Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΛΟΦΑ

 “Η μετανάστευση είναι ευλογία θεού διά τον τόπο” Παναγιώτης Κανελόπουλος

"Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας"  Καρλ Μαρξ. 

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουμε ένα παράδοξο που ο απλός κόσμος, που είναι στη πλειοψηφία πολιτικά αγράμματος, δεν καταλαβαίνει. Λόγω της μεγάλης απάτης της ξεπουλημένης υποτιθέμενης αριστεράς στην Ελλάδα, οι μαρξιστικές θέσεις για την μετανάστευση και τους λαθρομετανάστες υποστηρίζονται από τη λεγόμενη πατριωτική δεξιά, η οποία επίσης επειδή στη πλειοψηφία δεν έχει ανοίξει ένα βιβλίο να διαβάσει, λέει τα κουμούνια οι λαθρολάγνοι!!!! Καταλαβαίνετε την απόλυτη μπλόφα?

Κρατάνε τόσο καιρό τα ηνία των λαθρολάγνων οι ψευτοαριστεροί και οι ψευτοκουμουνιστές, πηγαίνοντας κόντρα σε ότι έλεγαν οι Μαρξ, Εγκελς, και δημιουργούν την εντύπωση στο κόσμο πως η αριστερά είναι υποστηρικτής αυτού του καπιταλιστικού αίσχους που ονομάζεται μετανάστευση. Και οι πατριώτες Έλληνες  νομίζουν πως η δική τους παράταξη θέλει να τους προστατεύσει από αυτό το κακό, ενώ η δική τους παράταξη δηλαδή όλος ο συρφετός που είναι τσιράκια στη ΝΤΠ έχει σαν πρώτο όπλο ακριβώς αυτή την μετακίνηση πληθυσμών και την εισβολή λαθραίων από υποβαθμισμένες χώρες, στις πιο ανεπτυγμένες για να πετυχαίνει 2 βασικά πράγματα.

1.       Στα ξεπουλημένα από τις προδοτικές κυβερνήσεις τους κράτη της Ασίας, της Ανατολής, της Αφρικής,  να φεύγουν για να ξεφορτώνονται δυστυχισμένους και πιθανούς αυριανούς επαναστάτες (οι χωροφύλακες το 50 όταν έφευγαν πρώην ελασίτες ή άλλοι αριστεροί μετανάστες λέγανε άλλη μια λόγχη έφυγε από πάνω μας)

2.       Στα κράτη που καταφθάνουν βρίσκουν τον υπόλοιπο φτωχοποιημένο λαό, με στον οποίο δεν θα ενσωματωθούν αλλά θα καταντήσουν αντίπαλοι, με φυλετικά μίση, με εγκλήματα ο ένας εναντίον του άλλου, κι ένα εργασιακό ανταγωνισμό που θα έχει σαν στόχο, όχι να καλυτερέψουν τη ζωή τους οι εισβολείς αλλά να την χειροτερέψουν οι ιθαγενείς.

Όλα αυτά τα έχουν αναλύσει οι κανονικοί και όχι γιαλατζί μαρξιστές, αλλά κάποιοι εδώ και πολλά χρόνια έχουν αναλάβει εργολαβία ένα και μοναδικό έργο, να μαυρίσουν την εικόνα της αριστεράς, να φορτώσουν επάνω της τις βρωμιές που το καπιταλιστικό σύστημα προωθεί, και να νομίζουν τα χάπατα πως όλο αυτό το σίχαμα πολιτισμό που ζουν είναι απόρροια της αριστεράς, η οποία αυτό είναι η μεγάλη πλάκα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ, εκτός κι αν αριστερό εννοείτε τον Αλέξη.

Συνέπεια όλων αυτών είναι πως βλέπουμε σήμερα αγράμματους αριστερούς, που δεν ξέρουν τη τύφλα τους να υιοθετούν ακραίες καπιταλιστικές αντιλήψεις στο «μεταναστευτικό θέμα» και αριστερούς απογοητευμένους να βρίσκουν περισσότερη ταύτιση με μικρά δεξιά πατριωτικά κόμματα.

Η μεγάλη μπλόφα, σε μια χώρα που μετά από τον πιο ένδοξο αντιστασιακό αγώνα εναντίον του άξονα κατέληξε να βάλει στις φυλακές αγωνιστές και στα υπουργεία δοσίλογους.

Τα είπα, ξέσπασα και αμαρτία ουκ έχω.

Σημείωση, Εγώ αν δω κάτι που αξίζει, κάποια κίνηση, ένα κόμμα, που θα μαζέψει μερικούς αξιόλογους ανθρώπους, καλλιεργημένους με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, υποστηρικτές του περήφανου και λαμπρού πνεύματος των προγόνων μας, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που έχουν σχέδιο συγκεκριμένο και τη δύναμη να το υλοποιήσουν,  και που να έχουν ΛΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, μαζί τους θα πάω. Το πρόβλημα είναι πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.

Οσο για το δεξιοί – αριστεροί.. είμαστε στο 2023 και όλη οι ανθρωπότητα είναι καλωδιωμένη… Στο άμεσο μέλλον μηχανές θα ορίζουν κάθε λεπτό της ζωής μας. Ίσως να ξεκολλήσουμε λίγο από τα συμβάντα του περασμένου αιώνα και να ξυπνήσουμε στην πραγματικότητα?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου