Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ LIKE. ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Η είδηση που γυρνάει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει αναστάτωση. Μιλάμε για πολύ σοβαρό πράγμα. Κάποια εξέλιξη ζωτικής σημασίας. Υπάρχει περίπτωση να μην φαίνονται τα like στις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Και τότε γιατί να υπάρχουμε πια σ΄αυτό το κόσμο? Κάτι μου λέει πως αυτό θα είναι λόγος για επανάσταση, όχι τα υπόλοιπα φαιδρά που συμβαίνουν γύρω μας.

Το like δεν είναι μια απλή κίνηση. Υπάρχουν εκατομμύρια βλίτα.. συγνώμη άνθρωποι ήθελα να πω που ζουν για να βλέπουν αυτά τα like. Ξέρετε αυτά τα like που είναι τόσο απλό να συγκεντρώσεις αρκεί να εξαργυρώσεις ένα από τα κουπόνια που στέλνουν και σπάνε νεύρα (όσοι έχουν σελίδες γνωρίζουν). Χτες μου ήρθε άλλο ένα στο συνήθη ύποπτο, 10 ευρώ με εγγυημένα 36.000 like από την επομένη κιόλας.

Θα υπήρχε βέβαια ένα τίμημα, θα έπρεπε δίπλα στα οργισμένα μου κείμενα να φιγουράρουν κάτι παπούτσια, βρακιά, εργαλεία για την επιμήκυνση του ξέρετε τι,  και εικονίτσες με μυκητιασμένα νυχάκια..Αλλά τι αξία θα είχαν όλα αυτά μπροστά στην ευτυχία μου να έχω ονειρώξεις του είδους 36.000 άνθρωποι με γουστάρουν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ζωή.  Είναι η ζωή σε κονσερβοποιημένη μορφή για να μη σκοτίζεσαι να προσπαθείς να πετύχεις μια συνταγή με τα χεράκια σου. Είναι ο τόπος που δεν χρειάζεται να χάσεις κιλά αν πάχυνες, δεν χρειάζεται να ξέρεις να μιλάς κοιτώντας τον συνομιλητή σου και να αλληθωρίζεις, δεν χρειάζεται να σου σηκωθεί για να γ@μίσεις, δεν χρειάζεται να πάρεις όπλα για να κάνεις επανάσταση.

Είσαι ο πρωταγωνιστής σε ένα βιντεοπαιχνίδι, που υποδύεται τη πραγματικότητα, εύκολα, ανώδυνα, ξεκούραστα και τι περιμένεις από αυτή τη ζωή? Ενα like ρε γαμώτο. Ενα τόσο δα μικρούλι like που θα σου επιβεβαιώσει πως είσαι θεός! Κι αυτοί πάνε να καταργήσουν αυτό το μοναδικό πράγμα που στο μυαλό πολλών εκπροσωπεί λόγο ύπαρξης..

Αδίστακτοι άνθρωποι. Ίσως ήρθε η ώρα πλέον να ξεσηκωθούμε για ένα σωστό λόγο.
Μαζέψτε υπογραφές, φτιάξτε μια σελίδα που να ξεσηκώνει το κόσμο για τα like, και μεταξύ μας.. ξέρεις πόσα like θα πάρεις μ΄αυτό το τρόπο? Πολλά φίλε μου, τόσα ώστε να πεις περήφανα, επί τέλους δικαιώνεται ο λόγος που υπάρχω. Αρέσω. Και με το αρέσεις στους άλλους που ξέρεις υπάρχει μια ελπίδα κάποια στιγμή να σταματήσεις να μισείς τον εαυτό σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου