Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΠΕΡΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΑΠΟΡΙΕΣ..

Αποτέλεσμα εικόνας για pilole per ogni cosa


Σίγουρα η νέα πανδημία είναι βούτυρο στο ψωμί των απανταχού εραστών συνωμοσιολόγων . Και δεν τους αδικώ, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν "κολλάνε" με όσα μας λένε. Όμως εγώ τώρα από αυτή την ανάρτηση θα ζητήσω από τους φίλους που με παρακολουθούν, μια μικρή βοήθεια. Μαζεύω στοιχεία σχετικά με το νέο κακό που μας έχει βρει και φτιάχνω ένα μικρό φάκελλο, έτσι να τον έχω σαν μια ιδιαίτερη ανάμνηση, όταν θα είμαστε πάλι ελεύθεροι, και θα τραγουδάμε χοροπηδώντας στα πράσινα λιβάδια (γελάστε ελεύθερα).

Κάθε τι που συμβαίνει, έχει προηγηθεί κάτι πριν και θα ακολουθήσει κάτι μετά. Ξεκίνησα λοιπόν τη μικρή μου έρευνα από το τι είχε προηγηθεί του κορονοϊού. Δηλαδή σε θέματα υγείας, τι είναι αυτό που έδιναν περισσότερη βαρύτητα, με τι βομβαρδιζόντουσαν τα μυαλά των ανθρώπων και τι τους υπέβαλαν να κάνουν. Ένα το κρατούμενο.

Στη συνέχεια παρακολουθώ με κάθε λεπτομέρεια τις ειδήσεις σχετικά με το ΠΡΟΦΙΛ των κρουσμάτων και των θυμάτων κι εδώ θέλω τη μικρή σας βοήθεια. Υπάρχει κάπου μια ΑΚΡΙΒΗΣ πληροφόρηση για το τι είναι αυτά τα "προϋπάρχοντα νοσήματα"? Έχετε ακούσει ή διαβάσει κάπου, όχι αόριστες πληροφορίες, αλλά επιστημονικά στοιχεία που μας αναφέρουν λεπτομερώς ποσοστά προυπάρχοντων ασθενειών, συγκεκριμένων ασθενειών όχι κάτι του είδους είχε π.χ. υπέρταση, αλλά πιο συγκεκριμένα.

Λογικά η πλειοψηφία των ασθενών και των κρουσμάτων γενικότερα θα πρέπει στη συντριπτική πλειοψηφία να είναι άνθρωποι που υποφέρουν π.χ. από ΧΑΠ. Δηλαδή χρόνια ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ πνευμονοπάθεια. Βάση των δεδομένων που μας έχουν δώσει, μία που έχεις προβλήματα από το τσιγάρο, μία που έχεις δει τα ραδίκια ανάποδα με αυτό τον ιό. Τι όχι?  Οι απορίες μου άρχισαν να πληθαίνουν, όταν είδα τις πρώτες στατιστικές από την Ιταλία. Τρεις κατηγορίες είναι η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων,  υπερτασικοί κάπου 76% (προσέξτε την έντεχνη ανακοίνωση), υπερτασικοί είναι κάτι πολύ γενικό αν σκεφθείς πως έχουμε δυο εκατομμύρια? μόνο στην Ελλάδα. Αυτοί οι υπερτασικοί ήταν έτσι ξερά τύποι οι οποίοι είχαν μια αρρύθμιστη υπέρταση ή είχαν και κάτι άλλο από κοντά?

Οι επόμενες δύο κατηγορίες διαβητικοί και καρκινοπαθείς, πράγμα το οποίο δεν εκπλήσσει κανέναν, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά οι ίδιοι πως είναι ευπαθείς σε άπειρο αριθμό κινδύνων και ο κορονοϊος είναι ένα από αυτά. Όπως και οι άνθρωποι που έχουν σοβαρές χρόνιες ασθένειες, οι άνθρωποι που κάνουν αιμοκάθαρση κλπ. Δεν  υπάρχει λοιπόν κάτι το περίεργο σε αυτές τις ανακοινώσεις δεδομένου ότι και οι καρδιοπαθείς κινδυνεύουν ακόμα κι από ένα σοβαρό κρυολόγημα.

Υπάρχει λοιπόν μια πολύ "γενικευμένη" πληροφόρηση στο τι τελικά κάνει αυτό το νέο τερατάκι που κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Θα μου πείτε και οι ίδιοι οι επιστήμονες προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει, και βρίσκονται στο βαθύ σκοτάδι σε σχέση με διάφορα θέματα. Δηλαδή οι γυναίκες που κυοφορούν τώρα ένα παιδί τι θα συμβεί? Τι επιπτώσεις θα έχει στο παιδί σε περίπτωση που εισπράξουν τον ιό? Επίσης οι άνθρωποι που κατέληξαν στην εντατική με βαριές πνευμονίες, είχαν όλοι κάποιο προϋπάρχον νόσημα ή μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε και τι σημάδια θα αφήσουν αυτές οι καταστάσεις ?

Επόμενο ερώτημα, υπάρχει μια κατηγορία , εκτός από τα παιδιά, που φαίνεται πως δεν επηρεάζεται από τον ιό? Υπάρχουν ήδη ενδείξεις για τις περιπτώσεις που φαίνεται πως ο ιός δεν μπορεί να προκαλέσει τις βλάβες που μας λένε? Σίγουρα το γερό ανοσιοποιητικό. Και ποιοι έχουν τελικά δυνατό ανοσιοποιητικό και πόσο έχουν συμβάλλει διάφορες τακτικές στην αποδυνάμωσή του έτσι ώστε να αδυνατίσει και να υπάρχουν έτοιμοι άνθρωποι να δεχτούν τα πειραματάκια που κάνουν τα τερατάκια που παίζουν παιχνίδια πάνω στη πλάτη μας?

Μήπως οι ανθρωπινοι οργανισμοί ετοιμάζονται εδώ και πολύ καιρό με στοχευμένες τακτικές στο να είναι απόλυτα ευάλωτοι στη νέα εποχή των βιολογικών πολέμων? Στην Ιταλία υπάρχει έντονα η αντίληψη αυτή τη στιγμή, σε διάφορους κύκλους πως οι γιατροί δεν μπορούν να πολεμήσουν ότι προκαλεί ο ιός γιατί είναι μία από τις χώρες που κάνει αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών. Τα παίρνουν σαν καραμελίτσες οι Ιταλοί (σας θυμίζει κάποιον άλλο λαό?)
Επίσης κι εκείνοι όπως κι εμείς εδώ και πολύ καιρό, έχουν εγκαταλείψει τη μεσογειακή διατροφή και θρέφονται με σκουπίδια, όπως κι εμείς. Σαπιοκρέατα, πλαστικοποιημένα τρόφιμα, δηλητήρια, τοξικές ουσίες.

Το μόνο πράγμα που στοχοποίησαν σαν τον απόλυτο επικίνδυνο παράγοντα για την ανθρώπινη υγεία και παλεύουν δήθεν να εξαφανίσουν είναι το κάπνισμα. Όλος ο αγώνας δίνεται εκεί, με απόλυτα υποκριτικό τρόπο εννοείται αφού, είδατε εσείς να κλείνουν κάποια καπνοβιομηχανία, είδατε να απαγορεύεται η διακίνηση προϊόντων καπνού. Σε ανάλογες εκκλήσεις του ιατρικού κόσμου να υπάρχει ανάλογη σήμανση επικινδυνότητας στα επικίνδυνα τρόφιμα, μούγκα στη στρούγκα, αφού οι πολυεθνικές των τροφίμων είναι από τους βασικούς κυβερνώντες τον πλανήτη.

Ο ιός τελικά , και ο κάθε ιος που θα κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα, είναι ο ίδιος ένα τερατάκι ή απλά είναι η φυσική συνέχεια, που θα βλέπουμε μόνιμα πλέον στις ζωές μας, σαν συνέπεια ενός τρόπου ζωής που ΣΚΟΠΙΜΑ μας οδήγησαν, μεταλάσσοντας τον άνθρωπο σε ένα πειραματόζωο στο βωμό της αισχροκέρδιας και του αλόγιστου ανταγωνισμού? Η πανούκλα θέρισε ένα κόσμο που ο μισός ζούσε σε λαγούμια και υπονόμους. Μια εποχή σκοτεινή που η εξαθλίωση των ανθρώπων ήταν στη καθημερινή διάταξη. Οι ιοί των εργαστηρίων είναι η μοντέρνα πανούκλα που δεν εξαπλώνεται γιατί οι άνθρωποι ζουν σε υπονόμους, αλλά γιατί η ζωή τους η ίδια είναι σκατά.

Όπως βλέπετε λοιπόν και η λύση του προβλήματος, είναι πάλι η ίδια. Μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας μια επιστροφή της μνήμης σε πράγματα που έχουμε σβήσει από την ημερήσια διάταξη? Μπορούμε να βάλουμε σε μια τάξη τις πραγματικές μας ανάγκες και τις πραγματικές μας ελλείψεις, να μην είναι πλέον συνειφασμένες με τα καρτέλ των συμμοριών, αλλά με τη φύση μας? Ζούμε στριμωγμένοι σε πόλεις γεμάτες τσιμέντο και βρωμιά. Τρώμε σκουπίδια. Φουσκώνουμε τον οργανισμό μας με κάθε είδους σκευάσματα, τις περισσότερες φορές χωρίς να τα έχουμε ανάγκη. Εστιάζουν την προσοχή μας στους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε ανάλογα με το τι εισπράξεις πρέπει να κάνει το ανάλογο καρτελ.

Έχουν αφανιστεί ολόκληρες εκτάσεις πνοής ζωής από το πλανήτη, έχουν μολυνθεί οι θάλασσες, ο αέρας που αναπνέουμε. Είναι Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, οι ιοί, τα μικρόβια, οι ασθένειες που θα αποδεκατίζουν χωρίς έλεος και οι καραντίνες φυσικά που θα στήνονται πλέον, γιατί ότι έρχεται μένει, μην γελιέστε, για να μας σώσουν οι απίστευτοι εγκληματίες από την αθλιότητα που οι ίδιοι δημιούργησαν και τρέφουν στυγνά, με μοναδικό σκοπό να έχουν στη δούλεψή τους όχι απλά σκλάβους, αλλά σκλάβους με ελάχιστη ικανότητα αντίληψης και μικρές αντοχές επιβίωσης.

Τελικά επειδή μας ενδιαφέρει, ξέρει κάποιος να μας πληροφορήσει, οι εντατικές έχουν γεμίσει από καπνιστές? Γιατί  από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι φοβερός ο αποδεκατισμός των ΧΑΠάτων.  Το πήραν το μάθημά τους ή να τους κλείσουμε προληπτικά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης να μην μολύνουν και τους υπόλοιπους?  Προλαβαίνουμε να κάνουμε το θαυματουργό εμβόλιο που θα βγει μετά το καλοκαίρι? Το εμβόλιο θα καλύπτει την επόμενη μετάλλαξη που θα γίνει τον επόμενο χειμώνα? Τι? όχι?

Ξέχασα.. δεν θα γίνει όπως τις άλλες χρονιές γιατί τώρα έχουμε ένα νέο όπλο που θα εφαρμόζεται άμεσα κι έτσι θα γλιτώνουμε χαρούμενοι από τις επιπλοκές της γρίπης. Λέγεται καραντίνα, μένουμε σπίτι. Ευτυχώς βρέθηκε η νέα αντιβίωση που θα σώζει ζωές, ονομάζεται "μονος στο σπίτι", δεν είναι άσχημα, αρκεί να καταφέρουμε τουλάχιστον να μην πάθουμε κατάθλιψη και να φουσκώνουμε και με άλλα χαπάκια. Κλειστήκαμε μέσα αναγκαστικά, κάντε τουλάχιστον κάτι δημιουργικό, π.χ. ΣΕΞ.

Τις καλημέρες μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου