Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.


Αποτέλεσμα εικόνας για tribu di pecore

Ανοσία αγέλης. Η πλάκα είναι πως εμείς, εδώ στην χώρα των μνημονίων και του απόλυτου σταρχιδισμού της πολιτείας απέναντι στους πολίτες, διαβάζουμε αυτό τον ανατριχιαστικό όρο, "ανοσία αγέλης" ότι τάχα θα το εφαρμόσουν οι Αγγλοι ή οι Γάλοι. Αναρωτιέται ο φουκαριάρης που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, τι ακριβώς είναι αυτή η ανοσία αγέλης και αφού πληροφορηθεί από τα γνωστά μέσα αποχαύνωσης, φαντασιώνεται πως δεν τον αφορά.

Η ανοσία αγέλης μαλάκα μου εφαρμόζεται ήδη εδώ. Εφαρμόστηκε και στην Ιταλία. Ανοσία αγέλης είναι να αφήσεις τον ιο να κάνει το κύκλο του, να νοσήσουν όσοι περισσότεροι, έτσι ώστε να μη βρίσκει θύματα πια το τερατάκι και να πεθάνει από τη πείνα. Με λίγα λόγια ανοσία αγέλης είναι κάτι σαν τα μνημόνια σε ιατρικούς όρους. Αφήνω μια τρόϊκα να γαμίσει ότι κινείται κι όποιος αντέξει και όταν θα τα έχει κατασπαράξει όλα, υπάρχει ελπίδα οι εναπομείναντες να επιβιώσουν.

Πως καταφέρνεις την ανοσία αγέλης? Δεν κάνεις, γιατί δεν έχεις τη δυνατότητα ή γιατί δεν γουστάρεις  ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ εντοπισμού των κρουσμάτων. Δηλαδή λες βήχω, έχω πυρετό, και καταρροή και σου λένε, οκ κάτσε σπίτι κι αν νοιώσεις πως σφαδάζεις στο πάτωμα από ασφυξία πες το μας και θα μπεις σε μια σειρά να κάνεις το τεστ, αλλιώς πιες ένα χαμομήλι, πάρε κι ένα ντεπόν και θα είσαι μια χαρά. Σε αυτή τη φάση όπως καταλαβένετε χιλιάδες μπορούν να είναι με ένα χαμομηλάκι στο χέρι και να μολύνουν άλλους χιλιάδες επίσης, αλλά οκ... αποκτάμε αντισώματα.

Σε δεύτερη φάση κάνεις και δεν κάνεις περιοριστικά μέτρα. Οπου βλέπεις ότι τα περιοριστικά μέτρα  λαμβάνονται όχι καθολικά και απόλυτα, δηλαδή τα κλείνουμε όλα για δυο βδομάδες και δεν κινείται ΤΙΠΟΤΑ, να δούμε θα περιοριστεί η μαλακία? Παίρνεις μέτρα λίγο λίγο, ανάλογα με το πόσοι θα ψοφίσουν. Εχουμε 500? Κλείσε τα μαγαζιά. Θα γίνουν 2000 περιόρισε την κυκλοφορία. Στους 10.000 κλείστους όλους και θα βγαίνουν στα μπαλκόνια να τραγουδάνε. Εν τω μεταξύ αυτοί οι δέκα χιλιάδες θα έχουν μολύνει άλλες διακόσιες χιλιάδες.

Αυτή είναι η ανοσία αγέλης και είμαστε όλοι χάπατα αν νομίζουμε πως γίνεται κάτι διαφορετικό εδώ. Στην Ελλάδα βέβαια δεν χρειάζεται σχέδιο για να γίνει κάτι τέτοιο. Γιατί στην Ελλάδα οτιδήποτε σοβαρό να σου τύχει στο τομέα υγείας την έχεις πατήσει. Γιατί έχουν φροντίσει το σύστημα υγείας και ασφάλειας των πολιτών να είναι εξαθλιωμένο, και έχει χτιστεί πάνω στην φιλοσοφία, όποιος ζήσει έζησε και όποιος έχει φράγκα καβατζώνει σουίτες σε πολυτελή ιδρύματα. Σκέψου πως τώρα, εκτός από το κοροναϊό , μην σου τύχει μαλάκα και πάθεις καμιά σοβαρή γαστρεντερίτιδα, έμφραγμα, εγκεφαλικό ή ότι άλλο εξωτικό, γιατί την έκατσες, ούτε ασθενοφόρο δεν θα βρεις, ούτε εντατική, ούτε καν χειρουργικό κρεβάτι.

Να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο πως ο κοροναϊός μπορεί να είναι το πιο χαλαρό που θα σε βρει, γιατί η ανοσία αγέλης εδώ, έχει εφαρμοστεί από την αρχή των αισχρών μνημονίων και ναι, ποντάρει στο όσοι περισσότεροι βγούμε από τη μέση, τόσο καλύτερα μπορούν να εφαρμοστούν οι χαριτωμένες "μεταρρυθμίσεις" που σχεδιάζουν οι συμμορίες.

Η μόνη μας λύση, είναι να αποκτήσουμε όντως ανοσία, όχι στους ιούς, αλλά στις μαλακίες που μας σερβίρουν, ανοσία στα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, ανοσία στους ψευτο ειδήμονες που παπαγαλίζουν τα σκονάκια που τους επιβάλει το σύστημα, ανοσία στους αλήτες που παριστάνουν τους σωτήρες, ανοσία στα κτήνη που ροκανίζουν τις ζωές μας.

Μας ονομάζουν αγέλη. Αποφάσισε τι αγέλη θα είσαι. Προβάτων ή λύκων?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου