδική κακοποίηση μέσα στην οικογένεια ή είστε από αυτούς που ακούνε τα παιδάκια στον από πάνω όροφο να κλαίνε, να ουρλιάζουν, αλλά κάνετε τη δουλειά σας και δεν σας αφορά?

Δεν έχετε ακούσει για την παιδική εκμετάλλευση στην εργασία όπου εκατομμύρια παιδιά στο κόσμο αναγκάζονται να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, μέσα σε απάνθρωπες συνθήκες με ξύλο, φοβέρες, κακουχίες, αρρώστιες και σε πολλές περιπτώσεις τα εκτελούν αν δεν είναι χρήσιμα πια? Δεν έχετε δει στους πολέμους πως κακοποιούνται και εκτελούνται ακόμα και βρέφη?

Στις δικές μας εφημερίδες κάθε τόσο υπάρχει και η αναφορά σε ένα φριχτό έγκλημα που αφορά κάποιο παιδί. Από τον πατέρα του, το δάσκαλο, τον παππά της ενορίας ή το θείο, το παππού, ή ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Και πέφτετε από τα σύννεφά γιατί υπάρχουν καταγγελίες στο κόσμο του θεάματος?  Σε ένα κόσμο που ανάμεσα μας υπάρχουν οι ''καλοί οικογενειάρχες'' που ο σκληρός τους δίσκος είναι γεμάτος από ''φιλμάκια, εικόνες κλπ" σκληρού παιδικού πορνό... ακόμα και με βασανισμούς και βιασμούς βρεφών ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ, εσείς έχετε  πάθει σοκ με τις καταγγελίες των ημερών?

Το σοκ πρέπει να το πάθετε για τη μούρη σας, που γυρίζει αλλού σε κάθε κτηνωδία γιατί δεν την αφορά. Για το γεγονός πως κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά στη φρίκη για να μην χαλάσετε τη ψυχική σας διάθεση. Το σοκ πρέπει να το πάθετε όχι μόνο για τα κτήνη που κάνουν ότι κάνουν, αλλά για τους "δεν είναι δική μου δουλειά" που ήξεραν και σώπαιναν και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και φίλοι ή κολλητοί με τα ξεφτιλισμένα κτήνη, γιατί είναι επώνυμοι, έχουν λεφτά, είναι κυρίαρχοι στο χώρο που κινούνται, και με πολλές ''υψηλές'' διασυνδέσεις που κανείς δεν τους αγγίζει. 

Ειλικρινά όταν παριστάνετε τους αθώους που μόλις ξυπνούν στον εφιάλτη, το πιστεύετε στ΄αλήθεια ή είναι ένα στυλ πρόζας που υιοθετείτε για να είστε πουτανίτσες χωρίς ενοχές? Ο κόσμος που ζούμε είναι άρρωστος. Πολύ άρρωστος. Γιατί υπάρχουν συμμορίες διεστραμμένων, έκφυλων, αδίστακτων που αποτελούν το κεφάλι στο ψάρι, και υπάρχει και το υπόλοιπο σώμα που είναι σάπιο και άβουλο. Άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να κοιτούν το κακό άπραγοι. Ανθρωποι που συνηθίζουν σιγά σιγά σε κάθε φρίκη. 

Εχει πέσει μεγάλη εκπαίδευση από τους χειραγωγούς των μαζών. Με τηλεόραση, βιντεοπαιχνίδια, ταινίες, σειρές, το μεγάλο παγκόσμιο ιστό και κάθε άλλο μέσο ώστε οι άνθρωποι ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. 

Είναι η νέα αντιμετώπιση της πραγματικότητας σαν να είναι μια προσομοίωση σε κάποιο τηλεοπτικό σόου ή σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι και όχι η φριχτή αλήθεια που έχει θύματα με αληθινή σάρκα, αίμα, που δεν θα αναστηθούν μόλις τελειώσουν οι ζωές και γίνει επανεκκίνηση στο παιχνίδι...

Θα δείτε πως θα έρθει κάποια στιγμή που όπως έγιναν νόμιμα τα μπουρδέλα με τα δυστυχισμένα ζωάκια για μια κατηγορία ανώμαλων, θα ακούσουμε κάποια στιγμή να νομιμοποιούνται και παιδικά μπουρδέλα....θα δείτε που όπως πάμε κάποια στιγμή αυτοί οι διεστραμμένοι θα καλυφθούν από κάποιες δήθεν επιστημονικές μελέτες που θα αποδεικνύουν κάποια μαλακία που θα τους ελαφρύνει το αδίκημα...

Πίσω από όλα αυτά είναι ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΚΑΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΚΑΜΜΙΑ. Δεν είναι άρρωστοι είναι απλά μαυροψύχηδες. Τι σημαίνει αυτό? Ψάξτε το. 

Επειδή όμως πιστεύω πως η φύση και οι συμπαντικοί νόμοι είναι δίκαιοι, αυτά τα αποβράσματα όλων των ειδών θα εισπράξουν αυτό που τους αναλογεί, και το πιο ωραίο από όλα είναι πως δεν έχουν ιδέα τι θα εισπράξουν. Αυτό το τελευταίο και να με ρωτήσετε τι εννοώ δεν θα απαντήσω. Απλά το αφήνω έτσι για την άκρη στο τούνελ, που σύντομα φθάνουμε. 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου