Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ.

 

Συγχωρείστε με αλλά έχω πάψει από καιρό να πιστεύω στην "αθωότητα" οποιουδήποτε κόμματος συμμετέχει είτε σαν κυβερνών είτε σαν αντιπολιτευόμενο στο μεγάλο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ. Είναι τόσο φανερά πλέον τα σημάδια της εξαπάτησης του ελληνικού λαού από όλες τις κυβερνήσεις της μεταεμφυλιακής Ελλάδας, που είχαν για λάβαρο τον δήθεν πατριωτισμό τους και μόνο την μάνα τους δεν έχουν πουλήσει ακόμα στα παζάρια των εμπόρων των εθνών, και τόσο σκοτεινός ο ρόλος της υποτιθέμενης αριστεράς που της έδινε ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές ο λαός την εντολή να είναι η φωνή αντίστασης εκείνου του κομματιού του λαού που στέναζε και βίωνε την απανθρωπιά του συστήματος , που οποιοσδήποτε πολίτης που έχει διατηρήσει στο ελάχιστο την ικανότητα να σκέφτεται αυτόνομα και έξω από το βουητό που προκαλούν όλα αυτά τα κοράκια, δεν μπορεί να επιμένει να επιλέγει κάποιον από όλους εκείνους που οδήγησαν τη πατρίδα μας στο χάλι που είναι σήμερα. Για να πιστεύει κάποιος πως κάποιο κόμμα από αυτά που είναι τώρα μέσα στη Βουλή ενδιαφέρεται έστω και στο ελάχιστο στ΄αλήθεια όχι στα λόγια, να φέρει την πραγματική αλλαγή μέσα στο βούρκο και να μην βλέπει την ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ, πρέπει να ανήκει σε μια από τις τρεις παρακάτω κατηγορίες, είτε είναι απόλυτα χειραγωγήσιμος από τους καλά εκπαιδευμένους πράκτορες του συστήματος (με όποια μορφή παρουσιάζονται), είτε κάνει τα στραβά μάτια για να τα φάει κι αυτός μαζί, ή είναι φανατισμένος θρησκευτικού, λατρευτικού τύπου, που πιστεύει το κόμμα του σαν Πατέρα Παντοκράτορα!!

Κι επειδή προέρχομαι από το χώρο της αριστεράς (έτσι κατηγοριοποιούμαστε τα κοπάδια),  έχω δυσαρεστήσει φίλους και από συριζα και απο κκε γιατί μέσα στο καλάθι των απατεώνων βάζω και τα δικά τους "ινδάλματα".  Δυστυχώς η απάτη καλά κρατάει κι εντυπωσιάζομαι όταν βλέπω ανθρώπους, που είναι έξυπνοι, ωραία μυαλά,  πως είναι δυνατόν να μην βλέπουν το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. Δεν κάνω διάλογο πλέον με πρώην συντρόφους γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ.  Υπήρχαν φορές που ξεκίναγα μια συζήτηση και κάποια στιγμή ένοιωθα να καίγονται οι εγκεφαλικοί νευρώνες μου γιατί χτύπαγαν συνέχεια πάνω σε μια τσιμεντένια πεποίθηση που με κανένα τρόπο δεν υπήρχε περίπτωση να σπάσει. Οτι και να πεις ακόμα και αποδείξεις να πετάξεις μπροστά στη μούρη, να φωνάξεις με όση δύναμη έχεις, να  εξηγήσεις  με κάθε λεπτομέρεια που βλέπεις το λάθος, την απάτη, το αίσχος, είναι σαν ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΣΑΝ ΔΟΓΜΑ. Είναι λες και το μυαλό είναι προγραμματισμένο να "περπατάει" σε μια συγκεκριμένη κατάσταση ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ, και δεν μπορεί να δει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ. 

Και μέχρι εκεί απλά θα μου προκαλούσε θλίψη. Ομως προχωράνε και πιο πέρα. Αν εσύ δεν πιστεύεις αυτά που πιστεύουν, ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ από τον ορίζοντα. Είχα φίλους που με θεωρούσαν πολύ αξιόλογο άτομο, πολύ καλό άνθρωπο, με ωραίες ιδέες, και όταν "αποσύρθηκα" προσπαθώντας να εξηγήσω ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που πήρα αυτή την απόφαση, μου έκοψαν τη καλημέρα, κι ένας μου είπε άλλο ένα φασιστάκι γεννήθηκε. Η χειραγώγηση ενός μεγάλου μέρους "υγιών δυνάμεων" από τους καλύτερα εκπαιδευμένους υπηρέτες του συστήματος , που παριστάνουν τους αριστερούς και τους κουμουνιστές  είναι όχι απλά αισχρή, είναι μια πληγή που δεν κλείνει στην ετοιμοθάνατη πατρίδα μας.  Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο αντίπαλο στρατόπεδο του λεγόμενου πατριωτικού χώρου. 

Που ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ.

Και στο άλλο στρατόπεδο της λεγόμενης πατριωτικής δεξιάς, πατριωτική δεν υπάρχει. ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που απλά υποδύονται ένα ρόλο για να παραμένουν τα κοπάδια διχασμένα. Ποια πατριωτική δεξιά ΕΣΚΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ? Αυτή που θα κάνει και τις Πρέσπες του Αιγαίου? Ποια αριστερά ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ? Αυτή που έφτιαξε και νέα μνημόνια?  Ποια αντιπολίτευση ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ και έφερε ανατροπή στο σύστημα την ώρα που ψηφίζονταν αισχροί νόμοι, είτε για το ξεπούλημα της πατρίδας μας είτε για το ξεπούλημα των εργαζόμενων ? Τώρα που έγιναν από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές και πρωτοφανείς πλημύρες με χιλιάδες ξεσπιτωμένους, χρεοκοπημένους απελπισμένους ανθρώπους,

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ, ΤΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ?

Ολοι εσείς που είστε τόσο περήφανοι για τα κόμματα σας, ίσως έχετε μια τελευταία ευκαιρία να αναρωτηθείτε, άνθρωποι που εκτιμάτε, που έχουν αποδείξει ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ, πως είναι επαναστάτες, έτοιμοι να πολεμήσουν το άδικο, που έχουν πληρώσει με ακριβό τίμημα την επιλογή τους να είναι ενάντια στη στυγνή νέα τάξη πραγμάτων, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ?

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Από όλες τι ευκαιρίες που είχατε να ενωθείτε σε ένα κοινό αγώνα, με κοινό στόχο την διαφύλαξη μιας πατρίδας που οι παππούδες σας έδωσαν το αίμα τους για να μείνει ελεύθερη, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ, βρήκατε κοινό σημείο? 

ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ. 

Ξέρω πολύ καλά ποιοι θα νοιώσουν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να με απορρίψουν. Δεν πειράζει ο καιρός έφτασε που θα δουν δυστυχώς με τον άσχημο τρόπο οι ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, τι παίζεται. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου