Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

 


Αρχικά ένα μικρό σχόλιο σχετικά με την «εξέγερση» των αγροτών (τι δεν ήταν εξέγερση? Meeting with the boss ήταν?) Σε λίγο θα βάζουμε και αγγελία στην εφημερίδα "Ο τάδε κλάδος ετοιμάζεται για απεργία ημέρα Δευτέρα και συλλαλητήριο, θα κινηθούμε σε όλο το μήκος της οδού Υποταγής.  Παρακαλούνται τα όργανα ασφαλείας να επικοινωνήσουν μαζί μας για συνεννοήσεις". Εκείνη τη διαφήμιση  να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί να κάνουμε μια ληστεία της προκοπής, τη θυμάστε? Πλάκα είχε.

Σκεφθείτε όλη αυτή τη πληροφόρηση που υπάρχει γύρω μας σαν τα προκατασκευασμένα γεύματα των ταχυφαγίων. Τοποθετημένες στους καταψύκτες, έτοιμες να βγουν η κάθε μία ανάλογα με το τι ανάγκη έχει ο πελάτης. Οι πελάτες που τρώμε όλη αυτή τη σαπίλα είμαστε εμείς. Την ίδια στιγμή που μας σερβίρουν σαπίλες (και ίσως αρχίζουμε να ψυλιαζόμαστε πως κάτι βρωμάει) έχουν έτοιμο ένα έξυπνο κόλπο ισοπέδωσης του ανταγωνισμού. Στέλνουν έναν υπάλληλο να φάει στο απέναντι μαγαζί που σερβίρει αληθινά καθαρές τροφές κι εκείνος μόλις τρώει το καλό φαγητό πέφτει κάτω πιάνοντας τη κοιλιά του από τους πόνους. Και τότε ο δημοσιοκάφρος κάνει ζουμ επάνω του κι αρχίζει να φωνάζει με τρόμο.  Είδατε τι έπαθε ο ψεκασμένος που έφαγε από εκεί? Προσοχή εστιατόριο που είναι επικίνδυνο!

Achtung! Achtung!

Μας προειδοποιούν με τρόπο για εκείνες τις ιδέες που περνάνε από το μυαλό μας,  να πάμε κάπου και να ζήσουμε χωρίς φως, τηλέφωνο, ιντερνέτ και να καλλιεργούμε την τροφή μας, να προσέξουμε,  γιατί μπορεί να αποδειχτεί στο τέλος πως είμαστε ανακατεμένοι με κολομβιανά καρτέλ ναρκωτικών, ομάδες τρομοκρατών και κυκλώματα δουλεμπορίας ανηλίκων!!! Καλύτερα μέσα στα τσιμέντα και τη βρωμιά, γιατί η επιθυμία ελεύθερης ζωής μπορεί να κρύβει φιδάκια. Άλλωστε ποιος λογικός και αξιοπρεπής άνθρωπος θα ζούσε έτσι? Μόνο ένας φανατισμένος θρησκόληπτος, φιλοναζί, που μπορεί να είναι και αιμομίκτης. Τι όχι?

Ελπίζω να έχετε καταλάβει πως όλα αυτά τα παρτάλια λειτουργούν πριν από εσάς για εσάς. Τι αφουγκραζόμαστε από το κόσμο? Πολλοί θέλουν να φύγουν μακριά, να φτιάξουν μια δική τους κοινότητα.  Οπότε πρέπει να μαγαρίσουμε αυτά τα όνειρα. Όπως μαγαρίσαμε με τους στημένους τραμπούκους την έννοια του πατριώτη, όπως στιγματίσαμε με τα πρακτοράκια σούργελα την έννοια της αριστεράς, όπως λερώνουμε γενικότερα όποιον προσπαθήσει να ξεφύγει από τη σαπίλα με τον ιδανικότερο τρόπο, που βασίζεται στο κλασικό ο χωροφύλακας είναι μπουζούκι!!

Ο Μήτσος ο πατριώτης,  είναι νταβατζής και τραμπούκος

Ο Γιάννης είναι πατριώτης, άρα ο Γιάννης είναι νταβατζής και τραμπούκος!

Το ίδιο και με τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Δεν θέλω να εμβολιαστώ με ένα αμφιβόλου  σκοπού σκεύασμα, δεν θέλει κι εκείνος ο τρελαμένος θρησκόληπτος που λέει το εμβόλιο είναι του σατανά και θα καούμε στη κόλαση, άρα κι εγώ είμαι τρελαμένη θρησκόληπτη που φοβάμαι το σατανά!

Το ίδιο έγινε και με τη Μακεδονία. Πήγαν χιλιάδες στις συγκεντρώσεις, οι φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν παντού ήταν κάποιες ομάδες με σημαίες, σταυρούς και εικονίσματα κι ένας που έδειχνε το κ@λο του στις κάμερες (το θυμάστε ?) Γινόταν η μεγαλύτερη προδοσία για τη πατρίδα μας και τα κανάλια της διαπλοκής,  σχολίαζαν τους «στημένους γελοίους» για να νοιώσουν τα φοβισμένα και υπάκουα πιθηκάκια πως αν φωνάξουν «προδότες, τύραννοι» μήπως τους πουν ψεκασμένους.

Αυτό το ψεκασμένοι που αναφέρεται ειρωνικά με ξεπερνάει. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις ένα βλάκα κάτω από έναν ουρανό που έχει γίνει της πουτ@νας στο ψέκασμα, να του το δείχνεις και να σου λέει ο de facto ψεκασμένος, «καλά ψεκασμένος είσαι?» και να γελάει περήφανος που αυτός είναι έξυπνος!!

Πολλά χρόνια πριν έκλεισα την τηλεόραση και δεν είδα ξανά, εδώ και καιρό διαβάζω το τι συμβαίνει μέσω ιντερνέτ, σε ένα πολύ περιορισμένο αριθμό σελίδων (κυρίως φίλων) που παρακολουθώ. Σκέφτομαι σοβαρά να το καταργήσω και αυτό και να κινδυνεύω να ακούσω οποιαδήποτε ηλίθια προπαγάνδα, μόνο εντελώς τυχαία, από κάποιους που θα κάθονται δίπλα μου στο μετρό και θα αναφερθούν σε κάτι.

Ναι, είμαστε συμμέτοχοι σε κάποιο ομαδικό πείραμα, αυτό που δεν γνωρίζει το πλήθος  είναι αν βρίσκεται  στην πειραματική ομάδα ή στην ομάδα ελέγχου . Μέχρι τώρα μια υποψία την έχουμε σε σχέση με τα εμβόλια, δηλαδή ποιος είναι σίγουρα στην ομάδα πειράματος.

Άντε να δούμε και τη συνέχεια...

ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ, ΟΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΒΑΡΕΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου