Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ ΚΟΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ...

Η ελληνική κοινωνία ντυμένη κοκκινοσκουφίτσα ρωτάει γιατί έχεις τόσο μεγάλα δόντια γιαγιά?
Και περιμένει με αγωνία την απάντηση ...

 Οι πόλεις φαντάσματα με τους κατοίκους - ζόμπι τραγουδάνε το καυμό τους
Η πολιτική ασυδοσία ντύνεται διάσωση


Και η φάρμα των ζώων τσακώνεται για το ποιος είναι ο εντιμότερος χασάπης
  

Αύριο θα γίνουν όλα. Σήμερα υπομονή. Ως έχει. Όλη η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη από εκείνους που ελπίζουν στο αύριο.Από εκείνους που ξορκίζουν το χτες.

Το παρόν που στην ουσία είναι αυτό που έχουμε, οπς πέρασε ήδη... φεύγει χωρίς ενοχές.
  Γιατί όλα είναι φτιαγμένα γύρω μας, για να κατανοήσουμε αυτή την ομορφιά στο σήμερα. Να την απολαύσουμε. Όλα υπάρχουν γύρω μας άφθονα. Τροφή, ένα κομμάτι γης για ύπνο κι ονείρεμα, πλάσματα για να αγαπήσουμε και ν΄αγαπηθούμε, μυστήρια να ανακαλύψουμε, αστέρια για να κοιτάξουμε, όλα είναι μπόλικα γύρω μας, αλλά ένα κακόγουστο αστείο μας εμποδίζει να τα δούμε. Μια φάρσα που της έχουμε δώσει χίλια δυο ονόματα σκεπάζει το αληθινό όνομα των πραγμάτων. 

Κι έτσι απλά προσπερνάμε τη μόνη στιγμή που είναι χειροπιαστή, δικιά μας, για εκείνη που έφυγε, για εκείνη που δεν έχει έρθει ακόμα. Δεν αντέχει άλλο η ανθρωπότητα αυτό το ανόητο τρέξιμο στο τίποτα. Μόνοι μας γκρεμίζουμε σιγά σιγά τα σημάδια που είχαμε βάλει για να φτάσουμε.. κάπου. Μόνοι μας έχουμε αρχίσει και ξεσκεπάζουμε την απάτη που είχαμε συνηθίσει να ονομάζουμε ευημερία, ανάπτυξη, επιτυχία.

Πόση βία, πόση βαρβαρότητα, πόση ασυδοσία, πόση απληστία να αντέξει πια αυτός ο πλανήτης στο όνομα ενός καλύτερου αύριο. Πόσα εκατομμύρια πρέπει να θυσιαστούν ακόμα για να μπορουν ελάχιστοι να ζουν το σήμερα με το έτσι θέλω, αδιάφοροι για το κόστος της απληστίας και της ματαιοδοξίας τους ?  Πόσες ανάσες θα πηγαίνουν συνέχεια πιο γρήγορα ή πιο αργά από τη φύση τους. Πόσοι θα συνεχίσουν  να μην  ανασαίνουν και να θεωρούν τον ευαυτό τους ζωντανό...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου