Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ.

 


Πολλοί φίλοι κατά καιρούς με έχουν ρωτήσει τη γνώμη μου για όλη αυτή την ιστορία με τους "περήφανους ομοφυλόφιλους" και γιατί δεν έχω πει μέχρι τώρα κουβέντα. Η απάντηση είναι απλή. Γιατί δεν είχα καμία όρεξη να κάνω βαθειές αναλύσεις για μια σεξουαλική επιλογή. Η γνώμη μου? Είναι ακριβώς αυτό, μια σεξουαλική επιλογή. Το γιατί αυτή η επιλογή κάνει πλέον τόσο "θόρυβο" και προωθείται από κάθε είδους μέσο μαζικής ενημέρωσης, από τον κινηματογράφο, και πλέον στα σχολεία, είναι γιατί όπως έχουμε πει είναι πολύ βαθειά η τρύπα του λαγού. 

Οι σεξουαλικές επιλογές ως γνωστόν είναι πάρα πολλές, εκτός από την έλξη προς το ίδιο φύλο, έχουμε σαδο-μαζό, νεκρόφιλους, κοπρολάγνους, κτηνοβάτες, παρτουζιάρηδες, φετιχιστές, και μια τέτοια ποικιλία που ίσως δεν έχει όριο. Κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει το δικό του βίτσιο να το μοιραστεί με το έτερον ήμισυ ή και σε μεγαλύτερες ομάδες!!

Θα σας πω μια μικρή ιστορία. Κάποτε σε μια επαρχιακή πόλη, καθόταν σε ένα τραπέζι ένας γιατρός ο οποίος ήταν γνωστό σε όλους πως ενώ ήταν παντρεμένος είχε μια παράνομη σχέση με μια νοσοκόμα. Ο γιατρός λοιπόν εξηγούσε στους φίλους του, γιατί έχει αυτή τη σχέση. Ελεγε "είναι αυτή η στιγμή που δεν περιμένεις στη ζωή και νοιώθεις πως όλα μέσα σου αναποδογυρίζουν, μια αίσθηση πως βρήκες κάτι που έψαχνες χρόνια και αγνοούσες πως υπάρχει..." Πιο εκεί καθόταν μια παρέα από αγρότες που είχαν γυρίσει από το χωράφι, είχαν πάρει τις μπύρες τους και τα μεζεδάκια τους κι άκουγαν. Αφού ο γιατρός συνέχισε να λέει διάφορα τέτοια, σε κάποια στιγμή γύρισε ένας από τους χωρικούς και του λέει φωναχτά μέσα στο καφενείο..

"γιατρέ κι άλλοι ξενογ@μίσαμε αλλά δεν το κάναμε και φιλοσοφία ρε αδερφε!!!"

Δύο πράγματα πρέπει να σκεφθούμε σε όλο αυτό το τσίρκο που παίζεται γύρω μας. 

Το πρώτο, Γιατί αυτή η επιλογή και όχι και οι άλλες (που είναι παραπονεμένες) Οι άνθρωποι που νοιώθουν τόσο ελεύθεροι και θέλουν ακόμα και στα σχολεία να γίνει μάθημα το βίτσιο τους, γιατί να μην πούμε στα παιδάκια να γνωρίσουν και τα μαστίγια? και τα φέρετρα - κρεβάτια? να τους πούμε πως και τα σκατάκια τρώγονται, και ο σκυλάκος στο σπίτι μπορεί να γίνει πολύ κολλητός με το πατέρα ή τη μάνα? Οι υπόλοιποι ανώμαλοι ψυχή δεν έχουν?

Το δεύτερο και σημαντικότερο, η επιλογή του να είσαι άντρας και να γουστάρεις να πέφτεις στα τέσσερα δικαίωμα σου, το ίδιο αν είσαι γκόμενα και σου αρέσουν οι άλλες γκομενίτσες. Γιατί όμως σε βοηθάει τόσο πολύ η νέα τάξη πραγμάτων? Σε αγάπησε ξαφνικά? Σε σέβεται και νοιώθει το πρόβλημά σου? Και για να το διευκρινήσουμε μπορεί ότι θέλει να προωθείται στο περίγυρο, αλλά ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑ. Το τρίτο φύλο είναι στον εγκέφαλο και δημιουργείται από διάφορες καταστάσεις. 

Αν η επιστήμη προχώρησε τόσο πολύ και μπορεί να στον κόψει να σου βάλει γυναικεία γεννητικά όργανα και βυζάκια, δεν έγινες τρίτο φύλο, έγινες γυναίκα. Αν είσαι γυναίκα και θέλεις να προσθέσεις ένα παλαμάρι και γένια δεν είσαι τρίτο φύλο, άντρας θα γίνεις. Κι αν μείνεις ως έχει είτε είσαι άντρας που φοράει γυναικεία ρούχα και βάφει τα νυχάκια, είτε είσαι γυναίκα που σου βγαίνει ένα αντριλίκι, αλλά ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Οσο και να το σπρώξουμε αυτή είναι πραγματικότητα της φύσης. 

Ποια είναι η μόνη διαφορά με τους υπόλοιπους βιτσιόζους (προσοχή στην κατηγορία κάνω σεξ όπως γουστάρω δεν βάζω βέβαια τα κτήνη τους παιδόφιλους, αυτούς αν τους έβλεπα με τα άντερα έξω να σέρνονται απλά θα χαλάρωνα να το απολαύσω), ο κτηνοβάτης π.χ μπορεί να πηδήξει τη κατσίκα του αλλά και τη γυναίκα του και να κάνει παιδάκια. Ο σαδο-μαζο, επίσης δεν εμποδίζεται η τεκνοποίηση από τη φύση, και όλες οι άλλες κατηγορίες ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. Δυο άντρες δεν κάνουν παιδάκια, δυο γυναίκες δεν κάνουν παιδάκια (μεταξύ τους) Πρέπει είτε να αναλάβει η επιστήμη να βγάζει παιδάκια από τους σωλήνες είτε να υιοθετούνται. 

Κι αν μάγκες αύριο αποφασίζαμε όλοι έτσι γιατί γουστάρουμε να μην ξαναπάμε κάνένας άντρας με καμιά γυναίκα και το αντίθετο φυσικά, τι θα γινόταν? Θα τελείωνε εκεί η μεγάλη μας περιπέτεια? Θα ψάχναμε τη κοπελιά από τα παιδιά των ανθρώπων ή θα πηγαίναμε στα διάφορα κέντρα γονιμότητας να παραγγείλουμε ένα δυο σφαχτά στα μέτρα μας.  Είνα υποθετικό σενάριο αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν αυτές οι τρελές υποθέσεις δεν είναι η απόλυτη κ@ύλα για μυαλά διεστραμμένα που έχουν βαρέσει τσακωμό με τη φύση τους. 

Οσο για τις παρελάσεις με τα καραγκιοζιλίκια? Πεφήφανος που είναι ομοφυλόφιλος ο άλλος και θέλει να το φωνάξει. Να κατέβει κι ο Μήτσος με τη κατσίκα του ρε φίλε να τη βάλει πάνω στο άρμα και να της κάνει καρδούλες. Τι? Γιατί σε εξισώνω με κάτι τέτοιο? Προσβάλεσαι? Εσύ ο τόσο ελεύθερος μήπως βλέπεις αφ υψηλού τις άλλες κατηγορίες? Δεν θέλω να τα χαλάσουμε ή είμαστε υπέρ του σεξ όπως γουστάρω ή δεν είμαστε. Τι θεωρείς το βίτσιο σου , ανώτερο από τα υπόλοιπα?

Οπως βλέπεις, δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, έχω πρόβλημα από τη στιγμή που αυτό που κάνει στο κρεβάτι του, πρέπει να το τρώω στη μάπα συνέχεια, να γίνεται ολόκληρη ιστορία για το πως κ@υλώνει μια κατηγορία συνανθρώπων, και να πρέπει να επιβληθεί και σαν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Οχι δεν είναι φυσιολογικό, γιατί φυσιολογικό είναι αυτό που προστάζει Η ΦΥΣΗ. Αν η φύση ήθελε θα έδινε τη δυνατότητα σε όλους να τεκνοποιούν με όποιο τρόπο και να το έκαναν!! Οσο και να προωθείται η άλλη άποψη , Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ. 

Και το ότι επιλέγει κάποιος να είναι αφύσικος δεν είναι παράξενο. Απειρα τα παραδείγματα στην κοινωνία των ανθρώπων δημιουργίας αφύσικων νόμων, αφύσικες αντιλήψεις, αφύσικες συνήθειες. Μέσα σε όλη τη παρέκκλιση από τη φυση είναι και η ομοφυλοφιλία. Μπορείτε να την στολίσετε με ένα σωρό φιλοσοφίες, με φοβερές ιστορίες από γονείς 1 και 2 ή ντραγκ κουίν που διαβάζουν παραμυθάκια, αλλά σε όλες αυτές τις εικόνες δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ.

Είναι για λόγους που ο καθένας ξέρει μια ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑΣ ΦΥΣΗΣ. Εννοείται πως ο καθένας έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει αυτή την επιλογή, αλλά επειδή η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει να ενοχλεί τη ζωή των υπόλοιπων, κι επειδή παραλάβατε τα παιδιά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, (τους οποίους γονείς έχετε το θράσος και να τους στοχοποιήσετε αν απαιτήσουν το αυτονόητο) αυτή η ελευθερία έχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνη. 

Το πρόβλημα είναι πως είναι ένα ακόμα σκαλοπατάκι, στην δυστοπία που έρχεται. Ενας ακόμα άσος στο μανίκι των τυράννων που παίζουν με τα άτριχα πιθηκάκια. Γιατί και τα πιθηκάκια κάνουν διάφορες τρελίτσες αλλά δεν το έκαναν και φιλοσοφία!! 

Και κάτι τελευταίο προς τους ανθρώπους που έκαναν την επιλογή τους και νομίζουν πως κερδίζουν έδαφος σε έναν αγώνα για την προσωπική τους ελευθερία. ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ. Δυστυχώς όλα αυτά τα βλέπουν οι πιο σοβαροί άνθρωποι, πολύ ωραίοι άνθρωποι, ομοφυλόφιλοι, (είχα πολύ καλούς φίλους που σεβόμασταν ο ένας τον άλλον) και αυτοί δεν θα πάνε ποτέ να παραστήσουν τους καραγκιόζηδες και ντρέπονται γι αυτά που βλέπουν. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν πως έχουν μια ιδιαιτερότητα στην επιλογή τους στον έρωτα, όπως ο καθένας μας μπορεί να έχει τις ιδιαιτερότητες του, αλλά λόγω ακριβώς σοβαρότητας, τα γούστα τους τα κρατούν μέσα στη κρεβατοκάμαρα τους γιατί έχουν άλλα σοβαρότερα και πιο σημαντικά προβλήματα να επιλύσουν. 

Ο πατέρας μου έλεγε το σεξ είναι ένα ποτήρι δροσερή μπύρα, το γεύεσαι, σε ευχαριστεί, είναι ένα συμπλήρωμα της υπόλοιπης ζωής,  αλίμονο στους ανθρώπους που το βάζουν προτεραιότητα στη ζωή τους, είναι καμμένα χαρτιά και σίγουρα η σκέψη τους σταματάει κάπου στην επιδερμίδα, δεν πάει παρακάτω. Αλλωστε τα "παιχνιδάκια υποταγής και φασισμού" σε σχέση με τον έρωτα τα έχουμε δει κατά καιρούς σε όλη την άνθρώπινη ιστορία. Οι θρησκείες που μοιράζεται η πλειοψηφία των ανθρώπων πάνω στο πλανήτη σε "λίγα εκατοστά κρέας" στήριξαν ολόκληρα δόγματα και ανάλογες τιμωρίες. 

Τώρα είναι το αντίθετο. Αφού περάσαμε κάτι αιώνες να μας μαστιγώνουν γιατί τολμάγαμε να αναφέρουμε τη λέξη έρωτας, τώρα περάσαμε σε ένα άλλο στρατόπεδο να μας μαστιγώσουν γιατί λέμε τη λέξη φυσιολογικό. Στην επόμενη  πίστα του παιχνιδιού θα έχει μαστίγωα ανευ αιτίας, έτσι γιατί γουστάρουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου