Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ.

Cheezburger Image 2886950912

Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται κάποιος να διαβάζει ιστορίες συνωμοσίας.  Μια ελάχιστη λογική, παρατήρηση και ενημέρωση και ένα ταξίδεμα φαντασίας. 

Ο παγκόσμιος έλεγχος του πληθυσμού και η κατεύθυνση σε οποιαδήποτε πορεία επιθυμήσουν και αποφασίσουν οι "όποιοι" θέλουν να έχουν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο, με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας, είναι πλέον πανεύκολο να γίνει. 

Ξεκινάς με έναν ιό. Θανατηφόρο απρόβλεπτο και με ταχύτατη μετάδοση, ο οποίος συνέβει γιατί ένας Κινέζος έφαγε μια νυχτερίδα. (ξέρετε εκείνα τα ζωάκια που μετατρέπεται ο Δράκουλας για να πίνει το αίμα)

Μετά το πρώτο σοκ, και χωρίς ακόμα κανείς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία για αυτό τον νέο ιό, ανακοινώνεις πως η μόνη λύση για να προστατευτούμε είναι η καραντίνα (επ΄ευκαιρία να δείτε μια παλιά ταινία του Ρομέρο που λέγεται "καραντίνα ο ουρανός έβρεχε θάνατο ή αλλιώς crazies)

Ο κόσμος κλείνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό με τη θέληση του και χωρίς αντιρρήσεις στο σπίτι.(στην Ελλάδα είχαμε κάνει προπόνηση με τα μνημόνια, δεν είναι δύσκολο)

Κατά την εποχή της καραντίνας αρχίζεις και τον εκπαιδεύεις σε διάφορα νέα τρικάκια. Είναι εκείνα τα φιλάκια και οι αγκαλίτσες πριν από το .... για να έχει και αίσθημα. (παύω τις κακές λέξεις γιατί το φατσοβιβλίο έχει γίνει υπέρμαχος της ηθικής και της νομιμότητας)

Αγορά τροφίμων στη σειρά, με σεκιουριτάδες μπροστά στα μαγαζιά με απόσταση ασφαλείας και με γερά πρόστιμα σε περίπτωση ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ. (άλλη μια καλή ταινία που έχω επανειλημμένα προτείνει είναι το soylent green για να πάρουμε μια ιδέα από γκουρμέ κουζίνες του μέλλοντος)

Στη συνέχεια με το σκεπτικό πως μία από τις μεγαλύτερες εστίες μόλυνσης είναι οι ουρές στις τράπεζες, ολοκληρώνεις το από καιρό επιθυμητό, ολοκληρωτικό τρόπο συναλλαγών μόνο on line πλέον. (γιατί να πηγαίνεις κάπου για το οτιδήποτε αφού μπορείς να βγάλεις ρίζες σε μια πολυθρόνα κοιτάζοντας μια οθόνη? obey, obey, obey, obey - they live)

Επίσης επειδή μια άλλη μεγάλη εστία μολύνσεων είναι τα νομίσματα, οδηγείς σιγά σιγά στο cashless όλο το πληθυσμό. Δηλαδή στη κατάργηση των μετρητών. (μήπως θέλεις να μην έχεις τραπεζική κάρτα? γελάμε, δεν υπάρχεις χωρίς αυτήν πλέον, ελπίζω να το έχεις καταλάβει)

Στη συνέχεια επειδή η μέθοδος του να φτιάχνει κάποιος ένα χαρτί και να βγαίνει από το σπίτι, δεν είναι και τόσο ασφαλής για τον έλεγχο των μετακινήσεων, αποφασίζεις πως όλοι θα βγαίνουν από το σπίτι ΜΟΝΟ στέλνοντας sms από το κινητό τους στην αρμόδια υπηρεσία. (τι στο διάολο κάναμε τόσο καιρό πειράματα σχετικά με τον εντοπισμό? κάποια στιγμή και οι εταιρείες κινητής πρέπει να αποκτήσουν ουσιαστικό ρόλο)

Επίσης λόγω αυτού του αόρατου θανάτου, έχεις το δικαίωμα να απαγορεύσεις στους ανθρώπους να πηγαίνουν στη φύση, λέγοντας πως ο ιος μπορεί να μεταδοθεί ακόμα κι αν κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, ψαροντούφεκο, ιστιοπλοϊα, ψάρεμα με βάρκα ή από την ακτή, περίπατο στο βουνό, στο πάρκο, ίσως σε λίγο και στο κήπο σου γιατί κάτι ακούγεται πως τον εισπράττεις και με τον αέρα που αναπνέεις. (εγώ νομίζω πως πρέπει να ενημερώσουν το κόσμο πως και με το σεξ υπάρχει κίνδυνος γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να σταματήσουν και οι κουνέλες να γεννάνε - βλέπε τα παιδιά των ανθρώπων)

Σε περίπτωση που δεν συμορφώνονται οι ανυπότακτοι πολίτες, μπορεί να κατέβει ακόμα και στρατός στις πόλεις, γιατί όχι, κανείς δεν θα πει πως αυτό είναι επιβολή στρατιωτικού νόμου, είναι απλά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. (Bad boys, bad boys, Whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you)


Κλειδωμένοι, καλωδιομένοι και απόλυτα εξαρτημένοι λοιπόν οι άνθρωποι από αποφάσεις κυβερνητικές, εταιρείες τηλεφωνίας και τράπεζες, περιμένουν το θαύμα που δεν είναι άλλο από το εμβόλιο και τις θεραπείες. (τι θα πει εσύ δεν παίρνεις ούτε ντεπόν? τι είσαι άνθρωπος των σπηλαίων ανεγκέφαλε?)

Στην απόλυτη τρομοκρατία μετά από μερικούς μήνες που ΟΛΟΙ είναι αποφασισμένοι να τα δεχτούν ΟΛΑ, εμφανίζεται ένα εμβόλιο διαφορετικό από τα άλλα. Δηλαδή π.χ. δεν θα είναι με ένεση αλλά με ένα μικρό τσιρότο που θα έχει 400 ή 900 βελονίτσες ας της πούμε που θα εφαρμοστεί στο μπράτσο, οι παλαιότεροι θα θυμούνται το περίφημο εμβόλιο κατά της ευλογιάς με το σημαδάκι στο μπράτσο (είναι η ώρα που το χριστεπώνυμο πλήθος θα αναφωνήσει να το χάραγμα του θηρίου, οι συνομωσιολόγοι θα πουν να το τσιπάκι, οι φαρμακοβιομηχανίες θα τραγουδούν το για τα λεφτά τα κάνεις όλα, και ο πλανήτης θα έχει κάνει τζακ ποτ για μια ακόμα επιβίωση)

Επίσης θα υπάρχει ένα θαυματουργό κοκτέιλ φαρμάκων που μόλις τώρα ανακάλυψαν και θα μπορεί να δώσει ελπίδες στους διασωληνομένους και στους μη, να αποφύγουν το μοιραίο.(εκεί θα υπάρξουν ειδικοί φρουροί μπροστά στα φαρμακεία γιατί πλήθος πολιτών θα απαιτήσει να κάνει ότι έκανε και με το χαρτί υγείας!)

Το εμβόλιο αυτό φυσικά θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, και δεν υπάρχει κανείς που θα αρνηθεί το γεγονός πως για να είμαστε ασφαλείς, θα πρέπει να φέρεις ένα πιστοποιητικό αυτού του συγκεκριμένου εμβολιασμού ακόμα για να σε δεχτούν στο σχολείο, στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο, ακόμα και στις οικονομικές σου συναλλαγές φυσικά και στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Οι εργοδότες άνετα μπορούν να υποχρεώσουν τους εργαζόμενους να το έχουν προκειμένου να συνεχίσουν να εργάζονται, οι τράπεζες επίσης προκειμένου να δεχτούν πελάτες, και κάθε τόπος σύναξης ανθρώπων (διασκέδαση, τέχνη, άθληση κλπ) θα το απαιτεί, γιατί που πας εσύ ανεμβολίαστος μετά το χαμό που έγινε.

Μέσα από όλη αυτή την όμορφη πορεία θα έχουν γίνει δεκτοί νόμοι που θα αφορούν κάθε είδους παρακολούθηση του πληθυσμού. Ποιος θα πει όχι? Να μην βλέπουμε ο Μήτσος τι κάνει? Κι αν κάνει κάτι επικίνδυνο για την υγεία μας? Αν έχει συμπεριφορές που βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο? Αν προκαλεί τη συνολική ασφάλεια? Τον εντοπίζουμε και τον συμμορφώνουμε. (έχετε δει την σειρά person of interest ? όχι? μα γιατί δεν προπονείστε με τις χολυγουντιανές και μη προτάσεις ευφάνταστων σκηνοθετών για να είστε in)

Το ίδιο φυσικά και με την διάδοση πληροφοριών μέσα στο διαδίκτυο, άλλωστε εκεί θα λειτουργούν όλα πλέον. Οπότε πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα επικίνδυνων και ύποπτων σελίδων που διασπείρουν τα περίφημα fake news, κοινώς μούφες. (εγώ θα φτιάξω σελίδα που θα ασχολείται με συνταγές μαγειρικής, συμβουλές αισθητικής και χειροποίητα βραχιολάκια)

Στη συνέχεια μπορεί να ανακαλύψουμε πως κάτω από τον Σβατζενέγκερ κρύβονται όντως διακόσια κιλά σίδερα, πως η νυχτερίδα είναι στην ουσία ο Μπάτμαν, πως ο Τζόκερ κάνει παρέα με τον Ασανζ,  οι ηγέτες φοράνε το μπλουζάκι με το σήμα του σούπερμαν, η βασίλισσα είναι όντως ερπετό, κι εγώ όπως έλεγε ένα τραγουδάκι παλιό 


Μέσ’ στα σοκάκια γυρνώ
Δεν έχω τίποτα επάνω μου
Ούτε ρούχα ούτε ομπρέλα ούτε πατρίδα
Τρεις μέρες βρέχει τώρα και μου 'χουν σπάσει τα νεύρα
Δεν έχω που να κάτσω από κάτω
Ούτε ένα παγκάκι δεν υπάρχει να κάτσω
Πού να κάτσω; είναι όλα πιασμένα
Δεν έχω ούτε ένα κασμά να σκάψω το λάκκο μου
Γαμώ την κοινωνία μου θα πάω ν' ανέβω σ' ένα βουνό
και θα σας βλέπω όλους από ψηλά
Θα βλέπω εσάς και τη μιζέρια σας
αλλά δεν θα σας έχω ανάγκη
Γιατί είμαι ο Χουλκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου