Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΨΕΚΑΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΜΕ..


 

Το ζήτημα είναι πως πρέπει να παρακολουθήσει κάποιος από την αρχή το αφήγημα, και να συνεχίσει να προσθέτει κάθε λεπτομέρεια  που παρατηρεί για να σχηματίσει στο τέλος μια ολοκληρωμένη και σαφέστατη εικόνα. Το αφήγημα που υιοθέτησαν οι συμμορίες περί «διάσωσης» της πατρίδας μας, δεν ξεκίνησε τώρα, έχει μια μεγάλη προεργασία που περιλαμβάνει δυο τομείς.

1.       ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.

2.       ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Έτσι φτιάχνεις πρώτα ένα περιβάλλον όπου τα κοπάδια ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ (εσύ γνωρίζεις πως αυτό έχει ημερομηνία λήξης, αλλά τα κοπάδια νομίζουν πως έτσι θα είναι για πάντα, θα βόσκουν σε ένα δροσερό λιβάδι και ο τσοπάνης τους έχει γίνει χορτοφάγος και έκλεισε το σφαγείο). Μοιράζεις λεφτά, πολλά λεφτά, διορίζεις, κάνεις χάρες, γεμίζεις τα μπουζούκια με λουλούδια και τους δρόμους με ακριβά αυτοκίνητα. Δίνεις σωρηδόν δάνεια, κάρτες, (οι τράπεζες είναι φίλοι μας).

Εκπαιδεύεις ένα λαό στην ΕΦΗΜΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. Πρότυπα του γίνονται μάγκες που χορεύουν καλά ζεϊμπέκικα, χαζογκόμενες με β@ζάρες και μεγάλο αγρότες με 4Χ4 που τζογάρουν στα χρηματιστήρια (θυμάστε στη θρυλική ταινία ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ, τον Αρμένη που φώναζε ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ για το μπουζουκτζίδικο ΒΙΕΤΝΑΜ?)

Μετά όντως όλα είναι δρόμος

Ετοιμάζεις τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΚ, με απανωτές φάπες χωρίς σταματημό, μέχρι το πλήθος να λαλήσει…

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΩ, ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΙΒΡΕΣ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑΤΟ.

ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ»

ΦΩΤΙΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Το Βιετνάμ κλείνει και τα 4Χ4 μπαίνουν σε μάντρες της ΟΔΔΥ…

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να στοχοποιήσουν εκείνο το μέρος από το κοπάδι που δεν μασάει τόσο εύκολα το χόρτο, κι επειδή γουστάρουν να σπάνε πλάκα, ΕΝΩ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ τον ουρανό, όσοι τολμήσουν να το αναφέρουν θα ονομαστούν ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ.

Αυτό θα είναι μια καλή ΚΑΒΑΤΖΑ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ, όταν θα γίνονται τα μεγαλύτερα αίσχη και θα υπάρχουν πολλές και δυνατές φωνές που θα κράζουν Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ. Σε κάθε περίσταση (ΠΡΕΣΠΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΑΤΙ-ΤΕΜΠΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΥΡΕΣ και σε πολιτικό επίπεδο ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΣΕ ΗΠΑ-ΕΕ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ κλπ)

Τα ξεπουλημένα ΜΜΕ θα παρουσιάζαν τις ίδιες εικόνες με τους γνωστούς κομπάρσους,.

Μερικούς γραφικούς τύπους με σταυρούς και λάβαρα, άλλους ντυμένους με φουστανέλες, κάποιος κατέβασε και τα παντελόνια μπροστά στις κάμερες για να ΠΟΥΝ – ΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Και κάποιοι άλλοι έφτιαξαν συμμορίες από κοινούς μπράβους της νύχτας που βαράγανε φουκαριάρηδες «για την Ελλάδα ρε γαμώτο»

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ.

ΠΑΝΑΗΔΙΑ & ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ πάνω στις σάρκες τις μαρκαρισμένες με δερματοστιξίες , αποτριχωμένες με κερί και ντυμένες από ταχυφαγεία ένδυσης και υπόδησης…

Εννοείται πως όλα αυτά τα πετυχαίνεις με δυο κινήσεις ουσιαστικές.

1.       ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΑΦΥΣΙΚΩΝ, ΣΑΠΙΩΝ, (κοινές κουρ@δομηχανές που ξεστομίζουν συνέχεια ανοησίες)

2.       ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ. (Ταινίες, σειρές, περιοδικά, διαδίκτυο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ).

 

Κι εκείνοι που αντιδρούν? Που φωνάζουν ΞΥΠΝΑ.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, γιατί είπαμε η κοντόφθαλμη κοινωνία που την εκπαίδευσαν να κοιτάζει «τη πάρτη της» και γουστάρει την ασφάλεια μέσα στις «βατραχοπυζάμες της» δεν πιστεύει πως ένας ουρανός που από ηλιόλουστος σε λίγα λεπτά γίνεται γκρι με σύννεφα που δεν κατεβάζουν ποτέ βροχή, είναι περίεργο φαινόμενο, είναι απλά οι ουρίτσες από τα αεροπλάνα. Την ίδια στιγμή είναι έτοιμοι να πιστέψουν πως μέσα στη θάλασσα πρέπει να φοράς μάσκα, γιατί κάπου πάνω από το κύμα κυκλοφορεί ένας παράξενος ιός οπλισμένος με ένα Μάγκνουμ 44 και σου λέει χαμογελώντας «φτιάξε μου τη μέρα»!

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου