Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.

Που να φανταζόμαστε λίγο καιρό πριν, ότι η παραπάνω διαχρονική και πολύ γνωστή παροιμία, θα γινόταν πράξη, στη κυριολεξία! Ο λύκος είναι ένας ιός, ανιχνεύσιμος μόνο με δυνατά σύγχρονα μικροσκόπια, μοιάζει με ένα σφουγγαράκι που έχει βεντουζίτσες για να κολλάει όμορφα στα κύτταρα μας και φυσικά στο μυαλό μας.

Αυτός ο ιός όπως κάθε ιός είναι μοιραίος, όπως και κάθε άλλη ασθένεια, κυρίως σε ανθρώπους που έχουν αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Ο φόβος επίσης, ο συνεχόμενος και διαρκείας εκτός των άλλων συνεπειών, αποδυναμώνει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σκεφθείτε λοιπόν, πως όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο δυτικός κόσμος έκανε τα πάντα για να καταντήσει τον εαυτό του ένα φουσκωμένο μπαλόνι, γεμάτο από σκουπίδια. Τροφή, νερό, αέρας, γη. Όλα μολυσμένα. Σάπια κρέατα, πλαστικά φρούτα, τσιμέντο και αναθυμιάσεις δηλητηρίων στη καθημερινότητα, έλλειψη άσκησης, διατροφικές διαταραχές, κατανάλωση από τόνους φυτοφάρμακα, ορμόνες, συντηρητικά.

Σκεφθείτε όταν λέμε, υγιής παραγωγικός πληθυσμός, δηλαδή τις νεώτερες ηλικίες, πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε σε αυτές ένα τεράστιο όγκο χρόνιων και μη, νοσημάτων που μαστίζουν πλέον από νεογέννητα μέχρι αιωνόβιους. Καρδιοπάθειες, διαβήτης, υπέρταση, διάφορα αυτοάνοσα, αλλεργίες, άσθμα, καρκίνοι κάθε μορφής, ψυχιατρικά νοσήματα, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Σε αυτόν πλέον τον κατεστραμμένο δυτικό άνθρωπο, που νομίζω πως υπάρχει ακόμα, μόνο και μόνο γιατί σιγά σιγά μεταλλάσσεται σε κατσαρίδα, αυτός ο άνθρωπος που έμαθε να είναι εν δυνάμει άρρωστος και πνευματικά τελειωμένος, κατέφθασε ο φόβος του αφανισμού. Δυο  ιοί που αντιπαλεύουν αυτή τη στιγμή ποιος θα νικήσει. Ο αόρατος και ο ορατός ιός που έχει μεταβάλλει έναν ολόκληρο πλανήτη σε χωματερή της υπερμεγέθους ανοησίας του.

Είναι ένα περίεργο πείραμα γιατί υποπτεύομαι πως όλα τα δεδομένα θα ανατραπούν. Κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι οι άνθρωποι προσπαθούν να κλειδώσουν απέξω τον θανατηφόρο ιο, και κρατάνε μέσα τη δική τους θανατηφόρο αντίληψη της πραγματικότητας. Άγνοια, φόβος, υποταγή. Το τρίπτυχο του κοπαδιού και οι κακοί και καλοί λύκοι που θα στοχεύσουν το τομάρι του.

Οι άνθρωποι καλούνται να ενισχύσουν το περίφημο ανοσοποιητικό σύστημα, κλεισμένοι σε ένα κλουβί με τις ορμόνες του στρες να βαράνε κόκκινο, απαγορεύεται να βγουν στον ήλιο, στη θάλασσα, στο βουνό, πρέπει να περπατάνε μικρές αποστάσεις και σύντομα πάλι μέσα, πρέπει να βουλώνουν τη μούρη τους με τις καρναβαλίστικες μάσκες και να αγγίζουν τα πάντα με πλαστικά γάντια.

Δημιουργείται σιγά σιγά η εικόνα σπιτιών, όπου οι κάτοικοι δεν αισθάνονται ελεύθεροι να ζήσουν με όποιο τρόπο επιλέξουν, σωστό ή λάθος, αλλά είναι σε μια κατάσταση καταδικασμένων πιθανά μελλοθάνατων που κάποιος Θεός μπορεί να τους δώσει χάρη και να γλυτώσουν την εκτέλεση. Στη προκειμένη περίπτωση, ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, μαντρί το σπίτι και ο κακός λύκος η ελευθερία.

Αν ψάξεις αυτή τη στιγμή να απαντήσεις σε ερωτήματα του είδους, υπάρχουν άραγε φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του ιού, θα βρεις σελίδες που θα αναφέρουν μερικές λύσεις, και τριπλάσιες που θα λένε πως αυτές οι λύσεις είναι μπούρδες. Αν αμφισβητήσεις τις επίσημες ανακοινώσεις και τους λόγους που μας οδήγησαν εδώ,  δρας ενάντια στη λογική και είσαι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Αν αποφασίσεις να εναντιωθείς σε αποφάσεις και κανόνες στη καλύτερη των περιπτώσεων θα πληρώνεις στη χειρότερη θα συλλαμβάνεσαι.

Οι άνθρωποι που βγάζουν αυτούς τους κανόνες είναι οι ίδιοι που κυβερνούν με την υποστήριξη βιομηχάνων που ξερνάν τα δηλητήρια τους στο πλανήτη, τυράννων παρανοϊκών που προκαλούν πολέμους και γενοκτονίες, συμμοριών που κλέβουν ασύστολα τον πλούτο και την κυριαρχία από κάθε πατρίδα, δημιουργών άθλιων συστημάτων δημόσιας υγείας, χειραγωγών των ανθρώπινων κοινωνιών ώστε να παραμένουν αδύναμες, άρρωστες και πνευματικά νεκρές, εξολοθρευτές της πανίδας και της χλωρίδας σε ολόκληρο το πλανήτη.

Έχουμε λοιπόν ένα τεράστιο βουνό από εγκληματικούς χειρισμούς και αποφάσεις, ένα βουνό που στη κορυφή του κάθονται αναίσθητα και βουλιμικά κτήνη, και στο πάτο χωμένα σε κάτι σπηλιές κοπάδια που νομίζουν πως έχουν και ελεύθερη βούληση!!! Ναι έχουμε ελεύθερη βούληση, μπορούμε να αλλάξουμε κανάλι στη τηλεόραση με ένα κουμπάκι, μπορούμε να σκεφτούμε από μέσα μας πως βρίζουμε τον εργοδότη, μπορούμε να φάμε σάπιο κοτόπουλο αντί για σάπιο βοδινό, να καταναλώσουμε τα λαχανικά αφού τα απολυμάνουμε, και να καλωδιωθούμε με ios ή android.

Εννοείται πως μπορούμε ακόμα να ερωτευόμαστε, να κάνουμε παιδιά, να ψάχνουμε τι επάγγελμα μας ταιριάζει, να ακούμε τι μουσική μας αρέσει, να επιλέγουμε ποιους φίλους θα κάνουμε παρέα. Να διασκεδάζουμε με το τρόπο που θα επιλέξουμε.... ωχ... ξέχασα, δεν μπορούμε πια... Οι δουλειές έκλεισαν, η μουσική αντικαταστάθηκε από τρομολαγνικά ανακοινωθέντα, οι φίλοι πρέπει να είμαστε δύο το πολύ και από απόσταση, η διασκέδαση.. κλείσανε όλα.

Ναι, μας μένει μόνο ο έρωτας στα χρόνια το κορονοϊού.
Προσοχή μόνο μην σας βρει να είστε σε ξεχωριστά σπίτια με τον σύντροφό σας...
Γιατί τότε κι αυτός θα γίνεται με τηλεπάθεια σε ένα κόσμο μπερδεμένο, γεμάτο αστάθεια!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου