Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ.


 *Οι μεταναστευτικές βίζες για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για πολίτες και κατοίκους της Ελλάδος διεξάγονται στην Αμερικανική Πρεσβεία Αθηνών.Για την υποβολή αίτησης για μεταναστευτική βίζα, ένας αλλοδαπός πολίτης που ζητά να μεταναστεύσει θα πρέπει να του υποβληθεί πρόσκληση από Αμερικανό ή μόνιμο-νόμιμο κάτοικο Αμερικής που να είναι συγγενής πρώτου βαθμού, ή πρόσκληση από Αμερικανό εργοδότη, και να υπάρχει μία εγκεκριμένη πρόσκληση απο το Γραφείο Μετανάστευσης και Ιθαγένειας (USCIS)

 Κανονισμοί για βίζα στη Γερμανία

Για πολίτες τρίτων χωρών: εκτός εάν η χώρα σας εξαιρείται, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για βίζα για τη Γερμανία στην πλησιέστερη πρεσβεία, που θα σας επιτρέπει να επισκεφθείτε τη χώρα για έως και 90 ημέρες. Οι χώρες που εξαιρούνται είναι οι ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία κ.λπ. Για πολίτες τρίτων χωρών που μεταναστεύουν στη Γερμανία – θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια εργασίας και διαμονής.

 

Ήθελα να ήξερα, όσοι κάνουν συγκρίσεις τα γεγονότα στη Γαλλία, τους αλλοδαπούς που κατοικούν εκεί, με τους αλλοδαπούς που έρχονται εδώ, προσθέτει και λίγο από μετανάστες δικοί μας στην Αμερική ή στη Γερμανία, βάζει και μια καταστροφή της Σμύρνης, και πατάει μια ισοπέδωση τέτοια που η ιστορία αναγκάζεται να πάρει ψυχοφάρμακα, αυτοί λοιπόν που σκέφτονται με αυτό το τρόπο είμαστε σίγουροι πως είναι κανονικοί άνθρωποι? Μήπως είναι κάποιο χαλασμένο πρόγραμμα για pc? Δεν μπορεί να είναι κάποιος τόσο ηλίθιος, εκτός κι αν πληρώνεται πολύ καλά, ή αν κρέμεται από το στόμα εκείνων που πληρώνονται που για κάποιο λόγο τους θεωρεί σωστούς ανθρώπους....

Πληθώρα αναρτήσεων όπου μας προτείνουν να συγκρίνουμε τον Αλγερινό ή Μαροκινό 4ης γενιάς στη Γαλλία, (δηλαδή κατοίκους των γαλλικών αποικιών) με τον Έλληνα μετανάστη τότε, που ρήμαζε η ύπαιθρος και φεύγανε για μακρινές πατρίδες, που του κοιτάζανε τα δόντια για να μπει Αμερική και ήταν απαραίτητο να έχει ένα πάκο από δικαιολογητικά στη τσέπη που. Πήγαινε σε μια χώρα τεράστιας βιομηχανικής δύναμης που ζητούσε εκατομμύρια χέρια να δουλέψουν για να κινεί τις μηχανές της. Η κοιτίδα του καπιταλισμού, που κάθε πεινασμένος ονειρευόταν να ζήσει το αμερικανικό όνειρο. 

Θα συγκρίνουμε επίσης τους Έλληνες που πήγαιναν Γερμανία, Αυστραλία, σε χώρες με τεράστια επίσης βιομηχανία που ζήταγαν εργάτες, φθηνούς να λαδώνουν τα γρανάζια. Αυτό το είδος ξεσπιτωμένου πρέπει να το συγκρίνουμε με τους Πακιστανούς π.χ. οι οποίοι έρχονται από ένα κράτος που είναι πόσο 250 εκατομμύρια πληθυσμός, σε μια χώρα με μόλις 10 εκατομμύρια κατοίκους (μια συνοικία της πρωτεύουσας τους είμαστε) , μια χώρα φτωτοχοποιημένη που δεν παράγει τίποτα πια, με τα περισσότερα εργοστάσια, βιοτεχνίες, καταστήματα με λουκέτο, που ο πληθυσμός στενάζει από ανεργία, φτώχεια, και που ενδεχομένως να αρχίσει να χάνει και κομμάτια από το έδαφος της. Σε αυτό το σκοτεινό χωρίς ελπίδα, περιβάλλον στην αποικία της Μεσογείου,  έρχονται για να βρουν «μια καλύτερη τύχη» όλοι οι αλλοδαποί πληθυσμοί. 

Δηλαδή δεν βλέπετε κάποιο «ύποπτο» σχέδιο για όλο αυτό που συμβαίνει? Δεν βλέπετε κάποιο πρόστυχο παιχνίδι που παίζεται πάνω στις πλάτες μας? Δεν βλέπετε πως πίσω από τα δήθεν φιλάνθρωπα συναισθήματα των συμμοριών που έχουν οργανώσει όλο αυτό το σκηνικό, υπάρχει σχέδιο που αποσκοπεί μαζί με όλα τα άλλα αίσχη που συμβαίνουν στην κατεχόμενη Ελλάδα, στη τελική μας εξαθλίωση? Όλα τα παραπάνω τα θεωρείτε ιστορίες συνωμοσίας έτσι? Η μάλλον πως είναι της μόδας να λέμε? Φασιστικά παραληρήματα.  Σας έχωσαν κι αυτό το σκ@τό στο μυαλό να το παπαγαλίζετε. Οι φασίστες σας διδάσκουν δημοκρατία και χαζογελάτε σαν βλήματα.

Σοβαρολογείτε όταν τα λέτε αυτά ή απλά έχετε χάσει την ικανότητα να κάνετε την παραμικρή αυτόνομη σκέψη αν δεν ρωτήσετε πρώτα το κηδεμόνα σας? Ίσως να κάνετε κάποιο καλό σε εσάς και τα παιδιά σας, αν αρχίζετε να βλέπετε το πρόβλημα στην πραγματική διάσταση και όχι πίσω από τσιτάτα που σας λένε τα διάφορα μαγαζάκια .

Θα ρωτήσω τα παρακάτω. Μην απαντήσετε σε εμένα, απαντήστε στον ευαυτό σας.

Εσένα, που δακρύζεις όταν βλέπεις ένα παιδάκι να παλεύει με τα κύματα και νοιώθεις ανακούφιση όταν σωθεί, και πολύ καλά κάνεις γιατί αυτό πρέπει να είμαστε άνθρωποι, όχι κτήνη, στη συνέχεια σε ενημέρωσε κάποιος τι απέγινε αυτό το παιδάκι? Δηλαδή αν αυτό και πολλά άλλα έχουν γίνει κρέας π.χ. στα σαλόνια κάποιων λεφτάδων ανωμαλιάρηδων, ή τα έχουν κλεισμένα κάπου και τα κακοποιούν, τα πουλάνε, τα σκοτώνουν, σε ενημέρωσαν? 

Πως ακριβώς θα ζήσει εκείνη η οικογένεια που μένει σε κάτι τρύπια στρώματα ξάπλα στη πλατεία Βικτωρίας? Ξέρεις? Τους έχει από κοντά κάποιος? Αν τους πλακώσουν το βράδυ και τους ξεσκίσουν εσύ το ξέρεις? Αν αρχίσουν για να επιβιώσουν μέσα στο τίποτα που έχουν, να κλέβουν, να σπρώχνουν πρέζα, να φτιάξουν κυκλώματα πορνείας, να σκοτώσουν αν χρειαστεί, θα είναι τίποτα παράξενο?

Και αν όλα δεν είναι έτσι και τους δόθηκε ένα επίδομα, σπίτι, φαγητό και εξασφαλίστηκαν, προσωρινά τι έγινε? Που θα βρουν δουλειά μετά? Πως θα ενσωματωθούν σε μια κοινωνία που ούτε τα δικά της παιδιά δεν αγαπάει πια? Κι όλη αυτή η ανέχεια, ο αποκλεισμός, οι εντελώς διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες, παραδόσεις, πως θα ταιριάξουν, όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε διχασμένοι και νοιώθουμε τέτοια συναισθήματα για τον συνέλληνα που έχει κάποια άλλη ιδεολογία από τη δική μας, αλλά νοιώθουμε ότι απειλούμαστε και δημιουργούμε έχθρες  Ο αλλοδαπός θα έχει αλλάξει όλο το τρόπο σκέψης του, τη πίστη του, τις συνήθειές του για να μας αγκαλιάσει?  Τρέλοι είστε? Θα συμβεί σε μερικούς να προσπαρμοστούν, κάνοντας απλά υπομονή και βράζοντας. 

Κι ο Έλληνας άνεργος,  άστεγος που σέρνεται πιο κάτω, εκεί κάτω από τη γέφυρα, ξέρεις σε ποια δομή μπορούμε να του πούμε να πάει? Ξέρεις τι επίδομα δικαιούται το μήνα? Και τα χιλιάδες παιδιά που φεύγουν εκείνα μετανάστες σε άλλες χώρες πόσο παράλογο μπορεί να είναι? Δηλαδή οι μεν έρχονται για να ζήσουν εδώ και οι ντόπιοι φεύγουν γιατί δεν μπορούν να ζήσουν? Κι αυτό πρέπει να είναι ανεκτό και να κυλίσει έτσι μέχρι να καταντήσουμε ένα μόρφωμα που πέντε δέκα οικογένειες θα είναι οι φύλαρχοι που τρώνε με χρυσά κουτάλια και από κάτω η πλέμπα με ντόπιους και αλλοδαπούς τύπου χαμίνια της Βικτωριανής Αγγλίας?

Μήπως να συνέλθουμε λιγάκι?

Το  γεγονός είναι, πως Η ΕΙΣΡΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.  Οχι δεν θα αλλοιώσουν το dna μας όπως έχουν βάλει διάφορους κάφρους να λένε, απλά θέλουν να μας κάνουν να μοιάζουμε σαν τριτοκοσμική αποικία και να έχουν πολλούς υπάκοους δούλους, με μηδενικά πατριωτικά συναισθήματα, μηδενική ικανότητα αντίδρασης. Και σκεφθείτε πως όλα αυτά γίνονται ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με την προώθηση μοντέλων ζωής αφύσικης, στα μέτρα των διεστραμμένων που κρατάνε τα ηνία της εξουσίας. 

Αν μαζευτούμε αυτή τη στιγμή 2-3 χιλιάδες φτωχοί Έλληνες , χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα, και μάλιστα χριστιανοί, και πάμε να περάσουμε τα σύνορα σε ένα οποιοδήποτε ισλαμικό κράτος, τι λες πως θα γίνει, με το φτωχό σου το μυαλό? Θα μπούμε ή θα δούμε τα ραδίκια ανάποδα? Μήπως κάνω λάθος και θα μας δουν σαν μια μεγάλη αγκαλιά? Αν ζητήσουμε να πάμε 1 εκατομμύριο Έλληνες στο Μπαγκλαντές σαν εργάτες? (γελάει ο κόσμος). Εκτός κι αν φαντάζέσαι πως η πατρίδα σου είναι κάτι σαν υπερδύναμη, είναι μια δεύτερη Αμερική ή Γερμανία και τα φουγάρα καλούν τους δυστυχισμένους δούλους να φάνε ένα κομμάτι ψωμί. Τρομάρα μας. 

Χθες σε ένα βαγόνι στον ηλεκτρικό πέτυχα τζακ ποτ. Ημουν εγώ και μια άλλη ηλικιωμένη κυρία οι μόνοι έλληνες. Ενα βαγόνι τίγκα που δεν μπορούσες να αναπνεύσεις από κόσμο ήταν σαν να βρισκόμουν σε κάποια υποβαθμισμένη συνοικία της Ν.Υόρκης. Σε μια χώρα 10 εκατομυρίων... σύντομα άλλα 10 θα είναι αλλοδαποί. Κι αυτό είναι κάτι που η Ελλάδα μπορεί να αντέξει, και δεν μπορούμε να το συζητάμε γιατί θα είμαστε απάνθρωποι...

Τι ντροπή....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου