Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ.

 

Ένας άνθρωπος, λογικός, και μάλιστα μιας κάποιας ηλικίας, που έχει γνωρίσει πολλά πράγματα στη ζωή του, έχει ζήσει καταστάσεις δύσκολες κι έχει ‘’ψηθεί’ όπως λέμε, δεν ξυπνάει ένα πρωί και του γυρίζει το μυαλό έτσι στα καλά καθούμενα ανάποδα, και γίνεται ο «αρνητής», ο «συνωμοσιολογος», «ο ψεκασμένος». Είναι απλά κάποιος, που έχει συνειδητοποιήσει πως ζει σε ένα ψέμα, σε ένα κόσμο που διοικείται από συμμορίες ανθρώπων ασυνείδητων, αδίστακτων, στυγνών εγκληματιών που είναι ικανοί να διαπράξουν οτιδήποτε χωρίς αιδώ, χωρίς καμία ενοχή.

Δεν είναι συνωμοσιολογία, τα πάντα γύρω μας το αποδεικνύουν. Αυτός ο άρρωστος πολιτισμός, γεμάτος αίμα, βία, πείνα, δυστυχία, ατέλειωτο πόνο από εκατομμύρια δυστυχισμένους, αποτέλεσμα παιχνιδιών εξουσίας και κέρδους, η κατάπτωση του ανθρώπου σε ένα πλάσμα μολυσματικό που καταστρέφει ότι βρει γύρω του, η αποχαύνωση που εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, με ανθρώπους σκλάβους που δεν ξέρουν καν πως είναι σκλάβοι, ανίκανοι να δημιουργήσουν πλέον αυτόνομη σκέψη πέρα από τα  καλώδια και τις ψεύτικες φωνές από αμέτρητα πιόνια του συστήματος που για αυτό ακριβώς πληρώνονται, να λένε ψέματα, όλα αυτά για να μην τα αντιλαμβάνεται κάποιος και να τα ονομάζει κανονικότητα που έχει τα καλά της και τα άσχημά της και τίποτα περισσότερο, είναι το λιγότερο ΥΠΟΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΥ.

Περνώντας σε τοπικό επίπεδο, εδώ σε εμάς, στην πατρίδα μας, είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως σε μια χώρα που ουδέποτε ελευθερώθηκε, αποικία, ξεπουλημένη από όλες τις κυβερνήσεις στα αφεντικά τους, κυβερνήσεις δωσίλογων, λαδέμπορων, μαυραγοριτών, συνεργατών σε όλη την νεότερη ιστορία ξένων κέντρων εξουσίας, εκείνων που ακόμα κι όταν η γη καιγόταν από τους κατακτητές και οι άνθρωποι πέθαιναν σωροί στους δρόμους από τη πείνα και το πόλεμο, ξεπούλαγαν τους πατριώτες ξεδιάντροπα με μια κουκούλα στο κεφάλι, και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους το ίδιο αισχροί και ξεφτιλισμένοι, ψεύτες, απατεώνες, αργυραμοιβοί, είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος οτιδήποτε και να πουν?

Δεν είναι το πρόβλημα αν υπάρχει ένας ιός. Πόσο επικίνδυνος. Τι θεραπεία μπορεί να βρεθεί. Η αν υπάρχει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο. Δεν είναι το πρόβλημα να σκεφθούμε ποια μέτρα πρέπει να παρθούν σε καταστάσεις ανάγκης και πως μπορεί να προστατευτεί ο πληθυσμός. ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ. Η για να το θέσω καλύτερα είμαστε σίγουροι πως ότι λένε ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ που έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ. Με το που βλέπεις μια φάτσα που εδώ και χρόνια λειτουργεί εις βάρος της χώρας και των ανθρώπων, ψηφίζοντας μνημόνια ντροπής, φτωχοποιώντας έναν ολόκληρο λαό, μια φάτσα που έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πως δεν νοιάζεται ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, μια φάτσα που έχει στείλει στο κρεματόριο χιλιάδες ανθρώπους καταστρέφοντας τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους, δεν μπορείς να πιστέψεις πως νοιάζεται για την υγεία σου!!! Πρέπει να είσαι το απόλυτο ζωντόβολο για να το πιστέψεις.

Και αν δεν μπορείς να τα ισοπεδώσεις όλα, κι αν δεν μπορεί να δεχτεί το μυαλό σου πως ζεις ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ, τουλάχιστον φουκαριάρη, ΑΜΦΕΒΑΛΕ, έστω και λίγο. Δώσε στον εαυτό το δικαίωμα για μια ελάχιστη αμφιβολία δυστυχισμένε.  Δεν μπορώ να φωνάξω γιατί η φωνή μου κρύβεται κάτω από μάσκες, απειλές, τρομοκρατία, αλυσίδες που κρατάνε γερά δεμένους τους ανθρώπους στα κελιά τους, που ξεμυτίζουν υπογράφοντας χαρτάκια εξόδου από τη φυλακή, και σκύβοντας το κεφάλι ταπεινωμένοι σε κάθε απόβρασμα που τους κουνάει το δάχτυλο στη μούρη, ταπεινωμένοι χωρίς δουλειές, με κατεβασμένα ρολά στα μαγαζιά, ανθρώπους που πεθαίνουν οι δικοί τους και δεν μπορούν καν να τους δουν για ένα τελευταίο αντίο, άνθρωποι που υποβάλλουν σε βασανιστήρια τα παιδιά τους, που τα εκπαιδεύουν πως να γίνου οι απόλυτα υποταγμένοι σκλάβοι, άνθρωποι που πεινάνε, δυστυχούν και δεν ψελλίζουν ούτε ένα φτάνει με οργή αλλά γεμίζουν με χαπάκια το ταραγμένο είναι τους ή πηδάνε από τα μπαλκόνια.

Σ΄αυτή την αθλιότητα όλες οι φωνές που αρνούνται να υποκύψουν, που εκθέτουν τον εαυτό τους ακόμα και σε κίνδυνο, για να ξυπνήσουν τα κοπάδια, διώκονται, εξευτελίζονται, φιμώνονται χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται, γιατί οι δυστυχισμένοι σκλάβοι, πιστεύουν τον κλέφτη και όχι τον νοικοκύρη. Πιστεύουν τον δολοφόνο και όχι το θύμα. Πιστεύουν τον απατεώνα και όχι τον ειλικρινή. Κι επειδή το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο, και τα τεχνάσματα εξαπάτησης είναι πολύ μεγάλα. Δίπλα σε ανθρώπους που λένε πολύ σοβαρά πράγματα, σε επιστήμονες που καταθέτουν τις γνώσεις τους, βγάζουν διάφορους καραγκιόζηδες που τάχα παριστάνουν τους αρνητές και συνομωσιολόγους γιατί οι ανίκανοι να σκεφθούν απόλυτα χειραγωγημένοι άνθρωποι, αυτό θα δουν γιατί ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ. Και θα είναι πολύ γελοίο για να το πιστέψουν. Βγάζουν και λέξεις κλειδιά για να τρυπώνουν στα μυαλά των δούλων. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΡΝΗΤΕΣ.

Για να φαντάζουν σαν ύβρη δίπλα στις τρομοκρατικές λέξεις όπως ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ, ΜΕΘ, ΦΡΙΧΤΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΝΕΚΡΟΙ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. Στην αυτοματοποιημένη κοινωνία, αυτόματα λειτουργεί και η αντίληψή της. Όπως τα σκυλάκια του Παβλόφ.

ΙΟΣ – ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ.

ΑΡΝΗΤΗΣ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

ΝΕΚΡΟΙ – ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ – ΠΑΡΑΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΚΡΟΥΣΜΑ – ΜΑΣΚΑ

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ – ΜΟΛΥΝΣΗ

ΕΠΑΦΗ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ – ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ – ΘΕΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

Ας φτιάξουμε κι εμείς τη δική μας ακολουθία

ΤΥΡΑΝΝΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΕΠΕΛΕΞΕ.

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου