Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ «ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ»

 

Επειδή δεν πρέπει να μένει κανείς παραπονεμένος, συνεχώς ασχολούμαστε με τον όχλο που είναι εύκολα χειραγωγήσιμος, τους οπαδούς των κομμάτων, κλπ σήμερα θέλω να κάνω μια αναφορά σε εκείνο το κομμάτι των λεγόμενων «αφυπνισμένων» γιατί ειλικρινά κοιτάζω σαν χαζή, το πόσοι πολλοί άνθρωποι κατέχουν πλέον όλα τα μυστικά της ύπαρξης μας.  Το φοβερότερο, όσοι ισχυρίζονται πως είδαν το φως το αληθινό, έχουν κατατρομοκρατήσει τους υπόλοιπους φουκαριάρηδες που δεν "βλέπουν" πως τώρα στο τέλος των ημερών, αν δεν ξυπνήσουν άμεσα (λες και είναι κάτι σαν να παίρνεις ένα καθαρτικό και κάνει άμεση ενέργεια) θα είναι σφαχτά που θα χαθούν στο τίποτα, σε αντίθεση με τους πεφωτισμένους που έχουν ήδη καβατζώσει μια θέση στα Ηλίσσια Πεδία....

Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, σε ένα πόλεμο, ο καθένας έχει ένα ρόλο. Στο "στρατόπεδο" των αφυπνισμένων, είναι λογικό, εκείνοι με τις περισσότερες γνώσεις να είναι κάτι σαν δάσκαλοι, άλλοι είναι μαθητές, και άλλοι είναι στρατιώτες.  Κι επειδή όντως στους έσχατους καιρούς, υπάρχουν τέτοιες δονήσεις, τέτοιος αναβρασμός πάνω στη γη, που πολλοί άνθρωποι αφουγκράζονται  τα μηνύματα που ρέουν άφθονα γύρω μας, υπήρξε άμεση αναγκαιότηταα για τις συμμορίες, να υπάρξει και μια άλλη κατηγορία, "οι δήθεν αφυπνισμένοι" που έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Να παρασύρουν εκείνους που έχουν την ικανότητα να "βλέπουν" στο λάθος δρόμο. Μια τελευταία κατηγορία είναι οι παρατηρητές. Ο ρόλος τους να "ανιχνεύουν" την αλήθεια και το ψέμα.

Δεν είναι δύσκολο να ανιχνεύσει κάποιος τους ψεύτες-προφήτες και τα θύματα τους. Όπως στο στρατοπέδο των «κοιμισμένων» όλα κινούνται σε ένα ίδιο μοτίβο, ένας μηχανισμός τύπου κιμαδομηχανής, έτσι και στο στρατόπεδο των ψευδοπροφητών και των θυμάτων τους, σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο κινούνται όλα. Μια κεντρική ιδέα που γίνεται δόγμα, ένας προσηλυτισμός θρησκευτικού χαρακτήρα. Ένα πρόσωπο-κλειδί που θα παρασύρει στο δρόμο μιας υποτίθεται άλλης πραγματικότητας, ανθρώπους που «διψάνε» για κάτι διαφορετικό, γιατί υποφέρουν από την αθλιότητα που βλέπουν.

Ο πάστορας Τζόουνς κατάφερε να οδηγήσει ένα ολόκληρο κοπάδι στην αυτοκτονία. Τους οδήγησε τελικά σε ένα «άλλο κόσμο». Ακόμα και ο Μάνσον ένας πάστορας στο δικό του στρατόπεδο ήταν, αυτος τους οδήγησε να δολοφονήσουν.  Στη πλειοψηφία όμως οι προφήτες τα κοπάδια τους δεν τα οδηγούν τελικά πουθενά εκτός από μια απομόνωση, μια συνεχή αγωνία για το αν θα πετύχουν την περίφημη αφύπνιση και μια εσωτερική αίσθηση ανικανότητας και ντροπής γιατί όσο και να προσπαθούν δεν βλέπουν. Και τελικά αυτό που θα «δουν» θα είναι η εικόνα που τους εμφύτευσε κάποιος απατεώνας ή τρελός στο μυαλό και θα λατρέψουν αυτή τη ψευδαίσθηση σαν την υπέρτατη αλήθεια.

Γύρω μας αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένας μεγάλος πόλεμος, ίσως ο χειρότερος που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Σ΄αυτό το πόλεμο χρειάζονται «στρατηγοί και ικανοί στρατιώτες». Δεν είναι τυχαίο που έχουν ξεφυτρώσει σε κάθε γωνιά της γης, ένα πλήθος από απατεώνες ψευδο-προφήτες που -τι σύμπτωση- με διαφορετικές αφετηρίες και δρόμους, κινούνται στο ίδιο μοτίβο. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.  Μια μικρή συμβουλή, δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν άνθρωποι ιδιαίτερα ενορατικοί,  ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ, απλά να κρατάτε ένα μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρουμε ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ….

Ειλικρινά με ξεπερνάει το γεγονός πως αυτή τη στιγμή βλέπω ένα τεράστιο πλήθος από προφίλ, σελίδες, αναρτήσεις μέσα στο διαδίκτυο ανθρώπων που γνωρίζουν τα πάντα, μιλάνε με το Θεό, μιλάνε με εξωγήινους, ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις, έχουν αντιληφθεί όλα τα μυστήρια του σύμπαντος, κρατάνε στα χέρια τους τους κωδικούς της ύπαρξης!!! Και από κάτω δυστυχισμένα πλάσματα χωρίς να έχουν τη παραμικρή ιδέα τι ακριβώς λένε οι «δάσκαλοι τους» απαντάνε με γελάκια και καρδούλες.

Το στρατόπεδο αναζήτησης της αλήθειας, έχει αποκτήσει πλέον ένα μεγάλο αριθμό από Κασελάκηδες. Δίπλα στους αφελείς, στους μεγαλομανείς, στους ψυχωτικούς, υπάρχουν και οι άριστα εκπαιδευμένοι πράκτορες του συστήματος που ακριβώς αυτός είναι ο ρόλος τους. Να κατευθύνουν κάπου τα άλλα πρόβατα. Εκείνα που υποπτεύονται το λύκο, και θα μπορούσαν να βρουν το τρόπο να το σκάσουν από το μαντρί, θα μπορούσαν να γίνουν στρατιώτες αληθινοί σ΄αυτό το πόλεμο, γι΄αυτούς ακριβώς τους λόγους πρέπει πάση θυσία να τους οδηγήσουμε σε λάθος δρόμο.  Ξεκίνησαν με τις νέο εποχίτικες μ@λακίες και τώρα προχωράμε στην εκπλήρωση όλων των προφητειών, στις έσχατες μέρες όπου το μόνο που έχουν να κάνουν όλοι αυτοί οι πιστοί είναι…. ΥΠΟΜΟΝΗ. 

(Θα είναι τρομακτικό το ξύπνημα πολλών ανθρώπων που είχαν πράγματι αγνές προθέσεις, που θα βρεθούν  στο αιματοβαμμένο πολεμικό τοπίο, εντελώς απροετοίμαστοι) 

Εν τω μεταξύ ενώ ο παράδεισος των νέου τύπου «παιδιών των λουλουδιών» ζητάει να είμαστε όλοι μια αγκαλιά, να δούμε το φως και να ψάλλουμε ωσαννά… η κόλαση εκπαιδεύει σούπερ – στρατιώτες με φοβερό οπλισμό. Ελπίζω να γίνεται κατανοητή η αλληγορία. Όχι δεν μιλάω με δαίμονες, παίρνω κανονικά τα χάπια μου.

Υπάρχει διέξοδος από αυτό το χάος, έτσι ώστε ένας άνθρωπος να κατορθώσει να δει φως στο σπήλαιο?

Ναι υπάρχει.

·         Κλείσιμο της τηλεόρασης εννοείται. Δεν είναι μόνο η προπαγάνδα που ασκεί, είναι ένα συνεχές βουητό στο κεφάλι που σκοπό έχει να κρατάει το κρανίο σε ένα συνεχή βρασμό, μόνο που τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι σκουπίδια και ο νους υποβάλλεται σε μια συνεχή μόλυνση.

·        Πολύ αυστηρή επιλογή των διαδικτυακών αναγνωσμάτων. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράταγε μικρό καλάθι. Αν το σύστημα ανιχνεύσει «επικίνδυνο στοιχείο που ΑΛΗΘΙΝΑ κατάλαβε τι συμβαίνει» την επόμενη μέρα θα βρεθεί σαν τον Ασανζ με πορτοκαλί φορεσιά και καλώδια να του καίνε τον εγκέφαλο. Αλήθεια πιστεύετε πως όταν κάποιος είναι επιφορτισμένος να διεξάγει ένα ασύλληπτης βαρβαρότητας πόλεμο, με αντιπάλους πανίσχυρα θηρία, περνάει την ώρα του, με βιντεάκια και κουβεντούλα? Οι μόνοι που μπορεί να είναι αληθινοί , σε αυτό το επίπεδο ενημέρωσης, είναι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν αντιληφθεί μεγάλο μέρος από αυτό που συμβαίνει, και εκθέτουν τη γνώμη τους με σεβασμό για τους άλλους, δίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία, και έχουν αποδείξει πως έχουν ένα υπόβαθρο γνώσης και πολύχρονης έρευνας που τους οδήγησε στα συγκεκριμένα συμπεράσματα, κι όχι γιατί είδαν μια χολυγουντιανή ταινία και ταυτίστηκαν με τον ήρωα!!!

·       Διάβασμα, πολύ διάβασμα, υπάρχει ένας τεράστιος πλούτος γνώσης και όποιος ερευνά, βρίσκει. Ιστορία, μυθολογία, γεωγραφία, αρχαιολογία, θρησκευτική ιστορία των λαών, αρχαίοι πολιτισμοί, παραδόσεις, μυστήρια ανεξήγητα, μαρτυρίες ιδιαίτερων φαινομένων, βιβλία, σελίδες, άρθρα ανθρώπων που ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΙΑΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ της εναλλακτικής πραγματικότητας. 

·         Η αφύπνιση επιτυγχάνεται με δύο τρόπους και τρίτος δεν υπάρχει.

·         Η ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. Δηλαδή ιδιαίτεροι άνθρωποι που για κάποιο λόγο που και οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί, απέκτησαν μια ικανότητα αντίληψης τελείως διαφορετική από τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς καν να το ζητήσουν. Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν επιδεικνύουν την ιδιαιτερότητα τους, δεν λοιδορούν τους υπόλοιπους, έχουν ένα μεγάλο σταυρό που κουβαλάνε και τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις καν για την ύπαρξη τους γιατί ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ, Είναι άνθρωποι που ποτέ δεν θα σου ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, απλά δίνουν τροφή για σκέψη, και με πολύ φειδώ μπορει να εξιστορήσουν κάποια γεγονότα που τους οδήγησαν στην διαφορετικότητα τους. 

·        Ο δεύτερος τρόπος, Η ΜΕΛΕΤΗ, Η ΕΡΕΥΝΑ, που αφιερώνει κάποιος τη ζωή του, κι επειδή όλα έχουν γραφεί, ειπωθεί, και τα σημάδια είναι κρυμμένα σε κάθε γωνιά της ανθρώπινης ιστορίας, σε κάθε κομμάτι της γης ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, κάποιος μπορεί να φτάσει να κάνει ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ, που οδηγούν σε μια άλλη πραγματικότητα. Είναι ο λόγος που χτυπιέται συνεχώς η παιδεία. Το βιβλίο. Η εκτός οθονών γνώση. 

Και φυσικά η ερώτηση έρχεται αυθόρμητη? Κι εγώ γιατί είμαι σίγουρη για όλα τα παραπάνω. Δεν είμαι. Ούτε εσείς να είστε. Το θησαυρό που ζητάει η ψυχή σας, πρέπει απλά να τον ξεθάψατε μόνοι σας. Και να αφήνετε το ένστικτο να σας βοηθάει.

Προσωπικά μέχρι τώρα εδώ μέσα έχω εστιάσει το πολύ σε 10 ανθρώπους που "υποπτεύομαι" πως γνωρίζουν πολλά και είναι ιδιαίτερα ευφυείς και χαρισματικοί. Εννοείται πως μιλάω για το διαδίκυτο. Γιατί στην παγκόσμια ιστορία, υπήρξαν πάρα πολλοί σοφοί, που μας έχουν χαρίσει απλόχερα τη γνώση τους, πολλοί από αυτούς χτυπήθηκαν αλύπητα από τα θεριά του σκότους. Ανάμεσα σε όλα αυτά κινούμαστε εμείς οι απλοί άνθρωποι που πραγματικά διψάμε να μάθουμε περισσότερα, να ακολουθήσουμε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή την άθλια κανονικότητα. Θα τη βρούμε την άκρη. Θα το παλαίψουμε και γιατί όχι? Θα φθάσουμε στα αχαρτογράφητα μερη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου