Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ.

 

Μια και ο μεγάλος νικητής αυτών των ευρω εκλογών ήταν η αποχή, γιατί αυτή ήταν η πρώτη δύναμη, ας πούμε μερικά πραγματάκια, γιατί πολύ έχει τραβήξει εδώ μέσα αυτή η κοροΐδο-αντίσταση του πληκτρολογίου.

Όσοι λοιπόν πιστεύετε πως κάνετε μια πολιτική κίνηση με νόημα μην πηγαίνοντας να ψηφίσετε, στη πραγματικότητα βάζετε τον εαυτό σας μέσα σε ένα καζάνι που βράζουν διαφόρων ειδών τύποι. Οι στ@αρχιδιστές που πήγαν για μπίρες και δεν τους καίγεται καρφί για το τι θα γίνει. Εκείνοι που θεωρούν πως να ψηφίσουν ένα μικρό κόμμα είναι άχρηστο «γ@μα το τώρα, κι αν ψηφίσω χαμένο θα πάει». Οι αναποφάσιστοι «από τη Κική ή τη Κοκό ποια να διαλέξω, άστο κάθομαι σπίτι». Εκείνοι που ρίχνουν μια χαρακιά «άσε ρε, όλα τα κόμματα είναι διεφθαρμένα». Υπάρχουν και οι καθαρά τεμπέληδες «που να τρέχω τώρα, με μια ψήφο δεν γίνεται η διαφορά».

Το ζήτημα είναι πως ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΟ… Γιατί κανείς δεν θα μάθει αν τελικά θέλετε να δώσετε ένα χτύπημα στο σύστημα ή αν πήγατε για μπίρες!!. Κι επειδή το σύστημα γουστάρει να πηγαίνουν να ψηφίζουν μόνο τα κομματόσκυλα, οι ρουσφετιάρηδες, και τα βολεμένα κοπρόσκυλα, το λιγότερο πρέπει να είσαι αγαθιάρης για να νομίζεις πως έστειλες ένα μήνυμα με ουσία. Γιατί τελικά αυτό που αισθάνθηκε το σύστημα ήταν μια δροσιά ικανοποίησης, για ένα 60% που δεν ξέρουμε τι θέλει και ειλικρινά δεν ενδιαφέρεται να μάθει. Το σύστημα που γνωρίζει πως όσοι δεν ψηφίζουν κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι κομματόσκυλα, είναι ή αδιάφοροι ή απογοητευμένοι. Ολα καλά, δεν έγινε ποτέ επανάσταση με τεμπέληδες και υποταγμένους. 

Το μόνο που καταφέρνεις είναι να βλέπεις την επόμενη μια κυβέρνηση του 11% στην ουσία να κάνει ότι γουστάρει από εθνικά θέματα μέχρι τη τύχη των παιδιών σου, και να βγαίνει θρασύτατα ο κάθε καραγκιόζης να λέει νικήσαμε, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ! ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Η ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΣΙΠΑ. Οπότε ναι, το 60% δεν ψήφισε και από τους υπόλοιπους με ψήφισε μόνο το 28% θα ήταν λόγος παραίτησης. Αλήθεια σου περνάει από το μυαλό πως ΕΔΩ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ????

Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο σχέδιο ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ. Τα επόμενα βήματα. Εχεις κάτι να προτείνεις? ΟΧΙ. ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ. ΛΟΓΙΑ

ΛΟΓΙΑ

ΛΟΓΙΑ

Τουλάχιστον αυτός που πήγε και ψήφισε το οτιδήποτε ψήφισε ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Είτε ήταν καλό, κακό, αλήτης, ψεύτης ή ο νέος Μεσσίας…. Εσύ απλά το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο που σε διαβάζει πως ακόμα και την ελάχιστη συμμετοχή που έχει σαυτό το κ@λοσύστημα, να την αφήσει στην άκρη γιατί είναι άχρηστη.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (είτε εν αγνοία σου, είτε γιατί είσαι ρουφιάνος πληρωμένος) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΓΟΙ, ΜΟΙΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙ.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου