Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ , ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ.

 


 

Μας έπρηξαν ήδη τα ούμπαλα, με μια διαφήμιση παντού (αρνητική ή θετική δεν έχει σημασία) με το νέο φρούτο, βγαλμένο από διαφήμιση οδοντόκρεμας. Η πεποίθηση που έχουν που είμαστε όντως ηλίθιοι. Η τουλάχιστον οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι. Άνθρωποι εκπαιδευμένοι από το χαζοκούτι, που νοιώθουν οικείο κάθε σούργελο που μοιάζει με εκείνα παρελάζουν στα πρωϊνάδικα και εκφέρουν άποψη μέσα στην αγραμματοσύνη τους για κάθε τι, χαζογελώντας στο φακό και διορθώνοντας το μαλλί. Πάρτε γυαλιστερές νέες ταυτότητες, σηκώστε και το μπρατσάκι στα νέα τρυπήματα, κοιτάξτε με τρυφερότητα τους βοσκούς που θα σας δώσουν τα νέα pass, ενδιαφερθείτε για κάθε παρασιτική πληροφορία που πλασάρετε σαν σημαντική. Άλλωστε η νέου τύπου κανονικότητα γεμάτη παράσιτα είναι. Που ρουφάνε τα τελευταία ίχνη μυαλού που έχουν απομείνει στα πιθηκάκια.

Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει αν το πουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Σε λίγο καιρό θα ψάχνετε πληροφορίες για τον τρόπο που πρέπει να αναπνεύσετε. Ίσως όλα αυτά γίνονται όντως για καλό, για ένα μελλοντικό ξεκαθάρισμα. Τότε που οι συνθήκες θα γίνουν πολύ σκληρές. Που θα δοκιμάζονται οι ανθρώπινες αντοχές. Όταν το μαλθακό απολειφάδι που ονομάζεται πολίτης της νέας κανονικότητας, θα δυσκολεύεται να σκαλίσει τη γη, να τραβήξει κάποιο χόρτο να φάει. γιατί θα σπάσει το νύχι με το ζελ. Τότε που οι γ@ματες δερματοστιξίες θα είναι άθλια κρεμασμένες από τα πρώην καλογυμνασμένα κορμιά που θα σουρώνουν.

Θα είναι η εποχή που μπορεί να γίνει το όνειρο πραγματικότητα ενός παλιού (δεν θυμάμαι ποιος) που έλεγε «στείλτους όλους να φυτέψουν πατάτες στην ορεινή Αρκαδία». Η φύση θα τακτοποιήσει τις ανωμαλίες για να έρθει στα ίσια της. Πολλοί νομίζουν πως η ζωή τους θα συνεχιστεί μέσα στο ροζ συννεφάκι. Το πρόβλημα είναι πως η πτώση από το συννεφάκι δεν θα είναι με αλεξίπτωτο, αλλά ξερή, κάθετη πάνω στα βράχια.

Μια φιλική υπόδειξη, σε όσους φίλους έχουν ακόμα την ικανότητα αντίληψης της απάτης. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. Αυτό που συμβαίνει γύρω μας είναι η πτώση μιας ακόμα αυτοκρατορίας, και αυτή η πτώση θα κάνει πολύ θόρυβο. Είναι η ώρα όσοι έχουμε απομείνει άνθρωποι να δοκιμάσουμε τη δύναμη μας και να κατανοήσουμε το τρόπο που θα συνεισφέρουμε στην ανοικοδόμηση του κόσμου που θα βγει από τα ερείπια. Ας μείνουμε σαυτό. Οι απαντήσεις δεν είναι σε κάποια οθόνη, είναι μέσα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου