Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ



Διαβάζουμε όλο αυτό το καιρό το παρακάτω : αν η αποχή ήταν τόσο μεγάλη θα γινόταν μια ανατροπή στα παιχνίδια του συστήματος. Μερικοί νομίζουν πως ακυρώνονται και οι εκλογές με αυτό το τρόπο (κούνια που τους κούναγε)
Ας υποθέσω λοιπόν εγώ το αντίθετο.
 
Οι συνειδητά απέχοντες δηλαδή εκείνοι που δεν θα πάνε να ψηφίσουν γιατί δεν θέλουν κανέναν από τα συστημικά κόμματα, γιατί το παιχνίδι είναι στημένο κλπ. ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ.

Σκεφθείτε λοιπόν να πήγαιναν όλοι αυτοί να ψηφίσουν. Θα υπήρχε εκτός από το ήδη 16% που ψήφισαν μικρά κόμματα κι ένα άλλο 20?30?40%? που θα ψήφιζε επίσης μικρά κόμματα.
Δηλαδή αν τελικά είχαν να "μαγειρέψουν" ένα ποσοστό αντισυστημικών ψήφων που να έφτανε στο 50%
Δεν θα τους είχατε κάνει τη ζωή λιγάκι πιο δύσκολη?
 
Η μεγαλύτερη επιτυχία του διαβόλου, είναι να πείσει πως δεν υπάρχει.
Η μεγαλύτερη επιτυχία του συστήματος, είναι να πεισει πως δεν υπάρχετε.

Επίσης η αμφιβολία για το αν ένα μικρό κόμμα αποτελείται από έντιμους ανθρώπους ή απατεώνες αποδεικνύεται μόνο αν περάσει τη πόρτα του Κοινοβουλίου, αλλιώς από την απέξω μεριά θα συνεχίσει να παριστάνει (αν αποτελείται από απατεώνες) το αντισυστημικό χωρίς ποτέ να χρειαστεί να αποδείξει τίποτα. 

Τώρα αν βάλουμε και το θέμα νοθεία στη μέση, σκεφθείτε αν στις προηγούμενες εκλογές που πολλοί λένε πως στα κανονικά αποτελέσματα ζήτημα είναι να είχαν πιάσει ένα 30% , σκεφθείτε λοιπόν αν δεν υπήρχε αποχή κι ένα σύνολο 70% δεν είχε ψηφίσει εκείνους που θεωρούν τον εαυτό τους κυρίαρχο του παιχνδιού.  Και αν σε ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ είχαμε πάει όλοι σαν εθελοντές εκλογικοί αντιπρόσωποι να καταγράψουμε ακριβώς τι έβγαλε η κάθε κάλπη. 

Τι θα γινόταν άραγε? Η μάσκα που θα έπεφτε τόσο ξεκάθαρη πως θα συμμαζευόταν,  προσπαθώντας να διατηρήσει δήθεν το δημοκρατικό προσωπείο? 

Αρα ναι, θα στο επαναλάβω ξανά, δεν είμαι εγώ πιόνι του συστήματος που θα πάω να ψηφίσω ένα μικρό κόμμα, είσαι εσύ ΕΙΤΕ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΤΕ ΒΑΛΤΟΣ, που ΣΥΝΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Δεν είσαι μαχητής ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. Και κάτι χειρότερο. Αν υποθέσουμε πως το παιχνίδι είναι δυό πλευρές που κρατάνε τη μια μεριά του σχοινιού και την άλλη, όπου στη μία είναι οι τύραννοι και όλα τα βόδια που τους ψηφίζουν (βολεμένοι, κομματόσκυλα και ηλίθιοι) και από την άλλη όλοι εκείνοι που θέλουν να τους φτύσουν, και τραβάμε όπως το γνωστό παιχνίδι να δούμε ποια ομάδα θα πέσει τελικά κάτω, την ώρα που σου ζητάω να κρατήσεις κι εσύ γερά το σκοινί μου λες ... α μπα έγω θα πάω σπίτι απέχω κι αφήνεις όλους όσους προσπάθησαν να τραβήξουν το σκοινί της απάτης ξεκρέμαστους, και το σύστημα γεμάτο χαμόγελα. 

Εγώ πάλι θα πάω να ψηφίσω για να δηλώσω αυτό που πιστεύω. Τι είναι αυτό? 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? 

Η συμμετοχή μου στο "στημένο παιχνίδι" και η ψήφος μου σε ένα μικρό κόμμα, δεν γίνεται γιατί θα κάνω κάποια σπουδαία ανατροπή, γιατί δυστυχώς πάρα πολλοί από όσους θα μπορούσαν να είναι συνοδοιπόροι θα απουσιάζουν, θα το επιχειρήσω ξανά - και ξανά αν χρειαστεί - γιατί δηλώνω ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ, δηλαδή σας ξέρω, σας βλέπω, σας μαυρίζω. 

Γιατί κάποιοι πρέπει να τους μαυρίσουν,ακόμα κι αν η κίνηση αυτή δεν έχει ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ καμιά αξία. Εκείνοι όμως μετρούν (μετρούν τα αληθινά αποτελέσματα) κι είναι καλό να ξέρουν πόσοι ακριβώς είναι εκείνοι που βλέπουν το βασιλιά γυμνό. 

Σκεφθείτε τώρα το αντίθετο. Κανένα από όσους θα ψήφιζαν αντισυστημικά δεν πάει να ψηφίσει. Η ΑΠΟΛΥΤΗ  ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ, δεν θα ήταν απλά ικανοποιημένη, θα είχε φτιάξει στομάχι από τα γέλια, και θα ένοιωθε τόσο μα τόσο δικαιωμένη, πως τελικά ναι, η μεγάλη μάζα είναι εντελώς ΑΚΙΝΔΥΝΗ, γιατί αποτελείται από δύο κατηγορίες ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ Η ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ. Τζακ ποτ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου