Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

 



Επειδή η φυλάκιση ήδη λαβαίνει χώρα, και ο καθένας νοιώθει αυτή την ασφυξία ανακατεμένη με μια σειρά από ερωτηματικά, ας κάνουμε μια σύνοψη, γιατί το θέμα ‘’ψεκασμένοι’’ και ‘’λογικοί’’ πολίτες έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Να τονίσω λοιπόν, περισσότερο για τους φίλους που γεμάτοι αηδία και περιφρόνηση, έχουν μπει στην ανόητη αντίληψη του ‘’ή είσαι με αυτούς ή είσαι με τους άλλους’’, πως δεν υπάρχει μόνο άσπρο-μαύρο. Κι επειδή δεν μπορώ να αφήσω να περνάει έτσι άνετα η άποψη πως όποιος δεν έχει γίνει ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι, που αν του πουν αύριο να κρατήσει την αναπνοή και να σκάσει θα το κάνει, είναι ψεκασμένος, θα αναφέρω τη δική μου άποψη και προκαλώ οποιονδήποτε ‘’λογικό’’ να αντικρούσει με επιχειρήματα.

Ο κορονοιος υπάρχει. Το αν είναι ένα προϊόν της φύσης ή κάποιου εργαστηρίου δεν με απασχολεί προς το παρόν. Απλά υπάρχει, εξαπλώνεται και κόσμος αρρωσταίνει ή πεθαίνει. Εκεί σταματάει η γνώση και αναλαμβάνει η επιστήμη να βοηθήσει όσους αρρωσταίνουν. Αυτό είναι το ζητούμενο σε κάθε επιδημία, σε κάθε ασθένεια, σε κάθε θέμα που αφορά την υγεία. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.

Τα μεγάλα ερωτήματα, που πρέπει κάθε άνθρωπος να έχει, είναι ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Αν ο ιός είναι τόσο φονικός, σε σχέση με άλλες γρίπες, ασθένειες μεταδοτικές, που αυτό δεν φαίνεται από καμία στατιστική μέχρι τώρα, προσέξτε δεν λέω πόσο μεταδοτικός αλλά πόσο φονικός, τότε τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι μπούρδες. Σε ένα τόσο φονικό ιο, το μόνο μέτρο που θα είχε λογική θα ήταν ένα μήνα ΟΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, και μ΄αυτό εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, κάθε είδους εργασία, εργοστάσια, σούπερ μάρκετ, τα πάντα όλα, κλεισμένοι μέσα στα σπίτια και διανομή τροφίμων στη πόρτα, όπως έγινε στη Κίνα. Μετά από αυτό να δούμε τι εξέλιξη έχουμε. Δηλαδή εσείς που πιστεύετε πως αυτός ο ιος είναι μια νέα πανούκλα, πιστεύετε πως σώζεστε με τις ψευτοκαραντίνες;

Καταστήματα κλειστά, εστίαση κλειστή, αλλά στοιβαγμένα ποντίκια μέσα στα ΜΜΜ, δημοτικά ανοιχτά, γυμνάσια – λύκεια κλειστά, απαγόρευση κυκλοφορίας τα άγρια μεσάνυχτα , ανοιχτή κυκλοφορία την ημέρα, εγκλεισμός στο σπίτι αλλά χαρτί εξόδου που ο καθένας μπορεί να φοράει μια φόρμα και να παίρνει ένα σκύλο και να τριγυρνάει, απαγόρευση συγκεντρώσεων, αλλά ψώνια στη λαϊκή η οποία λέει θα έχουν κάποια απόσταση οι πάγκοι ή θα είναι λίγοι μέσα στο σουπερ μάρκετ όπου στις μεγάλες αλυσίδες οι λίγοι που αντιστοιχούν είναι τόσοι που ζητάς κι ένα συγνώμη να περάσεις ανάμεσα από τα πλήθη με τα παραφουσκωμένα καρότσια.

Αν δεν είναι τόσο φονικός αλλά η φονικότητα  του είναι σε πληθυσμούς που είναι ηλικιωμένοι οι περισσότεροι ήδη ασθενείς από άλλες βαρύτατες νόσους, άνθρωποι που με κάθε απλή ίωση θα είχαν πεθάνει, ή θα διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο, υπάρχει λογική να παίζεις τη κολοκυθιά με τις καραντίνες; Υπάρχει λογική ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ; Γιατί έχουμε ασυμπτωματικούς λένε οι οποίοι μεταδίδουν τον ιο… Δηλαδή, άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν κανένα σύμπτωμα, δηλαδή δεν βήχουν, δεν φτερνίζονται, δεν ιδρώνουν από πυρετό, μεταδίδουν στον αέρα τον ιο… δηλαδή μιλάμε όχι απλά για πανούκλα αλλά για κάτι το οποίο δεν έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα ξανά, αν σκεφτείς πως ακόμα και στη μεγάλη έξαρση της φυματίωσης, που εκατομμύρια πέθαιναν, φτύνοντας τα πνευμόνια τους, καραντίνες δεν υπήρχαν και οι περισσότεροι πριν να φθάσουν στο τελευταίο στάδιο, ήταν δίπλα στους δικούς τους στο σπίτι που τους φρόντιζαν και τους απάλυναν το πόνο τους… δηλαδή φυλακίζεις όλη τη χώρα, τσακίζεις χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες τους στέλνεις στην απόλυτη καταστροφή, επιβάλεις εκατομμύρια κόσμος να κυκλοφορούν με φίμωτρα και να προσπαθούν να πάρουν ανάσα, και δεν ξέρουμε ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ,  επιβάλεις μικρά παιδάκια να υπομένουν μάσκες, περιορισμούς στη ζωή τους, επιβάλεις στους ανθρώπους να οδηγηθούν σε απόγνωση, ψυχώσεις, δημιουργείς μια ολόκληρη αυτοκτονική κοινωνία, για να προστατέψεις ηλικιωμένους και ασθενείς… Γιατί ναι, και νέοι κολλάνε αλλά τη περνάνε σαν μια γρίπη, και αν την περάσουν πιο βαριά, βλέπουμε πως βγαίνουν από τα νοσοκομεία έστω και αν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, όπως γίνεται με κάθε ΣΟΒΑΡΗ ΓΡΙΠΗ.  Τόση ξαφνική φροντίδα και αγάπη για τους ηλικιωμένους και τους σοβαρά ασθενούντες; Δακρύζω από συγκίνηση για την τόση φιλανθρωπία…

Τα ερωτήματα πέφτουν πλέον βροχή. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης γίνεται χαμός από διαμαρτυρίες. Στην γειτονική Ιταλία που είναι μια από τις χώρες που έχει τσακιστεί στη κυριολεξία από το θέμα κορονοιος, φωνάζουν ΦΤΑΝΕΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Και κανείς δεν τους ακούει. Οι επιπτώσεις από τις καραντίνες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Ολόκληρα κράτη οδηγούνται σε μια τεράστια οικονομική καταστροφή. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.

Ας μας πει λοιπόν κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει. Τους έχει ξεφύγει ή έγινε εσκεμμένα κάποιος ιος, που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ; Να το ξέρουμε να μπούμε σε λαγούμια και να κρυφτούμε γιατί έχει έρθει η αποκάλυψη και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι. Να μας το πουν για να έχουμε περιθώριο να κρυφτούμε όσο πιο βαθιά μπορούμε. Εγώ τη Δευτέρα πρέπει να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Θα πρέπει να πάρω δύο συγκοινωνίες, μετρό και ηλεκτρικό και να στριμωχτώ με τους υπόλοιπους σαν  σαρδέλα. Θα πρέπει να περάσω 8 ώρες μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους χωρίς να ξέρω τι έχουν. Θα μπω στο σουπερ μάρκετ και θα βρίσκομαι δίπλα δίπλα με άλλους. Τι είμαι εγώ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ που επάνω μου θα αποδείξουν αν είναι μεταδοτικός ο ιος ή όχι; Τι είμαι εγώ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ;

Κι εσύ που κουνάς το δάχτυλο και κοιτάς με αηδία όποιον τολμήσει να σκεφτεί με ελάχιστη λογική γιατί σου έχει στρίψει από ένα φόβο που σου έχουν φυτέψει βαθιά μέσα στο κούφιο κεφάλι σου, και ακόμα περισσότερη ντροπή σου αν είσαι επιστήμονας, μου λες πως είμαι ψεκασμένη; Τι μαλακία λέξη βρήκες για να υποβιβάζεις τις φωνές αμφισβήτησης, που προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια γενικευμένη παράνοια, που τους οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή; Ψεκασμένος είσαι εσύ δυστυχισμένο ανθρωπάκι που βλέπεις τους συνανθρώπους σου να καταστρέφονται, τα μαγαζιά να κλείνουν, χιλιάδες να οδηγούνται στην ανεργία και τη φτωχοποίηση, που βλέπεις παιδάκια να ασφυκτιούν κάτω από μάσκες της ντροπής, που βλέπεις ανθρώπους να υποβάλλονται σε μεθόδους αμφίβολες μέσα στα νοσοκομεία, νέους που διασωληνόνονται και γίνονται πειραματόζωα σε μια αόρατη απειλή και δεν μπορείς να ανακαλέσεις στο μυαλό σου ούτε τις απλές γνώσεις που είχες, για να κατανοήσεις το μέγεθος του αίσχους.

Ο κορονοιος υπάρχει και δεν διαφωνώ, υπάρχει και μπορεί να είναι και μια σοβαρή μορφή γρίπης που καλύτερα να μην κολλήσεις και αν είσαι από τους επικίνδυνους πληθυσμούς καλύτερα να κάτσεις σπίτι. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ. Αλλά η γενικευμένη εξόντωση δεν θα γίνει από το ιο της γρίπης αλλά από τους γιους των ανθρώπων, τους μεταλλαγμένους σε αλαζόνες και αδηφάγους τυράννους που ονειρεύονται αυτοκρατορίες και δούλους στην δούλεψη τους. Το κακό είναι πως όταν θα έρθει η ώρα που όλα θα φανούν, και η τελική λύση θα είναι σε πλήρη εφαρμογή, και να ξυπνήσεις θα είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου