Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

What WHO calling the coronavirus outbreak a pandemic means ...

Επειδή κάποιοι μας τα πρήζουν συνέχεια όταν τολμήσουμε και αναφέρουμε κάτι σχετικά με τον επερχόμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό, να αναφέρω πως μερικοί ψάχνουμε ενημέρωση και δεν είναι η επιθυμία μας απλά να κάνουμε θόρυβο με πιασάρικες ιστορίες συνωμοσίας για να ανεβάζουμε επισκεψιμότητα και να κάνουμε δουλίτσες με τις διαφημίσεις για τη θεραπεία από τους μύκητες και την επιμήκυνση του πέους!! Μερικοί δηλαδή, προσπαθούμε μέσα στη γενικευμένη παράνοια, να διαφυλάξουμε ένα ελάχιστο λογικής γιατί όπως φαίνεται η απολεσθείσα από καιρό λογική στα μυαλά των ανθρώπων και η ικανότητα σωστών συνειρμών σκέψης, θα είναι μόνιμο φαινόμενο, ίσως δυστυχώς μη ανατρέψιμο. Μέσα λοιπόν στην γενικότερη τηλεοπτική τρομολαγνεία και τις επιλεκτικές ειδήσεις, αυτές τις μέρες περνάνε και κάποιες στα ψιλά γράμματα όπως π.χ. η ψήφιση του νομοσχεδίου για την υγεία που έγινε στις 11 Μαρτίου και μεταξύ άλλων αναφέρει...

Νόμος 4675/2020 - ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.


Ναι είναι φυσιολογικό, εφόσον υπάρχει πανδημία, οι επιστήμονες να ψάξουν να βρουν θεραπείες και εμβόλια. Όμως το πρόβλημα είναι πως στην εποχή μας πλέον, η παρασκευή φαρμάκων και εμβολίων δεν είναι μόνο η ανάγκη προφύλαξης του πληθυσμού, αλλά και το τεράστιο ΚΕΡΔΟΣ των μεγαλύτερων κολοσσών που είναι οι φαρμακοβιομηχανίες και που ως γνωστόν είναι οι χρηματοδότες σε κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, σε εργαστηριακά πειράματα, εμπλέκονται γενικότερα σε ότι αφορά τη παγκόσμια υγεία. Είναι πολύ ρομαντικό να πιστεύουμε πως τεράστιες πολυεθνικές που έχουν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο της ανθρώπινης υγείας έχουν σαν πρωταρχικό γνώμονα την φιλανθρωπία!


Όσοι έχουμε έρθει σε επαφή στενή με το ιατρικό κατεστημένο γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει να διακινείς συγκεκριμμένα φάρμακα κατόπιν συγκεκριμμένων υποδείξεων των φαρμακευτικών εταιρειών. Πως βγαίνουν τα συνέδρια, οι ημερίδες τα "δωράκια". Μιλάμε για δισεκατομύρια που παίζουν στα διεθνή χρηματιστήρια, ένας απίστευτος τζόγος που ο αποδέκτης των πειραμάτων είναι ο κοσμάκης. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κόσμος που θεωρεί παγκόσμιο ευεργέτη τον Μπιλ Γγκέιτς που αν όλοι οι άνθρωποι κλειστούν σπίτι και ζουν μπροστά σε ένα υπολογιστή, και την ίδια στιγμή κάνουν τον εμβολιασμό που το δικό του ίδρυμα χρηματοδοτεί και θα κερδίσει πακτωλό χρημάτων, είναι ο άνθρωπος που ελέγχει και πουλάει το λειτουργικό μας σύστημα και ο κυρίαρχος παίκτης στη παγκόσμια αγορά εμβολίων. Ναι αγαπητή μου φίλοι είναι γεγονός, ο Αγιος Βασίλης είναι υπαρκτό πρόσωπο!!


Δεν αμφισβητώ για κανένα λόγο την τεράστια σημασία των εμβολιασμών, και το δώρο που χάρισαν λαμπρά μυαλά στην επιστημονική κοινότητα και στην ανθρωπότητα με την ανακάλυψη θεραπειών και προστατευτικών μέσων, έτσι ώστε σήμερα να μην πεθαίνουμε από πλήθος ασθενειών που κάποτε οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν. Αλλά απέχει πολύ ο κύριος Γκέιτς και ο οποιοσδήποτε του είδους του από π.χ. έναν Salk. Επίσης σκεφθείτε πως η ανθρωπότητα έχει αντιμετωπίσει στην ιστορία της τεράστιες επιδημίες και ασθένειες που τα θύματα αυτού εδώ του νέου ιού είναι ελάχιστα μπροστά σε ότι έχουμε δει στο παρελθόν αλλά ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν τέτοια πρωτοφανή μέτρα καταστολής της ελευθερίας, χειραγώγησης με τρομοκρατία του παγκόσμιου πληθυσμού και εκπαίδευσης σε ένα καθεστώς υποβολής μέτρων και κανόνων που θυμίζουν έργα επιστημονικής φαντασίας.


Η ανόητη συνωμοσιολογία και η διασπορά γελοίων ειδήσεων που σκοπό έχουν να αυξάνουν επισκεψιμότητα σε σελίδες που χειρίζονται διάφοροι καραγκιόζηδες ναι είναι παραπληροφόρηση. Ομως δεν είναι συνωμοσιολογία οι διαφωνίες που εκφράζει μεγάλος αριθμός επιστημόνων, και η αμφισβήτηση από τους σκεπτόμενους ανθρώπους που θέλουν να αναλύσουν τα γεγονότα, υπό το πρίσμα της λογικής και να έχουν το δικαίωμα να βγάζουν τα συμπεράσματα τους, πολύ περισσότερο αν αυτά είναι σε αρμονία με τα γεγονότα. Πολλές φορές αυτό που εκ πρώτης όψεως, μοιάζει μια απλή ιστορία συνωμοσίας, αν μπουν κάτω όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία, προκύπτει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.


Δεν είναι λογική σε ένα τέτοιο θέμα, η άμεση ταυτόσημη αντίδραση κυβερνήσεων σε όλες τις χώρες του κόσμου σε ένα μοντέλο μέτρων που έσκασε ταυτόχρονα από τη μια άκρη του πλανήτη μέχρι την άλλη όποιες και αν ήταν οι ενδείξεις και οι στατιστικές σε κάθε χώρα. Μέσα σε 15 μέρες όλες οι χώρες έκλεισαν σύνορα, σταμάτησαν τους ανθρώπους από τις δουλειές τους, έκλεισαν 3,5 δισεκατομύρια στα σπίτια τους, διασπείροντας τον απόλυτο τρόμο λες και αυτός ο ιος είναι κάτι περισσότερο από πανούκλες, γρίπες που αποδεκάτισαν εκατομμύρια, μεταδοτικά νοσήματα που θέριζαν την ανθρωπότητα κλπ. και που σε΄όλες τις περιπτώσεις κανείς, ποτέ δεν είχε λάβει σαν μέτρο τον εγκλεισμό στο σπίτι και την έκδοση αδειών για να πας από το σπίτι στο μπακάλικο της γειτονιάς!

Αν παρακολουθήσει κάποιος το ιστορικό διαφόρων νοσημάτων που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ, θα δει αριθμούς εντυπωσιακούς. Μόνο το 2010 υπήρξαν 9 εκατομμύρια κρούσματα και 2 εκατομμύρια θάνατοι από φυματίωση η οποία πλέον δεν καταπολεμάται όπως παλαιότερα λόγω της ανθεκτικότητας από την υπερχρήση των αντιβιοτικών και είναι απόλυτα μεταδοτική και κυκλοφορούν εκατομμύρια φορείς που μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί ή ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία που μπορούν να μεταδώσουν την νόσο με ένα φτέρνισμα, ένα βήχα. Από αυτή την ασθένεια πολλά χρόνια πίσω είχε κάθε σπίτι κι ένα φυματικό, θέριζε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αναρωτιέμαι αν υπάρχει ιστορικό εγκλεισμού τότε σαν μέτρο προφύλαξης. Η μήπως ήταν πολύ ανόητες οι κυβερνήσεις τότε που γέμιζαν τα σανατόρια και οι άνθρωποι κάθε ηλικίας έσβηναν χωρίς ελπίδα, δεν είχαν συλάβει αυτήν την εκπληκτική ιδέα της μαζικοποιημένης απομόνωσης....


Υπήρξαν οι συναγερμοί πρόσφατα για τον ιο των χοίρων, των κοτόπουλων, και δεν μας είπαν προληπτικά να μείνουμε σπίτι. Υπήρξε και υπάρχει ο έμπολα και δεν έχουν κλειστεί οι κοινωνίες που μαστίζονται στο σπίτι. Υπήρξε ο συναγερμός του aids που ω του θαύματος έχει περάσει στις μικρές ειδήσεις πλέον ενώ υπάρχουν όπως υπολογίζουν τριάντα εκατομύρια φορείς και τριάντα εκατομύρια θάνατοι και ένας θεός ξέρει πόσοι φορείς κυκλοφορούν αδιάγνωστοι, αλλά είναι ρουτίνα πλέον και δεν απασχολεί τα δελτία ειδήσεων ενώ μπορεί να είναι μάστιγα κυρίως για τους νέους στους οποίους δεν περνάει πλέον το τρομολαγνικό μήνυμα και συνεπώς δεν ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ τι ακριβώς συμβαίνει και τι κινδύνους αντιμετωπίζουν.


Ο κατάλογος επικινδυνότητας μεταδιδόμενων νοσημάτων που υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας είναι ατελείωτος και η ενημέρωση μηδαμινή. Τα μέτρα προφύλαξης ανύπαρκτα και το καμπανάκι κινδύνου δεν ηχεί καν. Ότι δεν γίνεται για όλα μαζί τα υπόλοιπα μεταδιδόμενα νοσήματα και άκρως επικίνδυνα, γίνεται για ένα νέο ιο, που ξεφύτρωσε από μια νυχτερίδα, απαριθμεί λιγότερα θύματα και πιθανότατα ετοιμάζεται άμεσο εμβόλιο, μάλλον θα καταγράψει ρεκόρ ταχύτητας στην ετοιμασία, και θα είναι και υποχρεωτικό γιατί αυτή η πανδημία μάλλον έχει στεφθεί η βασίλισσα κάθε νόσου και κάθε μαλακίας.


Υπάρχουν δύο δρόμοι να ακολουθήσει η λογική μας. Ο ένας είναι πως όντως πρόκειται για κάτι που αν δεν συγκρατηθεί θα είναι ο πολυαναμενόμενος Αρμαγεδδών και ο αφανισμός του ανθρώπινου είδους, οπότε αναρωτιόμαστε πως στο καλό προέκυψε κάτι που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο που έχει αντιμετωπίσει ο πλανήτης, ή είναι η ευκαιρία για μια νέα τάξη πραγμάτων όπου θα επιβληθούν νόμοι καταστολής της ανθρώπινης ελευθερίας και χειραγώγησης των ανθρώπων σε τακτικές και συμπεριφορές που θα καθιστούν την μονάδα ένα αριθμό σε ένα παγκόσμιο σύστημα απόλυτου ελέγχου.


Μια πιο απλή αιτία που τελικά μπορεί να ξεφορτωθούμε αυτό το καρναβάλι με ανώδυνο τρόπο, είναι να πουλήσουν μερικά δισεκατομύρια (εντυπωσιακός αριθμός) εμβολίων και φαρμάκων να ξεκαυλώσουν μετρώντας τα κέρδη τους και να πάψουν οι υστερικές τηλεπερσόνες να στριγγλίζουν στα αυτιά μας όλο το 24ωρο μέχρι να βρουν το επόμενο παιχνιδάκι. Θα είναι άραγε τόσο απλό?


Το 93 πέρασα μια γρίπη που δεν θυμάμαι αν ήταν των κοτόπουλων, των χοίρων ή από κάποιο άλλο ζωάκι... ήταν όντως το χειρότερο που θυμάμαι στη ζωή μου. Πυρετός 41.. νοσοκομείο, ενδοφλέβιες αντιπυρετικές, νόμιζα πως ήμουν παράλυτη και πως κάποιο πράγμα που με είχε πλακώσει είχε συνθλίψει τα κόκαλα μου. Σε 1 ημέρα στο νοσοκομείο ο πυρετός έπεσε, γύρισα σπίτι, 1 βδομάδα ζεστά τσαγάκια, κοτόσουπα, πορτοκαλάδες κλπ και μια κακή ανάμνηση από τότε. Την ίδια στιγμή τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα από ανθρώπους που πάλευαν με αυτό τον ιο και ελεύθερα κυκλοφορούσαν άλλοι που την πέρναγαν ελαφρύτερα και άλλοι πολλοί στο σπίτι με όλη την οικογένεια κρεβατωμένη! Νομίζω πως δεν πέρναγε σε κανέναν από το μυαλό, ούτε στο ελάχιστον να κλειδαμπαρωθεί στο σπίτι, ούτε μας το ζήτησε κανείς να το κάνουμε. Οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες κινδύνευαν ακριβώς όπως σήμερα. Κάθε γρίπη που έχουμε γνωρίσει έχει παρόμοια συμπτώματα, επιπλοκές, θεραπείες κλπ. Αναρωτιέμαι τούτο εδώ που μας έχει βρει τώρα... είναι γρίπη?

Μήπως τελικά είναι κάτι άλλο και το γνωρίζουν? Μήπως είναι κάτι που τους έχει ξαφνιάσει ή τους έχει ξεφύγει? Ας μας το πουν ξεκάθαρα να μην διαμαρτυρόμαστε και να συνειδητοποιήσουμε τον κίνδυνο σε μια νέα ασθένεια που εισβάλλει στον οργανισμό και κομματιάζει τα πνευμόνια. Αν δεν είναι αυτό, αλλά πρόκειται για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΙΠΗ, ας πει , ένας λογικός άνθρωπος... ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου