Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ VIDEO GAME ?


Οι τραμπούκοι ξαναχτύπησαν, η αλλιώς πάλι θα εκτιναχθεί η τιμή του πετρελαίου...

Χρειάστηκε να αδειάσουν όλα τα μπουρδέλα, τα χαμαιτυπεία και οι φυλακές στην Ευρώπη κάποιους αιώνες πριν,  για να στείλουμε τα ξαναμμένα ανθρωπάκια σε νέα γη , για να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για χρήμα κι  εξουσία με τη βοήθεια του Θεού φυσικά,  οι τύραννοι της γηραιάς ηπείρου και να φέρουν χρήμα στα ταμεία,  με μπροστάρηδες τους τρελαμένους ιεραπόστολους που πέρναγαν στην απέναντι γη τους σταυρούς και τους εξορκισμούς τους. Εξολοθρεύτηκαν 100 εκατομμύρια ψυχές, σφαγιάστηκαν αβλεπί από βρέφη μέχρι ετοιμοθάνατα γεροντάκια και δημιουργήθηκε το Αμερικανό όνειρο, αυτό που οι ηλίθιοι προσπαθούν να αντιγράψουν στη μίζερη ζωή τους.

Φαρ ουέστ, ο νόμος του ποιος τραβάει πιο γρήγορα τη πιστόλα. Λουκυ Λουκ,  ο ήρωας σερίφης κι  ο νεκροθάφτης να ακολουθεί με το κοράκι και να μαζεύει πτώματα. Μας γέμισαν την ανθρωπότητα νοητικά σκουπίδια και καβάλησαν το δυτικό κόσμο σαν να ήταν η φοράδα τους. Γέμισαν το κόσμο με υποτακτικά τσιράκια που εμείς τα ονομάζουμε κυβερνήσεις. Η γη των θαυμάτων που ο καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός έγιναν θεότητες μαζί με την αγελάδα που ξερνάει λεφτά μπροστά στο ναό του πυρετού του χρήματος.

Η κοσμοθεωρία απλή, γαμάω και δέρνω. Τίποτα το πολύπλοκο στους πρεζομένους ηγέτες αυτού του κόσμου. Πέρασαν πολλά χρόνια που έπρεπε να ακούμε παπαριές για τη κάθε κίνηση που έκαναν. Μαζικές δολοφονίες, γενοκτονίες,  εγκλήματα πολέμου που στολιζόντουσαν με γιρλάντες για να ακούνε τα πιθηκάκια και να θαυμάζουν το νταβατζή που φύλαγε καλά τα μπουρδέλα.

Τώρα που υπάρχει η μεγάλη τσατσά, κάποιος που σε τηλεοπτικό παιχνίδι γνώσεων, θα ήταν ο τύπος που βάζουμε στο πλατό για να μην ξέρει ούτε τις στοιχειώδεις απαντήσεις και να γελάμε , η εικόνα παίρνει τη σωστή της θέση. Ο τύπος νομίζει πως παίζει call of duty και ανεβαίνει πίστες. Έχει πάρει τα κοντρόλ στο χέρι και θέλει να το τερματίσει!

Οι ανεπτυγμένες υποτίθεται χώρες της Ευρώπης, ξεκάθαρα τσιράκια σε γεωπολιτικό επίπεδο, οι νεοδούλοι απόγονοι της ίδιας σάπιας φύτρας που βγήκε από τα σπλάχνα της γηραιάς ηπείρου και γάμησε το κόσμο. Οι κυβερνήτες πιστοί υπήκοοι, μια απόφαση να θέλουν να πάρουν πάνε να ρωτήσουν τον καουμπόι αν μπορούν να το κάνουν και με ποιο τρόπο λες και είναι παπαδοπαίδια και ζητάνε την εύνοια του Πάπα.

Βαράνε οι τύποι όπου γουστάρουν με δικαιολογία ή χωρίς πλέον , τι έχουν να φοβηθούν, κι εμείς εισπράττουμε τα αποτελέσματα στη πλάτη μας, με χώρες ισοπεδωμένες, λαούς οργισμένους γεμάτους μίσος για ότι είναι ανοιχτόχρωμο, δημιουργούν πυριτιδαποθήκες έτοιμες να σκάσουν στη μούρη μας κι εκείνα τα ανθρωπάρια με τις τράπεζες, τις πολυεθνικές και τα διάφορα Ταμεία διάσωσης, και τους τάχα διεθνείς οργανισμούς στο τσεπάκι τους, πίνουν το ουισκάκυ και ξεκοκκαλίζουν τα στέκια τους αμέριμνοι στις βιλάρες τους.

Πίσω από όλη τη νεώτερη ιστορία της Ευρώπης κρύβεται το δαχτυλάκι τους. Έτσι να γαργαλάει τους καλοζωισμένους κώλους των ξεπουλημένων ηγετών της, και να τους κουνάει σαν μαριονέτες. Πούλα, αγόρασε, σκότωσε. Ο νόμος της άγριας δύσης. Άξιοι συνεχιστές των δικών μας τυράννων, ο κάθε Λεοπόλδος του πλανήτη, γατούλα μπροστά στους συνεχιστές του είδους των υπανθρώπων.

Κι εμείς οι τρεις στο καφενέ, τσιγάρο πρέφα και καφέ και δεν βαριέσαι αδελφέ... Χαμογέλα είναι το κάντιντ κάμερα, γέλα παλιάτσε.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Σολειμανί, δεν χρειάστηκε καν τις συνήθεις δικαιολογίες, πως τάχα πρέπει να συνετιστεί κάποιος, να δώσουμε ένα καλό μάθημα, πως παλεύουν για την ειρήνη και ασφάλεια των λαών και κάτι τέτοιες παπαριές. Είναι η νέα ανακοίνωση που λέει "είμαστε στη θέση να μπορούμε να σκοτώνουμε όποιον θέλουμε, όποτε θέλουμε και για όποιον λόγο μας γουστάρει" Είναι μια πράξη που στο παρελθόν της ιστορίας της ανθρωπότητας γινόταν κατ΄εξακολούθηση από τις διάφορες τυραννίες, μόνο που αυτή τη φορά γίνεται από ένα δημοκρατικό (γελάμε) καθεστώς.
Τα προσωπεία έχουν πέσει εντελώς, και τα ανθρωπάκια θα πρέπει τώρα να παίζουμε τα παιχνιδάκια μεταξύ δυτικοφασιστών και ισλαμοφασιστών και να πρέπει να επιλέξουμε από ποια μεριά θα τη φάμε καλύτερα.

Είναι επίσης η απόδειξη πως ΟΗΕ , Συμβούλια ασφαλείας, διεθνή δικαστήρια  και διάφορα τέτοια κατασκευάσματα είναι στο τσεπάκι τους κι επί τέλους δεν χρειάζεται να συνεδριάζουν με τις ώρες για να δείξουν πως δεν δουλεύουν τσάμπα μεροκάματο. Είμαι περίεργη να δω τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς τώρα, και μην ξεχνάτε συμπατριώτες, εμείς είμαστε κάπου στη μέση σ΄αυτή τη παγκόσμια παράνοια, κι έχουμε πολλούς ξαναμμένους γύρω μας, που αγριεύουν και πολλές βάσεις του αφεντικού στα σπλάχνα μας.

Τα καλύτερα έρχονται. Κάποια στιγμή θα κατανοήσουμε το γιατί έχουν γίνει συγκεκριμμένα πράγματα και πολιτικές στη χώρα μας με το τρόπο που γίνονται, θα ανακαλύψουμε τι αλήθεια μαγειρεύεται με μειονοτικά, μεταναστευτικό και λοιπές κινήσεις στη σκακιέρα, θα βγούμε από το πέπλο της άγνοιας με σκληρό τρόπο αλλά θα είναι αργά γιατί θα είμαστε θεατές στην τελική  καταστροφή της πατρίδας μας, και θα πληρώσουμε με πολύ ακριβό νόμισμα την ανοησία μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου