Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ Η ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ?

 


Για τα λεγόμενα ειδεχθή εγκλήματα, για τα οποία αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας η ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, είμαι υπέρ της σκληρότερης ποινής, κι επειδή η θανατική ποινή καταργήθηκε, ισόβια χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης. Οι συζητήσεις του είδους, αν κάποιος που βιάζει, βασανίζει, και δολοφονεί έναν άνθρωπο, να βρούμε αν δεν τον έπαιζαν τα άλλα παιδιά όταν ήταν μικρός, αν η μάνα του του φόραγε φουστανάκια, ή αν προέρχεται από τόπους που η βαρβαρότητα είναι στη καθημερινότητα τους, είναι απλά ύβρις για τα θύματα. Είναι ένα αίσχος. Σε πολλές περιπτώσεις διαβάζουμε ο τάδε ήταν γνωστός στις αρχές γιατί είχε προσπαθήσει ή διέπραξε το τάδε έγκλημα και στο παρελθόν. Και για ποιο λόγο περιφερόταν πάλι ανάμεσα στην υπόλοιπη κοινωνία? Παιδεραστία, βιασμός και δολοφονία, κακοποίηση ανηλίκων, και όλα εκείνα που εκτελούν διάφορα ανώμαλα σκουπίδια, δεν μπορούν να μπαίνουν σε συζήτηση αν είχαν δικαιολογίες για το έγκλημα. Ακόμα κι αν αποδειχτεί πως κάποιος είναι επικίνδυνος ψυχοπαθής, τι θα τον κάνουμε? Σε κάποιο ίδρυμα να κάνει θεραπεία μήπως και συνέλθει κάποια στιγμή και γίνει ο καλός Σαμαρείτης?

Όσο για την ηλιθιότητα που θα ακουστεί σήμερα είμαι σίγουρη από διάφορους, "καλά τώρα θα πείτε τόσα γιατί ήταν αλλοδαπός ο εγκληματίας, μήπως δεν έχουμε κι Έλληνες εγκληματίες?" εντάξει ρε παιδιά, αφού έχουμε τους εγκληματίες της ενορίας μας,  να φέρουμε κι εφεδρείες από άλλες ενορίες με αλλοδαπούς για να σκοτώνουν όλοι μαζί. Δηλαδή πόσο στόκος μπορεί να είναι κάποιος, την ώρα που κάποιο πλάσμα έχει βρει μαρτυρικό θάνατο, να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια ή να προσπαθεί να αναρωτιέται ο πολίτης που τον έχουν γεμίσει με ενοχές, οι απατεώνες,  "είναι καλό να κατηγορήσω τον τάδε εγκληματία ή όχι" μήπως .. αν.. ίσως..

Έλεος! ο συγκεκριμένος ή οι συγκεκριμένοι που διέπραξαν το τάδε έγκλημα είναι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αν ήταν Έλληνες μια και θανατική ποινή δεν υπάρχει ισόβια χωρίς κανένα έλεος. Αν είναι αλλοδαποί πίσω στη πατρίδα τους με συνοπτικές διαδικασίες να δικαστούν με το νόμο της χώρας τους και τις ανάλογες ποινές. Ποιοι είναι αυτοί επί τέλους που ονειρεύονται μια Ελλάδα, γεμάτη στρατόπεδα και φυλακές που θα ξερνάνε συνέχεια όλο και περισσότερους εγκληματίες ? Ποιος ακούει για ένα κτήνος πως έκανε τη τάδε πράξη και ανάλογα με το αν είναι Έλληνας ή αλλοδαπός να πάρει θέση? Δηλαδή υπάρχει εναλλακτική στάση απέναντι σε έναν εγκληματία από το να τον φτύσεις και να απαιτήσεις παραδειγματική καταδίκη? Ποιοί είναι αυτοί που θεωρούν την Ελλάδα το σκουπιδοτενεκέ της δύσης που μπορεί ο καθένας να πετάει μέσα ότι απόβλητο γουστάρει? 

Γιατί ναι υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός καθάρματος Έλληνα και αλλοδαπού που είναι όχι πνευματικής φύσεως γιατί και οι δύο για διαφορετικούς ίσως λόγους είναι κτηνάνθρωποι. Η διαφορά είναι ότι ο Έλληνας εδώ γεννήθηκε, μεγάλωσε και αν κατάληξε να είναι ένα κτήνος θα δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη με τις ανάλογες ποινές. Ο εισαγόμενος εγκληματίας πως μπόρεσε να μπει εδώ, ή αν δεν ήταν και κατάντησε έτσι ποιος έλεγχει τη πορεία αυτών που μπαίνουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εδώ?  Οι αγκαλιάρηδες των ΜΚΟ έχουν μήπως έναν άνθρωπο κοντά στο κάθε αλλοδαπό που μπαίνει να παρακολουθεί πως ζει, τι κάνει, πως συμπεριφέρεται, τι παρέες έχει βρει, η τον μπάζουν και μετά στ'@ρχίδια τους αν ζει, αν πέθανε ή αν σκότωσε κάποιον?  Ολοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται έχει ελεγξει κάποιος ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ?  Δηλαδή ποιος γνωρίζει αν άλλα κράτη που είχαν μια υπερφόρτωση στις φυλακές τους από διάφορα σκουπίδια, δεν τους  ξεφορτώθηκαν και τους έστειλαν εκεί που άκουσαν πως είναι μπάτε σκύλοι αλέστε? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΕΖΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ, ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ κλπ., ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?

Να ρωτήσω επίσης και να μου απαντήσουν κάποιοι καλοί Σαμαρείτες που τελικά μας τα έχουν ζαλίσει πραγματικά, για ποιο λόγο εγώ που έχω γεννηθεί στην Αθήνα, κι έχω μεγαλώσει εδώ κι αγαπώ τη πόλη μου τις γειτονιές μας, έχω αναμνήσεις από χίλια δυο μέρη σ΄αυτά τα χώματα, να ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ να περπατήσω το βράδυ ανέμελα με τη παρέα μου με τα παιδιά μου, σε ολόκληρες συνοικίες στο κέντρο, να ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ παρά μόνο υπό προϋποθέσεις ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ, και ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ? ΠΟΙΟΙ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΕΚΕΙ? ΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ? Είναι δυνατόν να περνάει κανείς από ολόκληρες συνοικίες και να βλέπει τα καφενεία γεμάτα από τη τάδε συμμορία αλλοδαπών ή την άλλη? Να διαβάζουμε διάφορες έρευνες που μας ενημερώνουν πως τις τάδε συνοικίες τις έχει η αλβανική μαφία, ενώ εκεί είναι η ρωσική, πιο εκεί οι πακιστανική, πιο πέρα  Σομαλοί ή Αφγανοί, και να ενημερωνόμαστε επίσης με άρθρα του είδους «εκεί βρίσκεις όπλο με τόσα» παρά κάτω καλή πρέζα και λίγο πιο εκεί φθηνά μπουρδέλα? …. Οπότε οι Έλληνες να προσέχουν να κυκλοφορούν μόνο βόρεια προάστεια. Λίγο δυτικά, λίγο νότια, λίγο ανατολικά γιατί στα υπόλοιπα είναι επικίνδυνα για τους ντόπιους?  Σοβαρά τώρα, αυτή τη κατάσταση πρέπει να τη δω με φιλάνθρωπα συναισθήματα και να κλείσω τα μάτια?

ΕΙΣΤΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ Η ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου